ronnie ya çıkmam için zzaman lazım bi de guzel bi taktik bulmam.baksana telekom 2 alt ligde.durum zor bakalım ne olacak bu gece başlarım maçları oynamaya. ama su konu baslıgını nasıl değiştircez bi soyleseniz iyi olcak bulamadım gitti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet arkadaşlar maçları oynamaya başlıyorum.önce bir taktik yapmam lazım hadi bakalım kolay gelsin.4-1-4-1 oynatmayı düşünüyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kötü mağlubiyet..
Telekomspor teknik direktör Umut Şenel ile çıktığı ilk maçı deplasmanda 1-0 kaybetti.Futbolu umut vermedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Puan kayıpları dewam ediyor!!!
Telekomspor lider Etimesgut deplasmanında 2 puan kaybetti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk galibiyet!!!
Telekomspor yeni teknik direktörü Umut Şenel ile ilk galibiyetini kendi sahasında grubunun 2.si Mersin İdman Yurdu karşısında aldı.Etimesgut Şekersporun 2 puan kaybetmesiyle Telekom ile lider arasındaki puan farkı 5'e indi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galibiyet serisi mi?
Telekomspor güçlü Yozgatspor deplasmanından 3 puanla dönüyor.Otoriteler Fenerbahçe'nin başında kötü bir dönem geçiren genç teknik adamın burada neler yapabileceğini hala merak ediyor ancak Umut üst üste 2.galibiyetini aldı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Seri değilmiş!!
Telekom 2 hafta aradan sonra kendi sahasında yenildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lig Bitti!!
Sezonun son maçında telekom kendi sahasında üstün oynamasına rağmen penaltıdan yediği golle 1-0 yenildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eveeet lig bitti.Fenerbahçe'deki kötü günlerden sonra sanırım bu takımda bir şeyler yapıcam.taktik fena sayılmaz.Yeni sezonda önce 1.lige çıkma hedefim olacak sonra da süper lig.bakalım ne olacak.tabi önce bütçe kısıtlı olduğundan bedava olan kaliteli oyuncuları takımıma katmam lazım.Bakalım neler olacak.Yarın dewam ederim artık.Ama birisi anlatsın bana şu konu başlığı nereden değişiyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2008-2009 Sezonuna Teknik Direktör Umut Şenel ile hazırlanan Telekomspor Transfer çalışmalarına başladı.Umut Şenel yaptığı açıklamada ihtiyacımız olan bölgelere kaliteli oyuncular transfer etme amacındayız.Transferlerimizdeki önceliğimiz sözleşmesi bitmek üzere olan ya da bitmiş olan futbolcular dedi.
TELEKOM'DAN TRANSFER BOMBASI ---VARAN 1-----
Eski milli futbolculardan ve Türkiye Süper Ligi gol krallığı yaşamış olan 30 yaşındaki tecrübeli gol makinesi Okan Yılmaz Telekomspor'da.Yönetimden yapılan açıklamada Okan için herhangi bir bonservis bedeli ödenmediği ve transferlerin devam edeceği söylendi.Taraftarlar imza töreninde gol makinesine sevinç gösterileri ile destek verdiler..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TELEKOMDA TRANSFER SÜRÜYOR----VARAN 2 ------
Telekomspor bir dönem Trabzonspor'da da oynamış olan başarılı sol bek Serkan Kılıç'ı bonservis bedeli ödemeden renklerine kattı.Serkan Kılıç'ın Diyarbakırspor ile olan sözleşmesinin bitmesinden yararlanan yöneticiler bu oyuncuyu apar topar Ankara'ya getirip sözleşme imzaladılar.Traftar gurubu temsilcisi bu transferden de memnun oldukların belirtti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
CEM KARACA TELEKOM'DA------VARAN 3 ------
Telekomspor kaliteli transferlerine bir yenisini daha ekledi.Bir dönem Fenerbahçe'de de oynamış olan 32 yaşındaki başarılı sol kanat oyuncusu Cem Karaca artık Telekomsporlu!Telekomspor bu transfer için de bonservis bedeli ödemedi!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TRANSFERE DEWAM!!!
