Tottenham 1-1 Barcelona

Puan durumu:

Bu skorla Tottenham 2 maçta 4 puanla 1. sıradaki yerini korudu.

Barcelona ekibi 2 maçta 4 puanla 2. sıradaki yerinde kaldı.

DisCo Yorum:

Çok zorlandık. Takım günüde değildi. Bir golümüz ofsayt gerekçesiyle verilmesede son dakikalara doğru oyun anlayışımızı topluca hücüm yaparak dakika 90 da golü bulduk. Gruptan çıkmak için iyi bir avantaj yakaladık.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aston Villa deplasmanında 3-2 galip gelen Tottenham ligde galibiyet serilerine güçlü ekip Chelsea'yi de eklemek istiyor.

Ligin 14. Haftası

vs

Puan Durumu:

Totteham:

13 maçta 28 puanla 3. sırada

Chelsea:

13 maçta 30 puanla 2. sırada

Favori:

Chelsea ekibi gösteriliyor.

Turksportal.net'in Tahmini:

Chelsea takımının kazanacağını düşünüyorum. İyi bir form yakaladılar ve inanıyorum ki bugun Tottenham takımını yenecek güce sahipler.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tottenham 0-0 Chelsea

Puan durumu:

Bu skorla Tottenham 14 maçta 29 puanla 3. sıradaki yerini korudu.

Chelsea ekibi 14 maçta 31 puanla 2. sıradaki yerini korudu.

DisCo Yorum:

Güçlü rakipler karşısında zorlanıyoruz. Kalecimizin yüksek performansında olması şimdiye kadar Manchester U. , Barcelona ve Chelsea maçlarından berabere ayrılmamızı sağladı. Sevindirici diğer noktada yenemiyoruz ancak yenilmiyoruzda

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa kupası 3. grup maçında Bochum deplasmanında 1-1 berabere kalan Tottenham ligde yenilmezlik serisine güçlü ekip Arsenal önünde de devam ettirmek istiyor.

Ligin 15. Haftası

vs

Puan Durumu:

Totteham:

14 maçta 29 puanla 4. sırada

Arsenal:

13 maçta 20 puanla 11. sırada

Favori:

Arsenal ekibi gösteriliyor.

Turksportal.net'in Tahmini:

Arsenal takımı Tottenham takımından daha çok gol atar.

DisCo Yorum:

Adebayor ve Fabregas'ın sakatlıkları sebebiyle oynamaması bizim için avantaj. Deplasmanda oynuyor olsak bile bu Arsenal'in durumunu göz önüne aldığımızda bu maçtan rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arsenal 3-2 Tottenham

Puan durumu:

Bu skorla Tottenham 14 maçta 29 puanla 4. sıraya geriledi.

Arsenal ekibi 14 maçta 23 puanla 11. sıraya yükseldi.

DisCo Yorum:

Kolay bir maç olacağını düşünüyordum. Öylede oldu. 2-2 olduktan sonra galibiyeti yakalamak için hücum futbolu oynadığımız anda 3. golü kalemizde gördük. Ligde 9 maçtır yenilmemiştik avrupa kupalarıyla beraber 13 maçtır yenilmiyorduk bu son bulmuş oldu.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
16. Hafta:

Arsenal yenilgisinden sonra korktuğum başıma geldi. Kendi evimdeki maçta Man. City 1-0 mağlup oldum.

17. Hafta:

Tottenham ekibinin artık düşüşe geçtiğine dair söylentilerin arasında bir sonraki maç Fulham maçıydı. Kazanmak zorundaydım. Tottenham klasiği haline gelen son dakika golüyle 1-0 'lık skorla maçtan galip ayrıldım.

18. Hafta:

Portsmouth maçı gerçekten zevkli bir maçtı. Top bir o kalede bir bu kalede derken 84'te 1-0 öne geçsemde galibiyet sevincim sadece 4 dakika sürdü ve 88'de kalemde golü gördüm. 1-1 berabere kalarak ligde bir darbe daha almış oldum.

Bu skorlarla ligin 18. Haftasını 33 puanla kapatmış oldum.