evet işte yeni taktiğim bakalım ne olcak 2-3 hafta deneyeceğim.
bu da komutları
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe rahat kazandı!!!
Fenerbahçe süper ligin 8.haftasında Büyükşehir Belediyesi İstanbulspor deplasmanını kazanarak 3 puanı aldı.
UEFA'ya devam!!
Fenerbahçe 2-0 ın rövanşında jablonec'i deplasmanda da yenerek grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
UEFA Grupları belli oldu.
Fenerbahçe UEFA gruplarında AZ Alkmaar,Getafe,Kızılyıldız ve Belchatow'un rakipleri oldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe durdu!!
Fenerbahçe süper lig 9.haftada,zor deplasmanda Kayserispor karşısında 1 puanı 90.dakikada Kezman'ın muhteşem golüyle aldı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA'da kötü başlangıç!!
Fenerbhaçe grup maçlarına Getafe deplasmanında 2-1 yenilerek başladı.Futbol umut vermedi.Umut Şenel'in bu taktiği de boş çıktı!
SARACOĞLUNDA KAYIP!!!
Fenerbahçe ligin 10.haftasında kendi sahasında 2 puan daha kaybetti!!
Fenerbahçe kupaya da kayıpla başladı!!
Fenerbahçe yıllardır hasret olduğu Türkiye kupasında grup maçlarına 2 puan kayıpla başladı.
Stress artıyor!!!
Fenerbahçe ligin 11.haftasında Oftaş karşısında 2 puan daha kaybetti.Düşüş sürüyor!!Umut Şenel baskı altında!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hmmm bu taktikle de kazanamama sorunu oldu.Aklıma bir diziliş geldi biraz daha hücum için riskli bi taktik ama deneyeceğim.taktiği değiştiriyorum.Yeni taktiğimi ve bir kaç maçı daha bu gece yayınlarım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
işte yeni taktiğimin dizilişi
bu da komutlar
UEFA'da hayal kırıklığı!!!
Fenerbahçe UEFA grupları 2.maçında sahasında Az Alkmaar karşısında 3-1 öne geçmesine rağmen son 10 dakikada bu üstünlüğünü koruyamadı.Futbol otoriteleri yeni taktik için şu yorumda birleştiler: Hücum olarak zengin bir taktik ancak defansif yönü çok zayıf!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şok mağluniyet!!!!
Büyük Derbi!!!!
Fenerbahçe dünyaca ünlü derbide üstün olmasına rağmen 2-1 yenildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet aslında taktiğim iyi gibi.ancak sorunum savunmada savunma sorunumu hallerdersem bu taktik iş yapar gibi gorunuyor.tüm istatistiklerde ustunum ama kazanamıyorum.bu taktikte ısrar edeceğim.antreman sistemin ters tepki de vermiş olabilir.sutum fazla oluyor rakipten ancak isabet yuzdem düşük biraz şut çalıştırmak ta lazım.ama genel olarak bu taktikte bir kaç hafta daha ısrar edeceğim!Kovmazlar umarım![]()
![]()