Bundesliga 10.hafta
Bayern'in üstünlüğü vardı maç boyunca. 67. dakikada golü bulduk ama sevinmemize bile fırsat vermedi bellushi1 puan çıkardık bu maçtanda.
--------------------------------------------------------------------------
UEFA Kupası Grup G 1.Maç
İlk yarıdaki etkili oyunumuz Porto karşısında süper bir galibiyet almamızı sağladı. İkinci yarıda üstünlüğü kaybetsekte fırsat vemedik rakibe ve Uefa maceramıza 3 puanla dewam ettikpek umudum yoktu ama şimdi biraz umudum var enazından 3.lük için
Bundesliga 11.Hafta
son zamanlarda (buna Porto maçıda dahil) hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. 2.ligten yeni gelmiş bir ekip karşısında resmen eizikdik!. angulo'nun şık frikik golü olmasa 1 puanı bile kurtaramayabilirdik. şanslıymışız...
DFB-Pokal 2.Tur
Çok gol atan, çok pozisyona giren bir takımız. buraya kadar güzel...defansada yeterince takviye yaptığımı düşünüyorum kaliteli savunmam var...fakat anlamadığım neden bu kadar kolay gol yiyoruz!!! delirecektim maç esnasında yapmadığım şey kalmadı ama yine aynı yine aynı... basit saçma sapan goller yiyoruz sürekli. penaltılara kaldığına, turu geçtiğime dua ediyorum. Carew kurtardı bu maçıda...
Bundesliga 12.Hafta
maçın kime karşı oldupuna dikkat etmeden yedek kaleciyle başladım maça...üzgünmüş güüyaa, yok fırsat vermiyormuşum oynamasına, yok almanya'ya geldiğine pişmanmış.../ dakikada 2 tane topu içeri aldı beyinsiz! bir daha 18 kişilik kadroya bile almam bu adamı ben peeh...kendi evimizde rezil olduk
UEFA Kupası G Grubu 2.Maç
istatistiklere bakan anlayacaktır zaten durumu...man of the match=> Jaaskelainen
Bundesliga 13.Hafta
Fazlasıyla sert, agresif oynadı Hannover! üstelik 3 oyuncu değişikliği hakkımı kullandıktan sonra skatlanmaları oyunu 9 kişiyle bitirmeme sebep oldu. Buna rağmen maçta çıkan sarı kart sayısına bakın...yazıyla bir, rakamla 1
Bundesliga 14.Hafta
yoruldum yapmıyorum yorum falanher takım maç kaybeder puan kaybeder normal birşeydir bu ama her maçta üstün oynayıp sonucunda kaybetmek ya da 1 puana razı olmak çok kötü koyuyor adama
bana bi çare beyler kolay gol yiyorum ne yapmalıyım?!? az kaldı dayanamayıp verecem istifayı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA Kupası G Grubu 3.Maç
Herzaman kullandığım taktikten uzaklaştım bu sefer. çok kurcalardım oyuncu komutlarını falan, bu maçta saldım sahaya gitti, iyide oldu galiba6 puanla 2. yim grupta Rosenborg'tan puan koparabilirsem gruptan çıkabilme şansımız artar
bu taktikle çıktım sahaya
takım komutlarıda böyleydi
sadece Moralez'e serbest rol verdim, birde Carew ve Bastrini'ye topu tut komutu verdim başka ekstra bişey yapmadım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Puan durumunuda verip yatıyorum 2'yi geçmiş saat
kale sorununu halledebilirsm yükselişe geçme şansım var. 6.5 milyon ytl bütçem var şöyle kaliteli, güvenilir, bana gelebilecek gibi bir kaleci biliyor musunuz? takviye şart oldu. daha pişmesi lazım Lehtovaara'nın.
birde duran toplar konusunda problemim var. neredeyse her maçta duran toptan gol yiyorum. serbest vuruşlarda, kornerlerde oyuncularınızı nasıl yerleştiriyorsunuz?