1 ile 30 arası toplam 878 sonuç

Konu: FM 2008 - Oyun içerisinde karşılaştığınız ilginç olaylar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by narakan1969 View Post
    Halt etmiş o yorumcu (: arkadaşım peki hilbert maçta ne yaptı (:
    valla birader maçı 3-0 aldım serdar taşci ile yanyana oynadılar serdar 5 aldı hilbert 6 not olarak

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

arkadaşlar şu yoruma bi bakın ya. adam her tarafın da gnlünü alıyor.

bu arada ben 3-2 yenildim ama tur aytladım. bunu da belirtmek istedim maksat yanlış anlaşılma olmasın. ondan sonra bacak kadar takımla baş edemedinmi demesinler.

kendisini sevmeyen c.ronaldo

Allah askına bi yardım edın bu nasıı bişeydir boyle 03 04 ten beri oynuyorum dun cd aldım 08 e BasLadım we ilk kez boyle birseyle Karsılasıyorm

biraz acele cwp yazarsanız sewınırım karakter beqlıyo ona gore yeni karakter accam xD
    Last edited by FurkYSmL : 02.Temmuz.2008 at 22:57

benim takımda lincoln carlosa özenip kornerden gol atmıştı sayesinde süper kupayı aldım.(man utd. 1-2 gs)

buyrun size enteresan bir gol

[URL=http://imageshack.us]

devamı

[URL=http://imageshack.us]

merhaba arkadaşlar ben konu açamıyorum bu siteye yeni üye oldum derdimi burdan msj atarak anlatmak istiyorum arkadaşlar bende Football Manager 2009 var ama kasıyo pc biraz Football Manager 2008 de var ben 2008 oynamaya devam edebilirim ama kadrolar eski kadro yenilerini arıyorum ama bulamadım bu sitede vardır die düşünüyorum sizler linki biliyosanız ve nasıl kuruluor burdan bana bi anlatırsanız çok minnettar kalırım...Kısacası Football Manager 2008 oynamak istiyorum ama eski kadrolar olmasın yani en son yeni kadrolarla oynasam gzl olur die düşünüyorum milan baroslu kewelll galatasaray gibi bana bu konuda yardım edeck arakdaşları arıyorum lütfen bi yardım şimdiden tşk ederim arkadaşlar...

3-0dan 6-3 maçı kaybetmek koydu biraz bana

Mesaj Yetkileri