Arkadaşlar,

Kariyerimin anlatılış açısından karışık olduğunun farkındayım. Oyuna başladıktan sonra kariyerimi sizlerle paylaşma kararı aldım. Haliyle Tottenham başında 2008-2009 sezonuna girerken 2007-2008 sezonunda neler yaptığımı bilmenizi istedim. Hepsini birlikte verincede karışık oldu.

Maçları paylaşma konusuna gelince oturduğumda bir türlü kalkmak bilmediğim için 10-12 maç oynayıp öyle kapatıyorum. Ben bunları tek tek bırakırsam siz daha bu sezondayken ben 3-4 sezon ileri gitmiş olacaktım. Bu sebeble normal maçları toplu, önemli maçların heyecanınıda sizler paylaşmaya karar verdim.Ancak takipçilerimin ve bu işi bilenlerin isteklerine uymak zorundayım. Bundan sonra her maç heyecanını beraber yaşayacağız. Son paylaşımlarımı yaptıktan sonra ligde transfer dönemi başladı. Maçlar devam etsede lig ortası olarak kabul edebiliriz.

Puan Durumu:

Takım Ortalamaları:

Oyuncu Ortalamaları

Quote Originally Posted by Onur123 View Post
ya benim merak ettiğim nokta derby de başarısız olup tottenhamın başına nasıl geçtin ben onu anlamadım :s
Galatasaray'dan kovuldum. Menajer arayan tek takım Derby ekibiydi. Sıralamaya baktığımızda düşecek durumda olan takımlardan Wigan,Blackbur ve Derby'nin kurtulması mucizelere kalmış olsada Tottenham,Man C.,Sunderland,Bolton gibi ekiplerde matematiksel olarak düşme tehlikesi içinde yer alıyorlardı. Bu konumda oldukları içinde yönetimleri menajerleri kovma aşamasına gelmişti. Tottenham menajeri kovulunca ve Derby'nin düşmesi kesinleşince ben oradan istifa edip Tottenham takımına iş başvurusu yaptım.

Takipçilerimin dikkatine!

Transfer dönemi başladı. Aşağıda kadrom ve kullandığım taktik yer alıyor. Kısaca taktiğimden bahsedeyim. Bilindik 4-4-2 oynuyorum ve ortasaha kanat oyuncuları hücumlarda ileri çıkışlar yapıyorlar. Bu sisteme uyan doğru oyuncularla oynadığım için öyle dahiyane taktiklere ihtiyacım yok.

Kadroma gelince bilindiği gibi transfer dönemi başladı. Kadromda yer alan R. Carlos,Mista,Hugo Viana,Tom Huddlestone ve Rocha'yı alıcısı çıkarsa elimden çıkarmayı planlıyorum.

Transfer aşamasında sizden de yardım alacağım. Söylediğim bölgelere önereceğiniz oyuncuları bekliyorum.

Defansa 2 oyuncu almayı planlıyorum.

Defans oyuncularının özellikleri:
- Bir tanesi defansın göbeğinde oynayabilen,
- Diğeri ise hem defansın iki kanadında hemde göbekte oynayabilen oyuncular

Ortasahada 2 oyuncu alıcam.

Ortasaha oyuncularının özellikleri:
- İyi bir oyun kurucu ve duran top ustası ile
- Sağ ve aynı zaman sol kanatta oynayabilen oyuncular

Birde golcü almak istiyorum. Taraftar Anelka'yı istiyor ancak ben 18-19 yaşlarında özellikleri orta derecede ama ilerde çok iyi olacak bir oyuncu arıyorum.

Yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.

Kadrom:

Taktik:

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ligin 23. haftasında Tottenham, lider Liverpool'a konuk oluyor.

Liverpool 53 puanla zirvede yer alırken 40 puanlı Tottenham ekibi 5. sırada yer alıyor.

Liverpool'da eksik bulunmazken, Tottenham ekibinde ise Ledley King, Ricardo Rocha,Robbie Keane ve Teemu Tainio'nun sakatlıkları buluyor.

Maçın favorisi Liverpool olarak gösteriliyor.

DisCo Yorum:

Mutlak kazanmamız gereken bir maç olduğunu düşünmüyorum. Zorlanacağımız bir maç olacak ancak lig şampiyonluğunu istiyorsak aradaki puan farkını kapatmalıyız. Umarım galibiyetle ayrılırız.

Muhtemel 11'ler:

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Lige Fa cup turnuvası nedeniyle ara verilirken 3. turda Coventry eleyen Tottenham'ın bu seferki rakibi Everton.

Tottenham takımında Robbie Keane'in sakatlığı sürerken Teemu Tainio'nun durumunun ise maç vakti belirleneceği bildirildi. Everton takımında eksik bulunmuyor.

Favori Tottenham ekibi olarak gösteriliyor.

DisCo Yorum:

Fa cup 4. tur maçında tek amacımız bir üst tura çıkmak

Muhtemel 11'ler

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ligin 24. haftasında Tottenham evinde Birmingham City'i ağırlıyor.

46 puanla 4. sırada bulunan Tottenham'ın rakibi Birmingham ise 14 puanla 19. sırada yer alıyor.

Tottenham ekibinde Robbie Keane'in sakatlığı sürerken Teemu Tainio'nun durumunun ise maç vakti belirleneceği bildirildi. Birmingham takımında eksik bulunmuyor.

Favori Tottenham ekibi gösteriliyor.

DisCo Yorum:

Liverpool ve Everton galibiyetlerinden sonra bu seriyi devam ettirmemiz şart. O açıdan kazanmamız gerekiyor.

Muhtemel 11'ler: