Leverkusen'in de teklifini geri çevirdim. İyi para teklif ettiler ama kariyer paradan daha önemli. Yalnız şunu söyleyeyim sezon sonuna kadar ayrılmayacağım takımdan ama sezon sonu sözleşmem bitiyor. Eğer Almanya dışından sağlam bir teklif gelirse düşünürüm. Almanya'da Bayern'den başka kulübe gitmem
--------------------------------------------------------------------------
Bundesliga 22.Hafta

HSV 3. kez karşılartığım rakibe karşı daha önce galibiyetim yoktu. Evimizde kazandığımız için çok mutluyuz. Kupa çeyrek final maçı öncesi büyük moral oldu takımıma.
DFB-Pokal çeyrek final

11. saniyede Zarate'nin aşırtma golüyle öne geçtik. Zaten kötü günler geçiren rakibimiz karşısında pek zorlandığımızı söyleyemeyeceğim fakat 35. dakikada 10 kişi kalmamız biraz sıkıntıya soktu daha defansif bir anlayışa dönmek zorunda kaldık. sonuç olarak yarı finaldeyiz
yarı final kuralarıda çekildi:
Stuttgart - FC Bayern
Hoffenheim - HSV (çok güzel kura oldu evimde karşılaşacak olmam büyük avantaj )
Bundesliga 23.Hafta

Müthiş zor bi karşılaşma oldu. (Hoffenheim 6. Hannover 5.) üst sıralarıda ilgilendiren bir maçtı. ilk yarıda bir türlü istediğimiz oyunu yansıtamadık sahaya fakat ikinci yarıda roller değişti. Devre arası konuşma işe yaramış olacak ki daha istekli daha baskılı oynayan taraftık. son dakikalardaki gol emeğimizin karşılığı oldu yoksa ben 1 puanada razıydım
Bundesliga 24.Hafta

Schalke kalecisine çok şey borçlu. Çok pozisyon yakaladığımı söyleyemem ama zamanında çıkışlar, müthiş kurtarışlar yaptı Schalke kalecisi...1 puanı kazandırdı takımına helal olsun...
Bundesliga 25.Hafta

son haftalarda en çok zorlandığım maç...Birazda hafta içi evimizde oynayacağımız kupa mücadelesinin stresi vardı sanırım üzerimizde. Hata üstüne hata yaptık savunmada ve kalede...kaleye gelen 3 toptan ikisi gol oldu. Beceriksiz atak oyuncuları yüzünden bu şansı değerlendiremedi. deplasmandan 3 puanla dönmek süper oldu.
Ve benim için çok önemli bir mücadele...yarı finalde HSV ile karşılaşıyoruz. finale kalırsak UEFA kesinleşecek bana şans dileyin arkadaşlar