Hoffenheim'da aranan kan bulundu!
Önceki yıllarda en büyük sorunu defansında yaşayan Hoffenheim, bu sorunu Middlesbrough ve Alman milli takımının vazgeçilmez oyuncusu Robert Huth ile kapattı. Nilmar'dan sonra 2. transfer bombasını patlatan menajer Ner'ZhuLL, önlerinde zorlu bir sezonun kendilerini beklediğini ve şampiyonlar liginde mücadele edebilecek bir kadro oluşturmaya çalıştığını belirtirken, Robrt Huth'un takıma katılmasından dolayı duyduğu mutluluğu yüzünden okunuyordu. M'boro kulübü bu transferden 12.75 milyon ytl'yi kasasına koymakla beraber iki kulübün anlaşması gereği Petr Lukas'ı da renklerine bağladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Başka transfer yapmayı düşünmüyorum. yeterince geniş bir kadroya sahibiz. her mevkide alternatifi olan, genç, potansiyeli yüksek bir kadro kurduğumuza inanıyorum. Hazırlık kampına girdik, ilk 3 hazırlık maçımızıda yaptık. takımın şu anki durumundan gayet memnunum, antremanlar neşeli geçiyor, yeni gelenler ile eskilerin çabuk kaynaşması sonrası uyum sorunuda yaşamıyoruz. işte ilk 3 hazırlık maçımız...
hazırlık maçları için yapılacak fazla yorum yok. adı üstünde hazırlanıyoruz lige ve kupa maçlarına. şimdilik oyuncularda herhangi bir konuda sorunumuz yok. Herşey fazla iyi gidiyor
korkuyorum biraz

. şimdilik oyuncularda herhangi bir konuda sorunumuz yok. Herşey fazla iyi gidiyor