__________________________________________________ ________
Bundesliga 6.Hafta

Ev sahibi avantajına rağmen maç boyunca çok zorlandık Leverkusen'a karşı. Atak taktiğimle istediğimi elde edemeyeceğimi anlayınca deplasman taktiğime döndüm. Son iki dakikada bulduğumuz kontratak golleriyle 3 puanı söküp aldık.
***maçın adamı Alexandre Bonnet***
Champions League Group H 1.Maç

Gruptaki ilk mücadelemizde tüm oyuncular müthiş bir maç izletti seyircilere. İki kez geriye düştük fakat pes etmedik. Attığım ikinci golden sonra moskow iyice sıklaştırmıştı ataklarını. İşte böyle bir anda bulduğumuz kontratakta penaltı yaptırdı Zarate. Nilmar affetmedi, maçın geri kalanında da gol olmayınca Rusya'dan zaferle ayrıldık. 2 gol yememize rağmen oynadıkları müthiş oyundan dolayı tekrar tebrik ediyorum oyuncularımı.
***maçın adamı Carlos Carmona***
Bundesliga 7.Hafta

Ligte son sıraya demir atan Hannover, maça istekli başlayan taraftı ancak yawaş yawaş dengeyi kurduk, 27. ve 45. dakikalarda bulduğumuz gollerle ilk yarıyı üstün kapattık. İkinci yarıda 10 kişi kalmamıza rağmen sonucu korumayı başardık ve 7. haftada 3 puanı kazanıp, averaj farkıyla liderlik koltuğunu ele geçirdik.
Müthiş bir seri yakaladık şu an itibariyle, 11 maçlık bir yenilmezlik serimiz var ve buda bize daha çok güven ve cesaret veriyor. Ayrıca şu anda Bundesliga'da mağlubiyeti olmayan tek takımız
Bundesliga 8.Hafta

Bundesliga'nın yeni ekibi karşısında zorlanmadık ancak oyuncuların performansından hoşlanmadım. Birçok önemli pozisyonu cömertçe harcadılar. Çok rahat farka gidebilirdik. Gerekli uyarıda bulundum artık daha dikkatli olacaklarını umuyorum.
***maçın adamı Christian Pander***