-
mersin idmanyurdu n da oynayan Sertaç Şahin , fenerli Selçuk un kardeşi... favori personel olabilir bence...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
alanyasporda eski bursasporlu nedim vatansever ve eski gurbetçilerden metin telle grubun en golcü oyuncuları. nedim in finishing 13-14, acceleration 12-13 hava hakimiyeti ve strengthi ise vasat olabilir, pa ve ca sı da gözden geçirilmeli telle ile birlikte bu lige fazla gibiler... oyunda amrc olarak görünen serkan ençetin ise daha çok mc eksenli bir oyuncudur, sivas ın süper lige çıkmasında önemli rol oynamıştı 2 sezon önce.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca fethiyesporda cenker dirlik (eski kocaelisporlu) ve turgutlu da nazilli den gelen erman özcan grubun dikkat çeken diğer golcüleri, bu oyuncular takımlarında yıldız durumunda.
oyunda turgutluspor kadrosunda görünen Ali eren (çirkin ördek yavrusu, bjk li) mayıs ayında biten sözleşmesini yenilememiş olup şu an boştadır. aygün taşkıran (fenerli aygün diye bilinen) şu an turgutlu ile sözleşmesi devam etmesine karşın takımla birlikte değil, futbolu bırakmış ya da ara vermiş olabilir.
ayrıca bjk paf katılmından bildiğimiz Can gümürükçü alanyasporda kiralık, oyunda AMR olan can zaman zaman sol kanatta da göerv alıyor, AMR/L olarak düzeltilmeli, dayanıklılığı ve süratiyle dikkat çekiyor.
sene başında oftaşspor a giden fethiyesporlu volkan hasançebi ankaradan dönüp takımında kalmıştır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçe altyapısında yetişen turgutluspor kalecisi Ali Melih Özçelik afyonspor a kiralanmıştır. izmirspor altyapısından yetişen ve geçen sezonu muğlasporda tamamlayan Görkem Sevim turgutluspor a kadrosuna dahil olmuştur. Tamer Coşkun ve Sadullah Eraslan (KSK den alındılar) turgutluspor formasını bu sezon düzenli olarak giymekteler. Beykoz altyapısından yetişen 86 doğumlu stoper Servet Gökçen de bu sezon turgutlu da düzenli oynama fırsatı yakaladı.
ayrıca antalyaspordan izmirspor a kiralık gelen ersan tekkan ve yine kocaeliden gelen kaleci taylan aydoğan kötü performanlarıyla birer hayalkırıklığından öteye gidemediler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
özellikle gurbetçi ersan tekkan ın potansiyeli konusunda benim aklımda ciddi soru işaretleri oluştu.
puerta kalbimizde...
Mesaj Yetkileri