Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 345 sonuç

Konu: Mucize takım : Hoffenheim!

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Bundesliga 10.hafta

Bayern'in üstünlüğü vardı maç boyunca. 67. dakikada golü bulduk ama sevinmemize bile fırsat vermedi bellushi 1 puan çıkardık bu maçtanda.
    --------------------------------------------------------------------------
    UEFA Kupası Grup G 1.Maç

İlk yarıdaki etkili oyunumuz Porto karşısında süper bir galibiyet almamızı sağladı. İkinci yarıda üstünlüğü kaybetsekte fırsat vemedik rakibe ve Uefa maceramıza 3 puanla dewam ettik pek umudum yoktu ama şimdi biraz umudum var enazından 3.lük için
    Bundesliga 11.Hafta

son zamanlarda (buna Porto maçıda dahil) hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. 2.ligten yeni gelmiş bir ekip karşısında resmen eizikdik!. angulo'nun şık frikik golü olmasa 1 puanı bile kurtaramayabilirdik. şanslıymışız...
    DFB-Pokal 2.Tur

Çok gol atan, çok pozisyona giren bir takımız. buraya kadar güzel...defansada yeterince takviye yaptığımı düşünüyorum kaliteli savunmam var...fakat anlamadığım neden bu kadar kolay gol yiyoruz!!! delirecektim maç esnasında yapmadığım şey kalmadı ama yine aynı yine aynı... basit saçma sapan goller yiyoruz sürekli. penaltılara kaldığına, turu geçtiğime dua ediyorum. Carew kurtardı bu maçıda...
    Bundesliga 12.Hafta

maçın kime karşı oldupuna dikkat etmeden yedek kaleciyle başladım maça...üzgünmüş güüyaa, yok fırsat vermiyormuşum oynamasına, yok almanya'ya geldiğine pişmanmış.../ dakikada 2 tane topu içeri aldı beyinsiz! bir daha 18 kişilik kadroya bile almam bu adamı ben peeh...kendi evimizde rezil olduk
    UEFA Kupası G Grubu 2.Maç

istatistiklere bakan anlayacaktır zaten durumu...man of the match=> Jaaskelainen
    Bundesliga 13.Hafta

Fazlasıyla sert, agresif oynadı Hannover! üstelik 3 oyuncu değişikliği hakkımı kullandıktan sonra skatlanmaları oyunu 9 kişiyle bitirmeme sebep oldu. Buna rağmen maçta çıkan sarı kart sayısına bakın...yazıyla bir, rakamla 1
    Bundesliga 14.Hafta

yoruldum yapmıyorum yorum falan her takım maç kaybeder puan kaybeder normal birşeydir bu ama her maçta üstün oynayıp sonucunda kaybetmek ya da 1 puana razı olmak çok kötü koyuyor adama bana bi çare beyler kolay gol yiyorum ne yapmalıyım?!? az kaldı dayanamayıp verecem istifayı...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA Kupası G Grubu 3.Maç

Herzaman kullandığım taktikten uzaklaştım bu sefer. çok kurcalardım oyuncu komutlarını falan, bu maçta saldım sahaya gitti, iyide oldu galiba 6 puanla 2. yim grupta Rosenborg'tan puan koparabilirsem gruptan çıkabilme şansımız artar

bu taktikle çıktım sahaya

takım komutlarıda böyleydi

sadece Moralez'e serbest rol verdim, birde Carew ve Bastrini'ye topu tut komutu verdim başka ekstra bişey yapmadım.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Puan durumunuda verip yatıyorum 2'yi geçmiş saat

kale sorununu halledebilirsm yükselişe geçme şansım var. 6.5 milyon ytl bütçem var şöyle kaliteli, güvenilir, bana gelebilecek gibi bir kaleci biliyor musunuz? takviye şart oldu. daha pişmesi lazım Lehtovaara'nın.

birde duran toplar konusunda problemim var. neredeyse her maçta duran toptan gol yiyorum. serbest vuruşlarda, kornerlerde oyuncularınızı nasıl yerleştiriyorsunuz?
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbuL

