ona baktımda Toluca takımıyla anlaşmış sezon ortasında oraya geçecek. bide farklılığı 16 o adamınben şovmen istemiom görevini yapacak adam arıyorum kaleye...saol yinede tavsiyen için.
evet iç açıcı değil şu anki performansımız...
teşekkür ederim yorumların içinelimizden geleni yapmaya çalışıyoruz beğeniyorsanız ne mutlu
evet ona çözüm aramaya dewam ediyorum. performansları hakında da üzgün olduğumu söyledim oyunculara, düzeltmeye çalışacaklarını söyledirle ama bakalım ne olacak. yeni bir taktik üstünde çalışıyorum defansif ağırlıklı bakalım bu tutacak mı...
3. sezonum takımda önce onu belirteyim. haklısın pek iyi sezon geçirdiğimizi söyleyemeyeceğim. geçen sezonun ardından beklentilerde arttı taraftarda, bir türlü mutlu edemiyorum yawberaberliğe bile üzülüyorlar. şimdilik tek tesellim lig kupasını kazanmamız ve uefa'daki güzel gidişimiz...
buyur grupta son maçlar kaldı
marques diye bi oyuncum yok amaMoralez'i kastediorsan evet çok yetenekli ileride çok iyi işler yapacak kuşkusuz
ligteki kötü gidişat benide, yönetimide kötü yönde etkiledi. konuyla ilgili kaptanımızla görüşüp takımı toplantıya çağırdım. Ligdeki kötü performansı sorguladık hep birlikte ve oyuncularımdan söz aldım, durumu düzeltmek için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum ben
dewam edeyim yeni maçlarla...
Bundesliga 15.Hafta
uzun zaman sonra böyle farklı bir galibiyet almak moralleri biraz olsun düzeltti. kontratağa dayalı bir taktikle çıktık maça. Schalke daha etkili taraftı ama bulduğumuz pozisyonları affetmedik ve 4-1 gibi dikkat çekici bir galibiyet aldık.
--------------------------------------------------------------------------
Bundesliga 16.Hafta
Zorlu seplasmandan 1 puanla döndüğümüz için şanslı sayılırız. Lehtovaara'nın üstün performansı Wolfsburg'un tek golde kalmasını sağladı. ben sonuçtan memnunum ama taraftar beğenmedi nedense...
Bundesliga 17.Hafta
Lehtovaara'nın sakatlığı nedeniyle oynayamadığı maçta çokta güvenmediğim Munoz'a ilk 11'de yer vermek zorunda kaldım. endişelerimi boşa çıkaracak derecede iyi oyun sergiledi ve maçın adamı ödülünü kazandı1-0 olsun bizim olsun. önümüzde Rosenborg maçı var şimdi ona konsantre olmamız lazım...
ligin ilk periyodunu geride bıraktık. son 3 maçlık performansımız 5.liğe taşıdı takımımızı. Stuttgart bayağı açmış farkı, şampiyonluğu alacak gibi duruyor. hedefimi ilk 5 olarak belirledim ama şampiyonlar liginede gidebilirsek hiçte fena olmaz
Hoffenheim ile bir lig şampiyonluğu yaşamadan ayrılmak istemiyorum aslında...ama teklif Werder Bremen'den, verdikleri bütçelerde çok iyi...kalbim kal, mantığım git diyor ne yapayım beyler, bayanlar?![]()

ben şovmen istemiom görevini yapacak adam arıyorum kaleye...saol yinede tavsiyen için.
elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz beğeniyorsanız ne mutlu
Moralez'i kastediorsan evet çok yetenekli ileride çok iyi işler yapacak kuşkusuz