Emre selam, Birebir ayni takimi almisiz ve ayni hamleleri yapmisiz

ben de senin gibi ilk transfer olarak mati'yi almistim ve silvayi satmistim. everton 'la dile kolay 6. sezonum bitmek uzere. mati fernandez (gercek hayatta villarealdeki formasinda mati fernandez yaziyor) everton icin 125. lig golunu atti dun gece, gozlerim doldu

) 27 yasina geldi kerata. fiyati ilk sezon sıonundan itibaren eur 32m. takimin en en en yildiz oyuncusu, ayni zamanda kaptani, taraftarin yoneticilerin sevgilisi. en kotu oynadigi macta bir asist veya bir golu garanti. boyle bir adam olamaz, saka gibi. en sevdigi kulup colo colo ve everton, favoured personnel suazo ve tabi ki genc teknik direktoru

almadigi odul kalmadi: player of the year, midfielder of the year, vesaire.. her sene mutlaka buyuk bir odul aliyor. 6 sezonda everton kariyerimi 2 lig sampiyonlugu, 2 sampiyonlar ligi sampiyonlugu (6. sezondayim yari finalde arsenal cikti, umarim bu sene de aliriz), birkac ingiltere kupasi ile taclandirdim. amacim takimin information'inda favoured personnel'e girmek. gecen sezon sonunda birkac hafta orada yer aldim ama sonra kayboldu

neyse, sonucta evertonla super bir kariyer yapacagina inaniyorum, cok kaliteli bir kulup secmissin kendine. hatta spurs'le de kariyer yapmissin evertondan once, ben de fm 2007'de tottenkamla 4-5 sezon oynamistim. ingilterenin tek dezavantaji mac kadrosunda yedek sayisinin 5 ile sinirli olmasi. onun disinda mukemmel bir lig. en dandik takimi bile ciddiye almazsan seni madara edebiliyor. kariyerinde basarilar dilerim kardesim, evertonla guzel bir gelecek seni bekliyor. ve son olarak demem odur ki : NIL SATIS, NISI OPTIMUM !!