Hızlı oyuncuları oynatmamız lazım..Yani savunmanın arkasına sarkacak adamlar....Çünkü norvec takımı havadan çok iyi ama savunma agır Gerekirse Serhatta Oynayabilir tekke falan bunlar zor..Her topu adamlar alır yoksa...
Hızlı oyuncuları oynatmamız lazım..Yani savunmanın arkasına sarkacak adamlar....Çünkü norvec takımı havadan çok iyi ama savunma agır Gerekirse Serhatta Oynayabilir tekke falan bunlar zor..Her topu adamlar alır yoksa...
Nihat, Arda, Yildiray ve Gökdeniz bu is icin ideal oyuncular. Kagit üzerinde okadar cok "iyi" orta saha oyuncumuz var ki, secim yapmak da zor. Hamit, Yildiray, Emre, Aurelio, Deniz, Tuncay, Gökdeniz ve Arda. Bunlardan herhangisi ilk 11 yer alirsa mac öncesi benim itirazim olmaz. Terim´in isi de zor. O gün icin dogru olan 4-5 kisiyi sececek bunlar arasindan. Merak ediyorum, niye hic 3´lü defans denemiyoruz. Riskli olabilir ama zaten bizim defans simdi de saglam degil, belki iyi bir etkisi olabilir.
Ben takimi böyle görmek isterim:
----------------------Volkan-------------------------
Gökhan--------Deniz----------Servet---------H. Balta
----------------------Aurelio-------------------------
Hamit----------------------------------------Arda
---------------Gökdeniz-------Yildiray----------------
------------------------Nihat------------------------
Senin bu yazdığın kadro iLe Norveç karşısına çıkarsak facia oLur.
Ne oLursa oLsun tek forvet başLamamaLıyız.Nihat tek forvette katı ve uzun norveç savunması arasında kayboLur.Ha dersin ki aradan pasLarLa kaçamazLar mı diye ama unutmamaLıyız ki soL ve sağ bekLerinde çok hızLı kademe anLayışı çok iyi adamLar var ve bu yüzden de aradan pasLarın pek bir faydası oLmaz.Gökdeniz ise yıLdıray ın yanında ikinci bir forvet pozisyonunda arkadan sarkacak forvet gibi oynarsa da yararLı oLamaz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...