Ankaraspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Ankaraspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Özer Hurmacı'nın yetenekleri arttırılmalı.
Özer Hurmacı'yı FM08'de görebildin mi Kaan ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ankaraspor'un kaptani Hurriyet olmasi gerekli - oyunda Senecky olarak cikiyor.
Türker Abi bunları dataya girip yeni çıkacak patchde eklermisin
Teknik Kadro
Hikmet KARAMAN
Teknik Direktör
Engin KORUKIR
Yardımcı Antrenör
Taşkın GÜNGÖR
Yardımcı Antrenör
Yaşar KIYAR
Antrenör
Ahmet Ziya YÜCE
Kaleci Antrenörü
Barış KARAKOÇ
Antrenör
Serkan Emre SEFA
Analist
Futbolcular
Stefan SENECKY
Forma Numarası : 34
Haluk TANRISEVEN
186 boy 81 kilo
Evren ÖZYİĞİT
187 boy 80 kilo
Forma numarası: 48
Erhan KUSKAPAN
186 boy 78 kilo
Sağ ayak
Zıplaması, Refleks, Bire bir iyi
Fırat AKKOYUN
181 boy 79 kilo
Muhammet Hanifi YOLDAŞ
185 boy 82 kilo
Ediz BAHTİYAROĞLU
190 boy 86 kilo
Ramazan TUNÇ
186 boy 80 kilo
Radoslav BATAK
DL:12 eklenmeli
Tayfun TÜRKMEN
189 boy 90 kilo
Emre AŞIK
Forma numarası: 21
Orhan AK
DR:1 eklenmeli
Forma numarası: 6
Erhan ALBAYRAK
DR:1 eklenmeli
Uğur DEMİRKOL
183 boy 67 kilo
Hürriyet GÜCER
177 boy 75 kilo
Adem KOÇAK
DM:15 eklenmeli
Anıl TAŞDEMİR
CA: 95
175 boy 67 kilo
Özer HURMACI
174 boy 70 kilo
Bilal KISA
180 boy 71 kilo
Murat Tosun
AMR:15 eklenmeli
183 boy 76 kilo
Tevfik KÖSE
180 boy 75 kilo
Necati ATEŞ
Forma numarası: 35
Edson Edmar Dias DE SOUZA (MATHEUS)
165 boy 70 kilo
Forma numarası:99
Ferdi ELMAS
Forma numarası:53
Erhan Aydın oyunda Ankaraspor kadrosunda gozukuyor ama BUGSAŞ SPOR da kiralık olmalı 31.08.2007 tarihinden 31.05.2008 tarihine kadar
Umut SÖZEN (Ankaraspor kadrosunda olması gerekli ama oyunda bulamadım,oyuna boyle bir futbolcu eklenmeli)
FORMA NUMARASI: 90
DOĞUM TARİHİ: 27 Ocak 1990
DOĞUM YERİ: İzmir-Karşıyaka
SEZON: 1
KİLO: 67 kilo
BOY: 179 cm
UYRUĞU: TÜRKİYE
OYNADIĞI TAKIMLAR: Altay
MİLLİ TAKIM GEÇMİŞİ: 12 defa U–16, 17 defa U–17
MEVKİ: Ortasaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Erhan Aydın Ankarasporda gözüküyor ama kontratsız baslıyor bunun nedeni Full Time Contract seçeneği işaretli değil,Full Time Contract seçeneği işaretli olmalı
trabzonspor ile oynanan maçtan kısa notlar
taktik 4-4-2 ofansif
dr-wbr: hamilton oynadı (ilk kez)
dl wbl:erhan albayrak oynadı
dc lerde emre aşık ile batak oynadı (emre aşık fizik olarak kötü gözüktü bide batağın oyunda frikiği 15 yapılmış halil bir yorum yazarmısın bu konuya
dm lerde adem koçak ile hürriyet oynadı (top çalmaktan başka hiç birşey bilmeyen iki adam)
amr de tita oynadı bu yıl forveti bir kez bile göremedim bütün sene böyle oynarsa amrlc fc yapılabilir seneye
özer hurmacı aml de oynadı ve yine etkisizdi biraz fazla abartılan bir oyuncu olduğu kanatındayım
fc de geriden top almaya gelen necati oynadı st ise mehmet yılmaz
Fikirlerim burada
Ozer gecen yil da pek harikalar yaratmadi esasinda bence. Cok iyi bazi teknik ozellikleri var ancak bu teknik ozellikleri kullanacak zihinsel kapasitesi zayif. Hep teknigini kullanip birseyler yapacak gibi beklenti var ama kendisi yeteneklerini ortaya koymuyor, koyamiyor.
