1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Duman Taktik ve Duman Korner Kurgusu...

Hybrid View

Quote Originally Posted by myeren View Post
    sen bu taktiği ne zaman buldum fm 2008 ilk çıktığında ben yapmıştım
    Sana 48 saat daha veriyorum bu zaman zarfında 25-11-2007 tarihinden daha önce yayınlanmış bir link konu yada ona benzer elinde hernevar ise burada yayınlamazsan benden özür dilemen gerekiyor.Hatta istersem tarihi dahada geri alabilirim 13-10-2007 tarihinde ben Piramit taktiğini sunmusum bu taktikte onunla hemen hemen aynı zaten.
    Bak ben gönül rahatlılıyla link verebiliyorum işte Pitamit taktik linki
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=52226
    Sonuç, seninle aynı şeyi düşünmüş olabiliriz ama sen öğle bir uslüpla yazını yazmışsınki, sanki senin olan birşeyi senden izinsiz burada sanki benimmiş gibi yayınlamışım. Böğle birşey söz konusu bile olamaz. Hem taktiğimde okadar iyi değil merak etme ama sonuçta bu benim taktiğim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by peluk View Post
    Duran toplarda kendine has bir stil belirlemen orjinalliğinin kanıtı. Tebrikler.
    2007 versiyonunda en iyi atak silahımdı duran toplar 2008 çok farklı ama olsun şuanda yeni hazırladığım taktiğimde kornerden gol atmanında yolunu buldum. Tek bir sorun kaldı firikikler benim oyuncularım kaleden çok uzakta duruyorlar. Rakip takımı inceledim sonuçta herhal oyunculara kaleciyi sıkıştır diyor dedim kendi kendime ama olmadı Firikik kısmınıda çözdümmü bu iş tamamdır
    Last edited by yorukefe : 06.Aralık.2007 at 09:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri