valla ben de düşündüm başlığı değiştirmeyi ama bi de bulsam nerden değiştiğini. ama maçlar gelior şimdi yeniler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA'da kritik galibiyet!!!!
Fenerbahçe almak zorunda olduğu galibiyeti deplasmanda söktü aldı!

Alex farkı!!
Fenerbhaçe süper ligdeki 14.maçında Alex frikik golüyle 3 puanı aldı.

Alex UEFA'da da dewam!!!
Fenerbahçe Uefa grupları son maçında kendi sahasında Belchatow'u lig maçındaki gibi yine Alex'in ve yine bir frikik golüyle kazandı.Fenerbahçe grupların son haftası bay geçecek ve diğer maç sonuçlarını bekleyecek!!

Taraftara selam,galibiyetlere dewam!!
Fenerbahçe süper ligdeki 15.maçında Rize'yi kendi sahasında yendi.Alex maçın adamı seçildi,muhteşem formu dewam ediyor!!

Fener kupada da kazandı!!
Fenerbahçe Türkiye Kupası gruplarındaki 2.maçında V.Manisaspor'u rahat yendi.

Fenerbahçe UEFA'ya dewam!!
Fenerbahçe'nin gruptan çıkması bugün oynanan UEFA grupları son maçlarından sonra kesinleşti.Fenerbahçe artık 2.turdaki rakibini bekliyor!!

Zor Rakip!!!
Fenerbahçe'nin UEFA kupası 2.turundaki rarkibi Lyon oldu.Umut Şenel yaptığı açıklamada : Elimizden gelenin en iyisi yapmaya çalışacağız dedi.

Fenerbahçe yine kazandı!!
Fenerbahçe Türkiye kupasından sonra ligde de V.Manisasporu yendi.Alex'in muhteşem performansı görülmeye değerdi!!Umut Şenel maçtan sonra yaptığı açıklamada "Alex haftalardır bütün takıma örnek olacak şekilde muhteşem bir performans sergiliyor.Bir kaptana yakışır performans bu.Onu tebrik ediyorum.Elde ettiğimiz galibiyet serisinden dolayı bütün takımı ve teknik heyeti de tebrik ediyorum" dedi.

Fenerbahçe derbide kayıp!!!
Fenerbahçe daha önce ertelenmiş olan maçta beşiktaş karşısında varlık gösteremeyerek ligdeki galibiyet serisine dewam edemedi.Bu maçla Süper ligin ilk yarısı tamamlandı!

(PUAN DURUMU VE GOL KRALLIĞI AZ SONRA)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TÜRKİYE SÜPER LİGİ İLK YARI SONUNDAKİ PUAN DURUMU

TÜRKİYE SÜPER LİGİNDE İLK YARI SONUNDA GOL KRALLIĞI

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk yarının sonuna doğru aldığım puanlarla biraz yukarılara tırmandım ancak Beşiktaş maçı kötü oldu.Taktiğim sanırım tutacak bu taktikte ısrar edeceğim ara sıra küçük ayrıntı değişiklikleri yaparak güzel bir taktik oluşturmaya çalışacağım.Ara transferde de bir veya 2 oyuncu alabilirim ama Türk oyuncu alacağım zaten 7 yabancı var belki deivid i yollarım!