Chivas'da Fraga Var KaLeci bi Bak Özelliklerine..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Geçimş olsun kötü gidiyon abi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kötü gidiyor abi toparlanmalısın.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Müthiş düzenli,okuması ve takip edilmeside bir o kadar güzel bir kariyer,gerçekten Hoffenheim!a çağ atlatmışsın,kariyerin devamı dileğiyle başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

gol yeme sorununu acilen çözmen lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ/Çorlu

başarılar 2.sezona biraz kötü başlamışsın

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Fena değilsin bence.UEFA Grubunun puan tablosunu koyabilir misin müsait olduğunda?

marques ronaldinho'ya benziyo.:S

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by aLchoLic View Post
    Chivas'da Fraga Var KaLeci bi Bak Özelliklerine..
    ona baktımda Toluca takımıyla anlaşmış sezon ortasında oraya geçecek. bide farklılığı 16 o adamın ben şovmen istemiom görevini yapacak adam arıyorum kaleye...saol yinede tavsiyen için.

Quote Originally Posted by yusufyusuf21 View Post
    Geçimş olsun kötü gidiyon abi
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Kötü gidiyor abi toparlanmalısın.
    evet iç açıcı değil şu anki performansımız...
    Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Müthiş düzenli,okuması ve takip edilmeside bir o kadar güzel bir kariyer,gerçekten Hoffenheim!a çağ atlatmışsın,kariyerin devamı dileğiyle başarılar..
    teşekkür ederim yorumların için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz beğeniyorsanız ne mutlu
    Quote Originally Posted by FRD View Post
    gol yeme sorununu acilen çözmen lazım
    evet ona çözüm aramaya dewam ediyorum. performansları hakında da üzgün olduğumu söyledim oyunculara, düzeltmeye çalışacaklarını söyledirle ama bakalım ne olacak. yeni bir taktik üstünde çalışıyorum defansif ağırlıklı bakalım bu tutacak mı...
    Quote Originally Posted by suiss View Post
    başarılar 2.sezona biraz kötü başlamışsın
    3. sezonum takımda önce onu belirteyim. haklısın pek iyi sezon geçirdiğimizi söyleyemeyeceğim. geçen sezonun ardından beklentilerde arttı taraftarda, bir türlü mutlu edemiyorum yaw beraberliğe bile üzülüyorlar. şimdilik tek tesellim lig kupasını kazanmamız ve uefa'daki güzel gidişimiz...

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Fena değilsin bence.UEFA Grubunun puan tablosunu koyabilir misin müsait olduğunda?
    buyur grupta son maçlar kaldı

Quote Originally Posted by SeLassiee View Post
    marques ronaldinho'ya benziyo.:S
    marques diye bi oyuncum yok ama Moralez'i kastediorsan evet çok yetenekli ileride çok iyi işler yapacak kuşkusuz

ligteki kötü gidişat benide, yönetimide kötü yönde etkiledi. konuyla ilgili kaptanımızla görüşüp takımı toplantıya çağırdım. Ligdeki kötü performansı sorguladık hep birlikte ve oyuncularımdan söz aldım, durumu düzeltmek için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum ben

dewam edeyim yeni maçlarla...
    Bundesliga 15.Hafta

uzun zaman sonra böyle farklı bir galibiyet almak moralleri biraz olsun düzeltti . kontratağa dayalı bir taktikle çıktık maça. Schalke daha etkili taraftı ama bulduğumuz pozisyonları affetmedik ve 4-1 gibi dikkat çekici bir galibiyet aldık.
    Bundesliga 16.Hafta

Zorlu seplasmandan 1 puanla döndüğümüz için şanslı sayılırız. Lehtovaara'nın üstün performansı Wolfsburg'un tek golde kalmasını sağladı. ben sonuçtan memnunum ama taraftar beğenmedi nedense...
    Bundesliga 17.Hafta

Lehtovaara'nın sakatlığı nedeniyle oynayamadığı maçta çokta güvenmediğim Munoz'a ilk 11'de yer vermek zorunda kaldım. endişelerimi boşa çıkaracak derecede iyi oyun sergiledi ve maçın adamı ödülünü kazandı 1-0 olsun bizim olsun. önümüzde Rosenborg maçı var şimdi ona konsantre olmamız lazım...
    ligin ilk periyodunu geride bıraktık. son 3 maçlık performansımız 5.liğe taşıdı takımımızı. Stuttgart bayağı açmış farkı, şampiyonluğu alacak gibi duruyor. hedefimi ilk 5 olarak belirledim ama şampiyonlar liginede gidebilirsek hiçte fena olmaz

