Quote Originally Posted by koray_capello
walla bizde kalırmı bilmem ama kalırsa eğer a.hassan am/f c olarak gözüküyor bence am/f rc olmalı.ayrıca okan buruk ta yine amr olarak gözüküyor.ben okanı hiç sağ açık oynadığını görmedim.hep ortasahada savaşırken gördüm.yani mc hatta dmc olmalı.ve gökhan güleç siz gerçi potansiyelini yüksek yaptık diyorsunuz ama bence yine başlarken ki özellikleri baya bi daha yüksek olmalıydı.
Okan Buruk bence tabi sağ açık oyuncusu ama çizgiye inerek orta yapan bir kanat oyuncusu değil.Galatasaray'ın sisteminde Hagi'nin arkasındaki Emre-Suat-Okan üçlüsü sürekli pres yaparak rakibi yıpratıyordu.Bu 3 oyuncu da seri pasları ve bireysel yetenekleri ile oyunun dar alandaki sıkışmasını engelleyebildikleri için çok etkili oluyorlardı.Okan Buruk dikine çok iyi dribbling ile etkili olabilen teknik bir oyuncu. Fakat ayağında çok tutması şu anki taktiğe ters geliyor, zira bence Tigana çizgiye inerek sürekli orta yapabilecek ve ayağında çok top tutmayacak bir sağ kanat oyuncusu arıyor.

Bence MR -asıl mevki-, MC olabilir mevkisi bence.

Tigana sanırım Okan Buruk için "Oyun sistemime uymuyor, topla çok fazla oynuyor" demiş eğer doğru ise.