Benim düşüncem eğer yabancı oyuncuyu kadromda tutacaksam ilk onbirde oynatabileceğim kapasitede olmalı hele onun bölgesini başka bir yabancı ile takviye edeceksem muhakkak gönderirim yedek beklesin diye yabancı tutmayı mantıklı bulmuyorum.
yalnız eğer çok yetenekli genç bir isimse ve takımımın diğer bölgeleri çok iyi ise o zaman belki yabancı oyuncuyu klübede oturtabilirim.
shatkar dan leonardoyu almışsam ve yasinlede iyi bir ikili olmuşlarsa Luganoyu takımda tutmanın manası yok..
can arat yedek klübesinde pek ala kalabilir.
Bide edu luganadon birini satacaksam tercihim lugano olur.hem edu en az onun kadar iyi oynuyor.hemde luganonun piyasası daha iyi...
hersene FM nin içerisine Mika Aaritalo gibi isimler yerlşiyor. kimdir nedir niye bu kadar iyioynar belli değil bu yüzden isterse her maç 10 la oynasın böyle ne idiğü tam belli olmayanları çok iyi oynasalar bile almak istemiyorum takıma...
![]()
Syntynyt:
25.07.1985
Pelipaikka:
Hyökkääjä
Pituus & Paino:
188 cm / 78 kg
Edellinen joukkue:
bu fotoğrafı turkunun internet sitesinden aldım. aston villadan gelmiş bu oyuncu 85 doğumlu yani 22 yaşında o kadar yetenekli ise aston villa neden turku ya bedavaya göndermişte A takımına dahil etmemiş değilmi..bence bu tip oyuncular şişirme ve inanmadığım adamı takıma koymam....
o zaman editörden bende yapayım abartı değerlerde 3-5 oyuncu onlarla oynayayım ne farkı varki,
özer hurmacıyı ise galatasaray alıyor önümüzdeki yıl, çok iyi bir futbolcumudur gerçekte yoksa şişirilmişmidir. onuda seneye göreceğiz. ama ben çok umutlu değilim..aslında gençlerbirliğinde engin baytar var çocuk çok yetenekli ama bir türlü istikrarı yok yoksa özeri geçer engin ...

Alıntılı Yanıtla