Hoffenheim ile bir lig şampiyonluğu yaşamadan ayrılmak istemiyorum aslında...ama teklif Werder Bremen'den, verdikleri bütçelerde çok iyi...kalbim kal, mantığım git diyor ne yapayım beyler, bayanlar?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kasım bence prensibini yerine getir Bremen'i reddet. Hem Hoffenhaim'de hemde ligde popülarüten yükselir. Kal kal Ayrıca sen nerdesin, Bremen nerde Sen bi düzen oturtmuşsun takıma, devam etmelisin Hoffenhaim'de
    (/s)

Bence artık bi adım daha öteye gitmelisin teklifi kabul edip Werder'i yeni bir yapılanmaya götürmelisin,taktiksel anlamda bir sorun yaşamıyosun ama en önemli olay futbolcuların sana alışması oda olursa ligde 1.liği zorlarsın.Bence kabul et 83 trilyonda az değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Werder'in teklifini bir hafta erteledim...

Bolton-Porto ve Fiorentina-Rosenborg maçlarının berabere bitmesi sonucunda gruptan çıkmayı garantiledik hiçbir iddiası yok Rosenborg'un galibiyet bekliyordum takımımdan bu maçta...Beklentimi boşa çıkarmadılar Carew müthiş oynadı maç boyunca Norveç'li rakibi Norveç'li futbolcumla yıktık gösteriş için alındı diyenler baksın Carew'e ne kadar yararlı bir oyuncu olduğuna

Almanya'da mücadele ediyoruz ama Türk futbolunuda yakından takip ediyoruz Taraftarlarına verelim mutlu haberi. Fenebahçe'de Beşiktaş'ta gruplardan çıktı

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ama olmaz ki yaa?!?! bunu reddetmek gerçekten zor

Bunuda kabul etmezsen zamanında sana verilmiş olan WONDERMAN tanımlanmasını haketmediğini düşünücem

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

bencede artık takım degiştirmenin zamanı geldi böylece daha kaliteli bir takıma giderek mourinhonun tahtına oturdugunu kanıtlarsın

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

bak şöyle söyleyeyim.Türk takımlarının birinde olsaydın bence gitmen gerekirdi.Ligin kalitesi düşük olduğu için fazla ünlü olamazdın ve takımı fazla büyütemezdin.Ama bu takım Almanya Ligi'nde ve sende Avrupa kupalarına katılıyorsun.Bu gidişle bu takımı dünya devi yapabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gitme abi kal.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Çok düşündüm ne yapayım ne edeyim diye...sezon sonuna kadar Hoffenheim'da kalmaya karar verdim. Kötü günleri yeni atlatmışken şimdi sezon ortasında takımı yüzüstü bırakmak olmaz . Bu yıl sonunda zaten sözleşmem sona eriyor. O zaman gelecek teklifleri değerlendirebilirim ancak, şimdi değil. Teşekkür ederek geri çeviriyorum Man. City'nin teklifini

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Abi bence gitçektin

En iyi sini yaptın kardeş ama gelecek sezon italyaya gitmeni tavsiye edrim çünkü tam sana göre

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalman iyi sonuçta takıma o kadar emek harcadın..

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Çok hareketli bir transfer dönemi geçirdik. Sözleşmesi bitmek üzere olan kaliteli oyuncuları kapmak için onlarca kulüp birbiriyle yarıştı . Her ne kadar artık tanınmış bir menajer olsamda takımın ismi fazla duyulmadığı için istediğim oyuncuları bir türlü ikna edemedim. Bende genç, geleceği parlak oyunculara yöneldim.
    Sonuç olarak sezon sonuda;
    Bayern'den Andreas Ottl ve Tomas Schmitt(regen), Barca'dan Guy Asulin ve Toulouse'dan Alexandre Bonnet takımımıza katılacak.

Bununla da kalmadık, 3 oyuncu da bonservislerini alarak kadroya kattık. Bunlar;
    Alajuelense takımından Pablo Herrera:

Marvin Angulo'nun önerisi ile aldım. çok yönlü bir oyuncu olması en önemli özelliği diyebilirim. Her iki kanattada hem defansif, hem ofansif rolü üstlenebiliyor. düşük bonservis ücretinin(200k ytl) yanı sıra son iki sezonda Alajuelense'de yılın oyuncusu seçilmiş taraftarları tarafından . var bu çocukta bişiyler hissediyorum .

