İspanya Kupası
Castellon-A.Madrid
Maçın Adamı Raul Garcia
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Ligi 12.Hafta
A.Madrid-Levante
Bu sezonun en kötü futbolunu oynadık ve sahadan 2-0 yenik ayrıldık.
Maçın Adamı Levanteli Riga
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
12.Hafta puan durumu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Grup 2.Maç
A.MAdrid-Slavia Prag
Gruptan lider çıkmak istiyoruz ve bunun için kazanmamız gereken bir maçtı ve farklı kazanmayı bildik
Maçın Adamı Maxi Rodriquez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk 2 maç sonunda gruptan çıkmayı garantiledim bundan sonraki maçlar kaçıncı olarak çıkacağımı belirleyecek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Ligi 13.Hafta
Sevilla-A.Madrid
Geçen haftaki yenilginin üstüne zor bir deplasman. Kazanmak istiyorduk ve kazandık
Maçın Adamı Antonio Lopez
Maçtan sonra Evrim Başarır bu galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu ve takımıyla gurur duyduğunu belirtti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Grup 3.Maç
Lens-A.Madrid
Rakibe sadece 9 şut çektirip takımımın 30 şut çektiği ve penaltı kaçırdığım maçı 2-1 kazanmayı bildim
Maçın Adamı Lens Kalecisi Vedran Runje
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Ligi 14.Hafta
A.MAdrid-Barcelona
Kendi sahamda çok zor bir maça çıkıyorum. Hedefimiz güzel bir futbol ile güzel bir galibiyet almak. Maçın 5.dakikasında Luis Garcia nın golü ile 1-0 öne geçtim. Ondan sonra Barcelona atakları başladı ve 32.dakikada Ronaldinho ile eşitliği sağladılar. Bu golden sonra tüm riskleri göze aldım ve 43.dakikada Forlan ile öne geçtim.45 dakikada ise Maxi Rodriquez durumu 3-1 e getiren golü attı.İlk yarı 3-1 galibiyetimle sonuçlandı. İkinci yarıda skoru korumayı bildik ve sahadan 3-1 galibiyet ile ayrıldık
Maçın Adamı Luis Garcia
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Puan Durumu
Şuan 1 maç eksik ile 3. sıradayım o maçı kazanırsam liderliğe yükseleceğim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Ligi 15.Hafta
Getafe-A.Madrid
Eksik olan maçımız. Eğer bu maçı kazanırsak liderlik koltuğuna oturacağız
Maçın Adamı Sergio Aguero
Maçtan Sonra Evrim Başarır şu açıklamayı yaptı.
Kazandığımız için çok mutluyum. Şuanda lider olduk. Fakat şu anda lider olmamızın çok büyük bir önemi yok. Önemli olan sezon sonunda lider olmak. Daha öncede belirttiğim gibi bu sene şampiyonluk gibi bir iddaamız yok. O yüzden taraftarlarımız çok büyük beklentiler içine girmesin. Bu sene amacımız takımı oturmak. Önümüzdeki seneden itibaren hedeflerimizi belirleyeceğiz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Ligi 16.Hafta
R.Madrid-A.Madrid
Madrid derbisinde deplasmanda alacağımız puan iyi olacaktır.
Maçın Adamı Leo Franco
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Grupları Son Karşılaşması
Maçın Adamı Maxi Rodriquez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Kupasında bir üst turdaki rakibim Blackburn
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Ligi 17.Hafta
A.Madrid-Recreativo
Maçın Adamı Sergio Aguero
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şok Şok Şok
A.Madrid sözleşme yenileyemediği iki oyuncusu Pablo ve Maxi Rodriquezi satılık listesine koydu. İki futbolcu için Milan takımı yaklaşık 25 Milyon Euroyu gözden çıkardı. Eğer A.Madrid bu iki futbolcu ile sözleşme imzalayamaz ise Milan klübüne transferi gerçekleşecek