SÜPER LİG 12.HAFTA
MAÇ SONU DEĞERLENDİRME (Basın Toplantısı) ;
Söylenecek fazla söz oldugunu düşünmüyorum sonuc her iki taraf lehinede olabilirdi oynadık attık kazandık mutluyuz..
SÜPER LİG 13.HAFTA
Maç öncesinde düşme potasında bulunan rakibimiz için hayati önemde bir maçtı buda bizi cok zorladı sayısız pozisyon
bulmamıza ragmen atamadık atamayana atarlar misali bir gol yedik ve yenildik üzgünüz yapacak bişey yok..
SÜPER LİG 14.HAFTA
Söyleyecek söz bulamıyorum kazanalım derken kaybettik özellikle aşırı saçma sapan goller kaçırıyoruz buna çare bulmamız lazım...
SÜPER LİG 15.HAFTA
Son iki mactır kazanamıyorduk bugün tehlikeli olmasına ragmen biraz daha ofansif oynadık sonuçta kazandık oyuncularımı tebrik ediyorum...
SÜPER LİG 16.HAFTA
Evimizde oynadıgımız güzel maçlardan biri 1-0'dan sonra tedirginlik vardı üzerimizde ama yusuf attıgı golle bizi
rahatlattı gerçekten çok kaliteli bir oyuncu kazandık mutluyuz...önümüzdeki maçlara bakıyoruz..
SÜPER LİG 17.HAFTA
bugün cok kötü bir performans sergiledik bu performansta bize devamında maglubiyet'i getirdi üzgünüz...
İyi Dilekleriniz için Sağolun Arkadaşlar Devre Arasında Santrfor Transfer Etmeyi Düşünüyorum Böyle Ucuz Buldugunu Atan Bir Golcü Varmı Bildiginiz ?![]()