Vasco takımından Carlos Carmona:

Sezon sonunda takımdan göndereceğim birkaç oyuncu var. orta saha kanatlarda istediğim seviyede olmayan oyuncular. bunun için takviyeyi erken yaptım. orta sahanın iki kanadında da oynayabiliyor. 4.4 milyon ytl ödeyeceğiz kulübüne...24 ay taksitle

kaleye takviye yapmam gerektiğini söylemiştim daha önce. bu nedenle ilk olarak gözüme İnternacional kalecisi Diego'yu kestirdim ama bir türlü anlaşamadık bonservis konusunda kulübüyle. Araştırmaya devam ederken PSV'nin genç kalecisi Cassio çarptı gözüme.

15 maçta 6 gol yemiş 10 kez gol yemeden kapatmış maçları. Özelliklerinede baktım, Diego'dan aşağı kalır yanı olmadığını görünce mavi-beyazlı renklere katmayı başardık az kalsın kaptırıyordum, şansıma kulübü Dortmund'un teklifini kabul etmeden benim sözleşme teklifini kabul etti . 18 milyon ytl 24 ay taksitle yine borç yaptık bakalım hayırlısı olsun...
    -----------------------------------------------------------------------
    2 oyuncuyla yollarımızı ayırdık yeni takımlarında başarılı olurlar umarım. Szolt Löw artık eskisi kadar iyi değil yaşı ilerledi takımda forma bulması çok zordu. Bonservis ücreti talep etmeden gönderdim.
    Charles Andre-Doudin. 2.5 milyon ytl + %25 sonraki satışından...Aslında bir-iki sezon daha geçirseydi takımda gelişimi iyiydi. ama kadroda ondan kat kat iyi atak oyuncuları olunca forma şansı bulamadı, mutsuzdu. iki taraf içinde en iyisi bu oldu sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

transferler güzel ama daha iyi bir kaleci bulabilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Man. City ye gitmemen iyi olmuş burda kal oyuncularda hayırlı olsun abi

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

UEFA 1. turda rakibimiz belli oldu. Atalanta...
    Dişimize göre rakip geldi diyebilirim. Eğer grup maçlarındaki gibi mücadele edebilirsek tur atlamamız için hiçbir engel göremiyorum
    yalnız türk takımları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim...Fenerbahçe'nin rakibi Feyenoord oldu, Beşiktaş'ın da ManU Hollanda kulüpleri avrupa kupalarında müthiş oynuyor o yüzden fener'in işi çok zor. Beşiktaş'a birşey demiyorum zaten
    DFB-Pokal 3. tur

ilk yarıda ve ikinci yarıda farklı takım vardı sanki sahada. 4-0 öne geçtik. sonra 4-3 e geldi durum. Mahvetti beni Mainz. özelliklede Delgado ( Beşiktaş'lı Delgado )
    Bundesliga 18.Hafta

Hepimizin bu oyunda belalı takımları vardır kuşkusuz. işte bu Gladbach'ta benim belalı takımım oldu resmen. nefret ediyorum onlardan!!! afedersiniz ama öküz gibi oyuncuları var her maç eziyorlar beni
    Bundesliga 19.Hafta

dengede geçen maçı bireysel yetenekleriyle kazandırdı Hugo Almeida...Zarate çok formsuz son dönemde takımda herkezin morali bozuk. bir toplantı daha yapacam bakalım ne olacak ...
    az sonra Atalanta vs. Hoffenheim

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Yenersin Atalanta'yı.Beşiktaş'ta sert kayaya çarpmış

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

UEFA Kupası 1. Tur

Tebrik etmem lazım bütün oyuncularım üstün performans sergiledi maç boyunca. etkili olan taraf Atalanta idi, maç boyunca nefes aldırmadık rakibe. Defans oyuncularının yetersiz kaldığı anlarda da kalecim çıktı sahneye. sonuçta turu evimizdeki maça bıraktık. muhteşem taraftarımız önünde turu atlamaya çalışacağız artık.

Krdeş iyi gidiyosun tebrik edrim seni...

gerçekten güzel gidiyorsun ayrıca atalanta yenemeyeceğin takım değil evinde geçersin inşallah...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

valla hacı senin sayende bende başladım Hoffenheim ile bi kariyere her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyosun zevkli oluy baya.. Allah eline koluna bileğine klavyene oyununa zeval vermesin

Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri