1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: [1. Lig] Kartalspor Araştırması 2008

Nesil
    2003

Default [1. Lig] Kartalspor Araştırması 2008

Kartalspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Bu sezon 1. Lig' in flaş takımı konumundaki Kartalspor' la ilgili bir kaç bilgi verelim. Bu sezon evinde oynadıkları 5 maçın 4' ünü statta canlı izledim. Kartalspor takımı müthiş mücadele ediyor. Mehmet Altıparmak takımı 4-4-2 oynatıyor ve kadro konusunda çok istikrarlı. Takmın ideal 11' i Soner-Fuat-Ufuk-Bilal-Levent-Zafer-Gökhan-Selçuk(Artık Timuçin oynayacak)Uğur-İskender-Yaser. Yedekten genellikle Talip,Selçuk,Mesut ve Muhammet Şeker oyuna dahil oluyorlar. Top rakipteyken 442 diamond taktiğiyle kanat oyuncuları içeri giriyor. Top Kartal da iken iki açık oyuncusu tamamen çizgiye yanaşıyorlar. Müthiş bir takımlar çok koşup, alan daraltıyorlar. Çok hızlı hücuma çıkıyorlar.

Dikkat Çeken Oyuncuları:

İskender Alın: Ligte 6 golü var. Hızı ve hızlanması iyi. 6 golün 5 ini ayakla attı. Güçlü bir forvet değil. Çok hareketli off the ball özelliği iyi. Hava hakimiyeti iyi değil, jumping düşük olacak. Cesur bir oyuncu değil ama süper bir bitirici. Gerçekten inanılmaz gol yüzdesi var. Pozisyona girdi mi kaçırmıyor. Son yıllarda bu kadar iyi son vuruşu olan bir oyuncu görmedim desem yeridir. Finishin: 16 evet finishing 16 diyorum belki 1. lig oyuncusu için çok diyorsunuz ama bitiriciliği çok iyi. Composure: soğıkkanlı bir oyuncu eli ayağına dolaşmypr yalnız decisions pek iyi değil bazen pas verse yanındaki oyuncu daha rahat pozisyona girecek ama o şut çekmeyi deniyor. Driblingli bir oyuncu değil. Top sürmüyor, driblingi yüksek olmaz.Maçtan kopmuyor hep diri. Sürekli 90 dakika sahada kalıyor kondisyonu iyi. Geçen szon 15 golü geçmişti. Sezon başında G. Birliği istemiş öyle mi bir söylenti var. Mevkisi ST:20 FC: 13

Yaser Yıldız: Henüz 88' li olmasına rağmen maç tecrübesi fazla olan bir oyuncu. Süper ligde Denizli' de görev yapmış bir forvet. Moves İnto Channels özelliği var. Sürekli boş alanlara deplase oluyor. Çok iyi hızlanıyor. Kafa toplarında pek etkili değil. Ortaları çok isabetli. Finishingi pek iyi değil ama çok süratli. Çok iyi ivme kazanıyor. Tekniği 1. lige göre iyi. İlk haftalar etkisizdi ama son 5haftadır çok iyi oynuyor. Forvet olmasına rağmen bir kanat oyuncusu gibi çizgiye inip ortalar kesiyor bunların bırınde Giresun maçında İskender'e golü attırdı. Ardından da uzaktan mükemmel bir gol attı. Yanımıyorsam ligde 4 golü var.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu sezon 1. Lig' in flaş takımı konumundaki Kartalspor' la ilgili bir kaç bilgi verelim. Bu sezon evinde oynadıkları 5 maçın 4' ünü statta canlı izledim. Kartalspor takımı müthiş mücadele ediyor. Mehmet Altıparmak takımı 4-4-2 oynatıyor ve kadro konusunda çok istikrarlı. Takmın ideal 11' i Soner-Fuat-Ufuk-Bilal-Levent-Zafer-Gökhan-Selçuk(Artık Timuçin oynayacak)Uğur-İskender-Yaser. Yedekten genellikle Talip,Selçuk,Mesut ve Muhammet Şeker oyuna dahil oluyorlar. Top rakipteyken 442 diamond taktiğiyle kanat oyuncuları içeri giriyor. Top Kartal da iken iki açık oyuncusu tamamen çizgiye yanaşıyorlar. Müthiş bir takımlar çok koşup, alan daraltıyorlar. Çok hızlı hücuma çıkıyorlar.

Dikkat Çeken Oyuncuları:

İskender Alın: Ligte 6 golü var. Hızı ve hızlanması iyi. 6 golün 5 ini ayakla attı. Güçlü bir forvet değil. Çok hareketli off the ball özelliği iyi. Hava hakimiyeti iyi değil, jumping düşük olacak. Cesur bir oyuncu değil ama süper bir bitirici. Gerçekten inanılmaz gol yüzdesi var. Pozisyona girdi mi kaçırmıyor. Son yıllarda bu kadar iyi son vuruşu olan bir oyuncu görmedim desem yeridir. Finishin: 16 evet finishing 16 diyorum belki 1. lig oyuncusu için çok diyorsunuz ama bitiriciliği çok iyi. Composure: soğıkkanlı bir oyuncu eli ayağına dolaşmypr yalnız decisions pek iyi değil bazen pas verse yanındaki oyuncu daha rahat pozisyona girecek ama o şut çekmeyi deniyor. Driblingli bir oyuncu değil. Top sürmüyor, driblingi yüksek olmaz.Maçtan kopmuyor hep diri. Sürekli 90 dakika sahada kalıyor kondisyonu iyi. Geçen szon 15 golü geçmişti. Sezon başında G. Birliği istemiş öyle mi bir söylenti var. Mevkisi ST:20 FC: 13

Yaser Yıldız: Henüz 88' li olmasına rağmen maç tecrübesi fazla olan bir oyuncu. Süper ligde Denizli' de görev yapmış bir forvet. Moves İnto Channels özelliği var. Sürekli boş alanlara deplase oluyor. Çok iyi hızlanıyor. Kafa toplarında pek etkili değil. Ortaları çok isabetli. Finishingi pek iyi değil ama çok süratli. Çok iyi ivme kazanıyor. Tekniği 1. lige göre iyi. İlk haftalar etkisizdi ama son 5haftadır çok iyi oynuyor. Forvet olmasına rağmen bir kanat oyuncusu gibi çizgiye inip ortalar kesiyor bunların bırınde Giresun maçında İskender'e golü attırdı. Ardından da uzaktan mükemmel bir gol attı. Yanımıyorsam ligde 4 golü var.

Takip etmeye devam edeceğim. İlerleyen maçlarda daha kesin kanılara varıp diğer oyuncuları da yazacağım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Buna ek olarak İskender her iki ayağını da kullanabılıyor. Yaser sağ ayağını tercih ediyor solu dikkatimi çekmedi şu ana kadar
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Giresun maçına gittim dün.. Selçuk takımın en kötüsüydü.. İskender ve Yaser çok hareketliydiler. İskender'in biraz fizik gücü zayıs ama iyi topçu bana göre...

Arkadaşlar, verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim. Bunları veritabanına aktardım. Sizden yeni haberler bekliyorum

Kartalsporda oyunda iskender yok yahu yeni yamada olur inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

böyle olur türk araştırması:-) ligin flaş oyuncusu geçen sene 3.ligte bilmem kaç gol atan adam oyunda yok...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Evet yani bu adam oyunda olmadıktan sonra yorum yapmak da zorlaşıyor. İskender' i düzenli olarak seyreden biri olarak. Composure ve finishinginin Türkiye ligleri' nin bi hayli üzerinde (bakınız ligleri diyorum 1. Lig demiyorum). Çok soğukkanlı hava hakimiyeti vasat ama yerden çok iyi. Ligin en iyi forvetlerınden biri. Zaten hep söylüyorum kendisini İlhan Cavcav geçen sene almak istemiş iyi de para teklif etmiş ama Kartal potansiyeli görmüş olacakki çok daha fazlasını isteyip satmamış. Oyunda 8.01 yamasında eklenecek 100-105 ca arasında olmaı gereklir.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Dün oynanan KArtalspor - Sakarya maçındaydım. Kartalspor sahaya Soner-Levent,Fuat,Ufuk,Selçuk-Bilal(dm)-Timuçin,Zafer,Uğur-Yaser,İskender onbiriyle çıktı. 4-1-3-2 taktiğiyle sahaya dağıldılar.

Kartalspor maçın henüz 36. saniyesinde Yaser' le öne geçti. Ama o dakikadan sonra Sakaryaspor sahanın tek hakimiydi. Kartalspor' u evinde ilk defa bu kadar kötü gördüm. Tabi bunda 35. dakikada İskender' in sakatlanarak oyundan çıkması da etkiliydi. Kartalspor' da kaleci Soner performansını artırmaya devam ediyor. Özellikle cepheden gelen toplarda refleksleriyle çok iyi kurtarışlar yapıyor bire bir de iyi. Şu ana kadar ligde seyrettiğim en iyi 5 kaleciden biri. KArtalspor defansı dribling üzerinden ve yan toplarda çok hata yapıyor. Ca olarak iki stoper ve sağ bek takımın en düşük Ca değerlerini alır. Takımın sol beki Selçuk tüm serbest vuruşları kullanıyor. Baraj üzerinden çok iyi aşırıyor. Freekick değeri düzenlenmeli. Yaser Yıldız çok formda. Ligin en iyi forvetlerinden Sakarya maçında yaklaşık 25 dakika tek forvet oynayıp 2 güçlü stoperle boğuşmasına rağmen diri kalabildi. Yalnız strength özelliği pek iyi değil. 10-11 değeri uygun olur. Yalnız daha önceki maçlarda görmediğim bişi gördüm Yaser' de geriden şişirilen hava toplarında zaman zaman başarılı oldu ve çok klas bir kafa golü attı. Yaser' in Ca' sı 100 seviyesinde olmalı. Zafer içinde bir kaç şey söylemek istiyorum. Mevkisi AMRC hızlanması ve hızı iyi Kornerleri o kullanıyor isabetli ortalar yapabilliyor takımın İskender ve Yaser' den sonra 3. en yüksek CA' ya sahip olması gereken oyuncusu. Ön libero Bilal ise dayanıklı ve güçlü bir oyuncu gözünü budaktan sakınmıyor tekmeye kafa uzatıyor. Zatan son maçta böyle bir pozisyonda kafasına darbe aldı. Bravery 15-16 ve agression 14-17 arasında olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Kartalspor İskender' in 2, Yaser' in 1 golüyle Samsunspor karşısında ilk deplasman galibiyetini aldı ve kötü gidişe dur dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Bugün Erciyesspor maçındaydım. Çok zevksiz ve pozisyon fakiri bir maçtı. Kartal' da İskender ve Yaser etkisizdi. İskender çok net bir pozisyon harcadı. Tabi futbolda şans da var. Her pozisyonu atması beklenemez. Bu maç Gökhan Güney çok iyiydi. Ön liberoda oynadı zaman zaman forvet arkası da oynuyor. Uzun boyuna rağmen hava hakimiyeti vasat ama müthiş pas dağıtıyor. 90 Dakika boyunca bir tek pas hatası yapmadı müthiş kısa, uzun ve ara pas yapıyor. Zaten Trabzonspor yönetiminden izlemye gelmişlerdi, sanırım hayran kalmışlardır

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Kartalspor Ordu' dan sonra Karşıyaka' yı da 3 gol atarak mağlup etti. İskender Alın Kayserispor tarafından haftalardır izleniyor. Tolunay hoca maçlar çakışmadığı sürece İskender' i seyrediyor. Bu arada Ordu maçında Hami ve Oğuz Çetin Yaser' i izlemeye geldi. Büyük ihtimalle Yaser' i ümit milli takımda göreceğiz. Bu sezonki performansıyla bunu fazlasıyla hakediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yaser-İskender-Zafer

Bu 3 isim çok formda.Takımın yıldızları.

Kaleci Soner'de çok formda duyduğum kadarıyla.Çok önemli kurtarışlar yapıyormuş.Eski kalecimiz olur kendisi...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

zafer i çok beğendim izmir de ki maçta (iskenderi söylemeye bile gerek yok) ama kartalspor un iddiasını sürdürebileceğine (ilk 2 den bahsediyorum pek inanmıyorum). zafer hakkikaten oyun zekası yüksek ve fizik olarakta kuvvetli bir adama benziyor... ayrıca iskenderin takipçiliğinin de altını çizmek lazım. ayrıca savunmadaki mehmet ali de (uzun saçlı arkadaş) adam adama savunmada oldukça başarılı , azimli ve mücadeleci bir arkadaş
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Kartalspor Ordu' dan sonra Karşıyaka' yı da 3 gol atarak mağlup etti. İskender Alın Kayserispor tarafından haftalardır izleniyor. Tolunay hoca maçlar çakışmadığı sürece İskender' i seyrediyor. Bu arada Ordu maçında Hami ve Oğuz Çetin Yaser' i izlemeye geldi. Büyük ihtimalle Yaser' i ümit milli takımda göreceğiz. Bu sezonki performansıyla bunu fazlasıyla hakediyor.
    Yaser çok iyi bir forvet zaten. İskender ile çok iyi anlaşıyorlar. Tek kelimeyle süperler. Birebirde, son vuruşlarda çok etkililer. İskender ve Yaser böyle giderlerse çok iyi yerlere ulaşacaklar.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    zafer i çok beğendim izmir de ki maçta (iskenderi söylemeye bile gerek yok) ama kartalspor un iddiasını sürdürebileceğine (ilk 2 den bahsediyorum pek inanmıyorum). zafer hakkikaten oyun zekası yüksek ve fizik olarakta kuvvetli bir adama benziyor... ayrıca iskenderin takipçiliğinin de altını çizmek lazım. ayrıca savunmadaki mehmet ali de (uzun saçlı arkadaş) adam adama savunmada oldukça başarılı , azimli ve mücadeleci bir arkadaş
    Mehmet ali' yi içerideki hiç bir maçta oynatmadı hoca sadece devre aralarında ısınırken gördüğümü uzun saçlı esmer bir arkadaş olarak biliyorum Zafer' e gelince hızlı, çevik ve isabetli ortalarıyla ön plana çıkan bir oyuncu. Kornerleri adrese teslim. İskender' den bahstmeyeceğim. Yakında kendisiyle bir röportaj yapacağız. Onu daha yakından tanıma şansınız olacak. Kaleci Soner ise istikrarlı bir şekilde performansını sürdürüyor. Şu an bu ligin en iyi 3 kalecisinden biri.

Mesaj Yetkileri