5 puan berbat.
5 puan berbat.
10 puan ortalam için iyi.
İdare eder:10 puan
Yukarı çıkmışım baya biGüzel gidiyorum.
8 kötü.17 puanı kapatmak kolay olmayacak:S
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem:
En az doğru tahmin edilen maça en yüksek, en çok doğru tahmin edilen maça en düşük puanı veriyoruz.
En yüksek puan 4, en düşük puan 1 olup, tahmin sayısına göre 2 maç belirlenip puanlama yapılıyor.
Diğer 7 maç, eski sistemde olduğu gibi galibiyeti bilene 2, beraberliği bilene 3 puan olarak hesaplanmaktadır.
Öncelikle puan durumunu veriyorum;
Şimdi de istatistiklere bakalım;
Bu hafta oyunda bulunan 44 kişiden 36 kişi tahminde bulundu.
Denizlispor - Trabzonspor 1 5/36
Ankaraspor - İstanbul BŞB 0 11/36
Konyaspor - Ç.Rizespor 1 29/36
Kasımpaşa - Gençlerbirliği Oftaş 2 13/36
V.Manisaspor - Bursaspor 0 11/36
Ankaragücü - Gaziantepspor 1 12/36
Beşiktaş - Sivasspor 2 15/36
Kayserispor - Fenerbahçe 1 7/36
Galatasaray - Gençlerbirliği 1 27/36
En az doğru tahmin edilen maç, 5 doğru tahminle Denizlispor - Trabzonspor maçı oluyor. Bu maça 1 oynayanlar 4 puanı kazandılar.
En çok doğru tahmin edilen maç, 29 doğru tahminle Konyaspor - Ç.Rizespor maçı oluyor. Bu maça 1 oynayanlar 1 puan kazandılar.
Haftanın birincileri 6 maçı doğru tahmin ederek 14 puan toplayan ronnie91 ve sekocan oluyor. Kendilerini tebrik ediyoruz.
Bu hafta da liderlik el değiştirdi ve mustafa_ekici90 liderliği kaptı. Kendisini tebrik ediyoruz.
Tabloya yeni bir sütun ekledim. -1 ile gösterilen sütunda 1 hafta önceki sıralamanız mevcut. Yükselip düştüğünüzü görebilmeniz için ekledim.
Ard arda 3 hafta tahmin yapmayan yarışmacılar oyundan çıkarılır.
Bu kurala göre bu hafta inoraxtahminlerini yapmazsa yarışmadan çıkarılacaklardır.
Bu kurala göre bu hafta tahminlerini yapmayan The Champion, CoşkuN ÖzdemiR, nekop ve Tozetahminlerini yapmazlarsa yarışmadan çıkarılacaklardır.
Hata olduğunu, yanlış hesaplandığını düşünenler varsa bana ulaşsınlar hatayı giderelim.
Bu hafta baya iyi puan toplamisim,bundan sonra böyle devam etmeliyim (:
Liderlik sevincim sadece bir hafta sürdü.Neyse sağlık olsun.Mustafa abiyi tebrik ediyorum.Bayağıdır bugünü bekliyordu.
Bu hafta son zamanlardaki istikrarlı performansımdan eser yoktu.Neyse telafi ederiz inşallah..
So what?
Saike
Böyle istikrarli devam edersem lider bile olabilirim,baya yükselmisim yav![]()
4 puan.28.battı fish yan going![]()
Bende 21. sıraya yükselmişim, son 2 haftadır süper gidiyorum diyebilirim, hatta dedim
2 haftadır banko değilde süpriz sonuçlar oynuyorum baya fark etti yükseliş sürüyor![]()
2 puan almısımım felaket![]()
Son 2 haftadada Çok riskli tahminler yaptım..Bu sefer fazla riske girmicem..
1 puan almışım 11 puanlık farkı 23'e çıkardım![]()
5 puan. Ehh![]()
Sadece 3 puan alabildim
Şampiyonluk iddamı git gide kaybediyorum.Zaten 1 hafta da eksiğim var.
Yavaş yavaş, usul usul geliyorum yanına Mustafa![]()
(/s)
1.Olmuşum. Ben neymişim beBurak'ı da tebrik etmek gerekio oda 1.olmş bu hafta.
Ben 1 hafta kaçırmıştım kaçırmasam belki genelde lider olabilirdim.
8 puan. Vasatız bu hafta
7 puan toplamışım.Toparlanmam lazım.
Bu hafta en çok puan toplayan biriyim.Çok iyi gidiyorum.Aman nazar değmesin![]()
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem:
En az doğru tahmin edilen maça en yüksek, en çok doğru tahmin edilen maça en düşük puanı veriyoruz.
En yüksek puan 4, en düşük puan 1 olup, tahmin sayısına göre 2 maç belirlenip puanlama yapılıyor.
Diğer 7 maç, eski sistemde olduğu gibi galibiyeti bilene 2, beraberliği bilene 3 puan olarak hesaplanmaktadır.
Öncelikle puan durumunu veriyorum;
Şimdi de istatistiklere bakalım;
Bu hafta oyunda bulunan 40 kişiden 32 kişi tahminde bulundu.
İstanbul BŞB - Denizlispor 2 6/32
Gençlerbirliği Oftaş - Beşiktaş 2 19/32
Sivasspor - Kayserispor 1 14/32
Trabzonspor - Galatasaray 2 10/32
Ankaragücü - Manisaspor 0 13/32
Bursaspor - Konyaspor 1 22/32
Ç.izespor - Kasımpaşa 2 27/32
Fenerbahçe - Ankaraspor 1 29/32
Gaziantep - Gençlerbirliği 0 9/32
En az doğru tahmin edilen maç, 6 doğru tahminle İstanbul BŞB - Denizlispor maçı oluyor. Bu maça 2 oynayanlar 4 puanı kazandılar.
En çok doğru tahmin edilen maç, 29 doğru tahminle Fenerbahçe - Ankaraspor maçı oluyor. Bu maça 1 oynayanlar 1 puan kazandılar.
Haftanın birincisi 8 maçı doğru tahmin ederek 18 puan toplayan aix2oluyor. Kendisini tebrik ediyoruz.
Bu hafta mustafa_ekici90 liderliği sürdürdü. Kendisini tebrik ediyoruz.
Tabloya yeni bir sütun ekledim. -1 ile gösterilen sütunda 1 hafta önceki sıralamanız mevcut. Yükselip düştüğünüzü görebilmeniz için ekledim.
Ard arda 3 hafta tahmin yapmayan yarışmacılar oyundan çıkarılır.
Bu kurala göre bu hafta tosunpasa ve eXcitinG tahminlerini yapmazsa yarışmadan çıkarılacaklardır.
Bu kurala göre bu hafta tahminlerini yapmayan inorax yarışmadan çıkarılmıştır.
Hata olduğunu, yanlış hesaplandığını düşünenler varsa bana ulaşsınlar hatayı giderelim.
Aman Allah'ım. Bu hafta süperim yahu![]()
sağol Sakopej abi1 maçı son anda değiştirerek 9'da 9'u kaçırdım
son haftalarda formdan düşmüştüm bu hafta kazanmak iyi oldu.
Farkı 1 puan açmışımAma arkadan Emrah abide yetişmiş. Zevkli ve çekişmeli bir yarışma oluyor.
I'm back...
iyiyiz iyi..
Bir kerede ben haftanın birincisi olayım yav.Valla vasat bir performans sergiliyorum.Böyle gitmez.Giderse indirirler animallah.
![]()
So what?
Saike
Fena sayılmam.