Ozer Hurmaci, Almanya'da Kassel dogumlu, Ankara dogumlu degil. Alman vatandasligi da var.
Sevidigi kisiler arasinda Lemi Celik (ID 457449) ve Sadi Tekelioglu (450529) olmali.
Sevdigi kulupler arasinda Trabzonspor olmali.
Ingilizce, Fransizca ve Almanca biliyor olmali.
http://futbolizm.blogspot.com/2007/0...ac-kimdir.html
Murat Tosun
MURAT TOSUN (AMR - FC)
Shots with power
free kicks 12-13
corners 12-13
crossing 12-13
finishing 13-14
acceleration 11-12
stamina 9-10
strength 10-11
flair 13-14
vision 12-13
puerta kalbimizde...
Özer Hurmacı sene sonunda Galatasarayda future transfer olarak eklenebilir
Galatasaray'ın resmi yayın organı Galatasaray Derginde yazdı;
Ekim 2007 sayısı;
... Ankaraspor'un genç futbolcusu Özer Hurmacı 2007-2008 sezonu için Galatasaray ile anlaşırken, Necati Ateş, Emre Aşık ve Orhan Ak Ankaraspor'a kiralık olarak gitti...
Ankaraspor' da bazı oyuncular oyunda çok iyi durumda. Mesela Tayfun Türkmen, Muhammet Hanifi YOldaş vbg. Bu oyuncuların ca ları gözden geçirilmeli.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
oyunda bulunmayan Umut Sözen çok iyi bir yetenk karşılıklı oynamıştım.Teknik çok yüksek dayanıklılık biraz az olabilir.
Evet Umut Sozen'in oyunda olmayisi gercekten buyuk bi kayip ben oyunuma eklemek istiyorum CA:75, PA: -8 dusunuyorum onun icin mevki de MC:20, AMC: 20 dusunuyorum ne dersiniz?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu bilgilerle birlikte sevdigi personel arasina Zidane da eklenebilir.
Last edited by licentia : 19.Aralık.2007 at 01:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Emin degildin o yuzden sordum zaten. Peki bu yasina ragmen CA: 75 olan ve olumlu basedilen gelecek vaad eden bi isim icin PA:-6 dusuk degil mi sizce? Yanlis anlamayin sirf merakimdan soruyorum
Umut Sözen için söylemiyorum genel olarak düşünün,genç futbolculara PA verirken bazı kriterler var,bunlara göre PA veriyoruz,
-10 = 170-200 Dunya Yildizi veya Cok Iyi Oyuncu Olacak
-9 = 150-180 Dunya capinda Iyi veya Cok Iyi Oyuncu olacak. Avrupa’nin buyuk liglerinde oynayabilecek.
-8 = 130-160 Turkiye capinda cok iyi oyuncu olacak.
-7 = 110-140 Turkiye capinda iyi oyuncu olacak
-6 = 90-120 En iyi ihtimalle Super Lig oyuncusu, en kotu ihtimalle Lig A’da iyi bir oyuncu olacak.
-5 = 70-100 Turkiye Lig 2A veya Lig 2B’de kariyer yapacak, en kotu ihtimalle yedek oyuncu, en iyi ihtimalle yildiz oyuncu olacak.
-4 = 50-80 Turkiye Lig 2A veya Lig 2B’de en iyi ihtimalle yedek olacak veya 3. Lig’de kariyer yapacak.
-3 = 30-60 Turkiye Lig 2B’de en iyi ihtimalle yedek olacak oyuncu veya 3. Lig’de iyi bir oyuncu olacak.
-2 = 10-40 3. Lig’de yedek oyuncu olabilecek.
-1 = 0-20 Futbol’da kariyer yapamayacak.
PA ları bu kriterlere göre düşünmemiz gerekiyor
bunlari zaten biliyorum da genede ugrasip yazdigin icin tesekur ederim. Umut Sozen gibi bu genc yasta kendinden cok bahsetiren ve U-17 de iyi isler cikaran bir oyuncu sence Turkiye capinda iyi ya da yildiz oyuncu olamaz mi? Yani mesela onun durumunda olup buyuk kuluplerde oynayan cogu genc -7 ya da -8 ondan dedim.
anladim evet -7 su an icin daha uygun olabilir gibi ama -6 cok dusuk olur
Orjinal oyunda Tayfun Türkmen Avrupa'da bile sayılı defans oyuncuları arasına giriyordu bende
Bunun düzeltilmesi de iyi olmuş.
Ayrıca NECATİ'de değişiklik yapılacak mı merak ediyorum ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"