Telekomspor Trabzonspor'un altyapısında yetişmiş olan ve Orduspor'da kariyerini geliştiren 31 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Gökhan Kolomoç'u bedelsiz olarak renklerine bağladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Telekomspor transferi kapattı!!
Telekomspor daha önceki 4 transferinden sonra 2 oyuncuyla daha sözleşme imzalayıp transferi kapattığını açıkladı.Alınan son iki oyuncu:
F.Karagümrükpor ile sözleşmesi biten Yılmaz Arslan(AM/FC)
Yıldırım Bosnaspor ile sözleşmesi biten Ahmet Pişkin(AMR)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transferlere Kısa Bir Bakış
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
HAZIRLIK MAÇLARI TARAFTARLARA UMUT VERDİ!!
2008-2009 Futbol Sezonuna Teknik Direktör Umut Şenel ile hazırlanan Telekomspor 4-1-3-2 taktiğinin varyasyonları ile çıktığı 5 hazırlık maçında 4 galibiyet 1 beraberlik aldı!Teknik Direktör Umut Şenel yaptığı açıklamada :
"Geçen sezon kötü bir Fenerbahçe deneyiminin ardından bu kulübe geldim.Bu sene için yaptığımız transferler ile daha da güçlendik.Hedefimiz dikkatli ve güzel futbol oynamaya çalışmak ve TFF 1.Ligine yükselmek.Bu yolda taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var.Ancak sezonluk 100 adet kombine biletin bile hepsini satamadığımızı öğrendiğimde (87 satıldı) hayal kırıklığına uğradım.Yeni futbol sezonu herkese hayırlı olsun!Diğer meslektaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GOL MAKİNESİ İŞ BAŞINDA!!
Telekomspor ligin ilk hafta maçonda yeni transferi gol makinesi Okan'ın golleriyle 3 puana ulaştı.Telekomspor attığının 3 milsini kaçırdı.Tek olumsuz yön 2100 seyirci kapasiteli statta sadece 373 seyircinin olmasıydı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet arkadaşlar artık akşama devam ederim.Ancak bi sorunum var.cem karaca gibi 1-2 tane yeni transferi 2.lig için register edemiyorum.1 eylül de register donemi kapatılıyor ancak nerden register etcem bilmiyorum fikri olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Okan A.Ş!!!
Okan Yılmaz'lı Telekomspor ligin 2.haftasında güçsüz rakibini rahat geçti.
3-0 dan 3-3!!!!
Telekomspor ligin 3.haftasında deplasmanda ilk yarıda 3-0 öne geçtiği Ankara Demirspor maçını 3-3 bitirerek 1 puana razı oldu.
İlk mağlubiyet!!!
Telekomspor ligin 4.haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu’na 3-0 yenilerek nağmağlup ünvanını kaybetti.Telekomspor maç boyunca üstünlük gösteremedi.
Telekom evinde rahat!!
Telekomspor kendi sahasında Yozgatspor’a karşı rahat bir galibiyet aldı.Okan yine boş geçmedi.
Zorlu maç Etimesgut’un!!
Telekomspor ligin 6.haftasında zorlu deplasmanda Etimesgut Şekerspor’a yenildi.
Futbolun adaleti yok!!
Telekomspor kendi sahasında üstün oynadığı ve daha net gol pozisyonları yakaladığı maçta Karabükspor’a yenildi.
Beraberlik!!!!
Telekomspor deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile 1-1 berabere kaldı.Telekomspor’un son haftalardaki kötü futbolu Tarsus deplasmanında da devam etti.Telekomspor bir üst lige çıkmak istiyorsa Umut Şenel’in kötü futbola çözüm bulması şart.
9 Kişiye karşı zor galibiyet!!
Telekomspor rakibin 9 kiş kaldığı maçta 3 puanı zor aldı.Bu maçla grubunda ligin ilk yarısı sona erdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
---------------İLK YARI PUAN DURUMU---------------
---------------İLK YARI SONUNDA GOL KRALLIĞI-------------
![]()