1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: Milli Takım İlkonbiri Belli OLdu Sayılır....

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kadro iyi bencede.Stoperlerin sorun olacağını sanmıyorum.(Umut ediyorum..) Şu kadroda birde Yıldıray olsa tam süper olacaktı.Skora göre Emre'nin yerine Yusuf Semih'te ileri uç elemanlarından birinin yerine girebilir.Allah yardımcımız olsun..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arkadaşlar şahsi fikrim olarak oyuncu seçimlerini performansa göre değil renklere göre değerlendiriyorsunuz. Servet patlamaya hazır bir bomba bu kısmı doğru ancak rengi siyah beyaz,sarı lacivert işte x,x bir renk olsaydı bu renklere gönül verenler seslerini etmezlerdi. Aynı durum Emre Aşık içinde geçerlidir. Ankaraspor'un kaç maçını izlediniz. Farklı bir yönden bakalım. Yasin Fenere gelmeseydi kaç kişi Yasin diye biri var yahu niye alınmıyor kadroya derdi. Hatta alınsaydı nerden çıkarıyor böyle adamları vs. derdiniz. Renklere göre değerlendirmeyi bırakalım. Galatasaraylıyım Arda'dan ne takımımda ne Milli takımda yer verilmesine razıyım. Tuncay'ı beğenmememe rağmen çağrılıyor. Gökdeniz desen para verseler almam. Fatih Terim bu 3 adamı çağırıyor. Mustafa Denizli gelse oda çağırır. Şenol Güneş'te gelse çağırır Zico'yu da getirelim çağırır. Demek ki benim görmediğim bilmediğim birşey var adamlarda. Aksini iddia edersem bu teknik adamlardan çok şey biliyorum demektir.

Sonuç olarak bu kadro çağrıldı. Türkiye liginin en iyi oyuncuları bunlar. Mustafa Denizli'nin Tugay'ı bilerek milli takıma almadığını biliyoruz. Bu tür olaylar mutlaka oluyordur. Renklere göre adam alacaksak bu işin içinden çıkamayız. Bakalım neler olacak bu akşam.

Mesaj Yetkileri