WishbonE Ben de bir şey sormak istiyorum. Ben 1.75 boyunda ve 57 kiloyum. Biliyorum, çok zayıfım ama kilo alamıyorum. Vücut geliştirmeye ihtiyacım var ama benim tanıdığım vardı aynı benim gibiydi ve başladıktan sonra vücudu bozulmuş diye duydum. Böyle yan etkileri falan var mıdır yoksa uydurma mı?

CoşkuN ÖzdemiR Peki bu sporu yapınca bir organın işlevi azalıyormus, oda doğrumu?

bu spor kadar üzerine uydurma sözlerin yapıştırıldığı bir tane daha spor yoktur beyler öncelikle bunları bir kenera bırakın

aklıma gelen bir kaç tanesini heme sayayım

1-body yapanın boyu kısalıyormuş: ewet body deyince insanın aklına hep ağırlıyı yerden alıp yukarıya kaldırmış insan figürü geliyor değilmiz omuzdan yukarıya almış o ağırlıkta yukardan aşağı baskı yapıyor küçülüyoruz mantığa bak bunun tek nedeni naim süleyman oğlu ve halil mutlu biz sanıyoruz ki halterciler bodyciler yani bütün ağırlıkçılar kısa olur dünyada her yıl yılın en kaslı adamı seçilir bu klasmanda 7 kez şampiyon olan arnold schawzeneger 1,88 boyunda idi 8 kez şampiyon olup onu geçen ronnie coleman 1,80 boyunda alman body gunter schlienkamp 195 boyunda ünlü amerikalı vücutçu ve film yıldızı kevin levrone 1,86 boyunda en kısası dexter jackson 1,68 boyunda şu benim avatardaki jay cutler ise 1,73 boyunda yani hepsi kısa hepsi uzun diye birşey yok hepsi bizim gibi boyları değişkenlik gösteren insanlar işin ilginci son yılların birinde dünya şampiyonu olmuş bulgar bir halterci vardı boyu 1,91 di
2- O vücutları iğneyle ilaçla yapıyorlarmış : pelukta demişki mesela (onunda bir bilgisi olmalı) protein tozu alınca şişeceksin diye bir kaide mi var çok haklı ve çok mantıklı bir şey söylemiş vurduğumuz iğneler bile sadece 20 mg içtiğimiz 4.5 kiloluk tozlar bile 1 ay da bitiyor yani günde 45 gram içmiş oluyoruz şimdi günde 45 gram toz içince vücut nasıl 1-2 kilo alabilir mantığı varmı yada ayda vücuda 20 miligram sıvı girince millet nasıl 20 kilogram net kas elde edebiliyor o sıvı vücut içerisine grip yağları yakıp bunları kasamı çeviriyor veya sporcular bunları kullanınca güneşlenip kas oluşmasınımı bekliyorlar mesela sporla hiç bir ilişkisi olmayan bir insan o proteinleri ve steroidleri kullanırsa ve aynı yemek temposunu devam ederse 32 cm çapında olan kolu 33 cm dahi yükselmez ama önündeki göbeği 10 cm dışarı atar
yani eğer siz idman yapmıyor ve düzenli beslenmiyorsanız istediğiniz proteini istediğiniz iğneyi vurun bu hiç bir işinize yaramaz

işin birinci maddesi düzenli idman ve düzenli beslenmedeen geçer

3-body yapanları penisi kısalıyormuş : böyle bir kıskançlık olamaz ne yani insan kas yapınca allah diyecek sen diğer erkeklerden daha al benili oldun onlarla seni eşitleyelim onun için senin penisi kısa mı olsun diyecek buda tam bir kıskançlık örneği

(dersanedeyken bir kız arkadaş ben ve bir erkek arkadaş konuşuyoruz her nedense ben ne zaman bir yere gitsem gayri ihtiyari erkek arkadaşlar hemen body veya güçle ilgili konuyu açıyorlar bir erkeğin hayatta farkında olmadan en çok öenm verdiği şey güçtür şahsen ben 55 kilo iken de gücü düşünüyordum 80 kilo ikende gücü düşünüyordum öyle sanıyorum benim yanımdayken bu konuda kendilerini rahats,ız hissediyorlardı neyse arkadaş dediki sinan seninkide küçükmü kim dedim benimki penisimi göstererek o işte dedi neden dedim seninki küçükmü yok dedi body cilerinki küçük olurmuş ya valla dedim eğilmene gerek kalmadan ağzına sokabilirim kız arkadaşta hadi ya demişti içimde yok artık ebesinin ..... dedim )

bu tip şeylerle çok karşılaşıyorsunuz çünkü insanlar sizi çok kıskanıyorlar

WishbonE sana gelecek olursak hemen vücut geliştirmeye başla bir sor salonuna git ve kilo almak içinde hiç açlık hissetmemeye çalış normalde insan vücudu 5 saatten sonra acıkmaya başlar ama sen yemek yemezsen sana 6 saatten sonra açlık hissini gönderir vücut sende aaa acıktım der yemek yersin insanın çişi de böyle gelir aslında çişimiz gelir ama yapmayız sonra vücut bize onu dışarı atmamız için uyarı gönderir ve biz sıkıştığımızı hissederiz
hatta öyleki mesela bir yere gidersiniz aç değilim dersiniz yok gel ye derler yemeye başlarsınız hani çok yersiniz dersiniz ki sözde aç değildim nasılda yedim halbuki açsınızdır ama vücut açlık uyarısını göndermemiştir

işte sen bu açlık hissini vücuttan almadan yemek yemeliisin gün içinde açlığını hiç hissetmeden yemek yersen ve zamanla yemek yeme aralığını küçültürsen kilo aldığını göreceksin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yani uzun lafın futbol severlere kısaca anlatımı bu spor hakan şükür kadar kıskanılıyor hakan şükür kadar yalan dolan la eleştiriliyor ama hakan şükür kadar da ihtiyaç duyuluyor ve tutkunu olanlar hakan şükürden vazgiçilemediği gibi bu spordanda vargeçemiyor