-
02.Aralık.2006, 07:02
arkadaşlar senelerdir cm ve fm oynuyorum.2D maç motoru eklendi eklenelide maçları full olrak takip ediyorum.gördüğüm kadarıyla ve edindiğim bilgiler ışığında söylüyorum fm'de başarılı olmak istiyosanız fazla teferruata girmiyeceksiniz.öyle her oyuncu için ayrı ayrı mantelite (defans oyuncuları hariç) ayrı ayrı alan daraltma ayrı ayrı tackling falan yapmaya gerek yok.çünkü ne kadar teferruata girerseniz takım o kadar kafayı yiyo.sonuçta karşınızdaki takım yani sanal zeka ayrı ayrı oyunculara talimat vermiyo.ne yaparlarsa topluca yapıyolar.ben teferruata girerek hazırladığım taktiklerde başarısız oldum.zaten oyunda genellikle bi ton pozisyon veriliyo ne yaparsınız yapın.bu 2008'de böyle.sonuçta bu bi oyun gerçek futbolla falan alakası yok.maçları çoğunuz izliyosundur.dikkat etsiyseniz oyuncular ne öyle ahım şahım pres yapıyo buna rağmende çokta fazla pozisyon vermiyolar.yani biçoğumuz gerçekte yapılanları oyuna aktarma gibi bi düşünceye kapılıyoruz ve bu genelde hüsranla sonuçlanıyo ve oyundan çabuk bıkıyoruz.benim size nacizane tavsiyem oyuncularla teker teker fazla uğraşmayın.hepinize iyi oyunlar...
Mesaj Yetkileri