271 ile 300 arası toplam 345 sonuç

Konu: Mucize takım : Hoffenheim!

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Bundesliga 17.Hafta

90+5 te Carew'in golü 1 puanı getirdi takımııza. biraz düşüş var ama normaldir bence, üst üste çok zor maçlara çıktık ve çok yüksek tempoda gidiyorduk. deplasmanda 1 puan kazandık, bu bile önemli bizim için uzun lig maratonunda.
    ***maçın adamı Ari[Wolfsburg)***
    --------------------------------------------------------------------------
    Champions League H grubu

bizim sahamızdaki maçın acısını çıkardı diyelim Inter için . ilk yarının sonlarında 10 kişi kalmamızda umutlarımızı düşürdü. Söyleyebilecek çok şey yok aslında Inter haketti ve kazandı. sonuçta lider çıktık gruptan 6 maçta 5 galibiyetle
    H grubu puan durumu

Bundesliga 18.Hafta

Ligte en yakın takipçimiz Dortmund. Maçı kaybetmem liderliği onlara teslim etmem anlamına geliyordu, 1 puan kurtardığımız için mutluyum. ilk yarının sonunda hala lideriz. Mutlu sona gittikçe yaklaşıyoruz hissdebiliyorum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Devre arası takıma takviye yapmayı düşünmüyordum ama isteğim dışında gelişen olaylar hareketli bir dönem daha geçirmemizi sağladı diyelim

Carlos Carmona America(MEX) kulübünde!
    yaptıkları teklifin reddedilemeyecek kadar iyi olduğunu düşünen sayın! başkanımız America kulübünün 15 milyon ytl + sonraki satıştan %20 lik teklifini kabul etti. her iki kanattada görev alabiliyordu Carmona ve dürüstçe söylemeliyim ki görevini en iyi yapan oyuncularımdan birisiydi. İnşallah başarılı kariyerini dewam ettirir gittiği takımda da...

Carlos Carmona'dan doğan boşluğu doldurmam gerekiyordu, o mevkide oynayabilecek oyuncum var ama olası bir sakatlık durumunda sıkıntıya girebilirdik. Ve bu doğrultuda bu sezonun başında da ilgilendiğimiz ancak olumlu yanıt alamadığımız Hatem Ben Arfa'yı renklerimize katmayı başardık. Bonservisi için Real Betis kulübüne 14 milyon ytl ödendi, inanıyorumki en az Carmona kadar başarılı olacaktır takımımızda.

son zamanlarda performansından pek memnun olmadığım ve fazla forma şansı bulamadığından şikayetçi olan Tevfik Köse, Borussia Dortmund kulübüyle anlaştı. 20 milyon ytl + sonraki satıştan %25 gibi iyi fiyata anlaştık. Zarate'nin gölgesinde kalmıştı, şimdi daha rahat forma şansı bulabilir gittiği takımda.
    19A takımımızda Timo Ridder Eintracht Braunschweiger kulübüne 150bin ytl'ye transfer oldu.
    Spartak Moskow'un genç yıldızı Alexandr Prudnikov 3.2 milyon ytl karşılığı Hoffenheim'da.

Ayrıca Meksikalı genç yetenek Ever Guzman Tigres kulübünden 8.25 milyon ytl bonservis bedeli ödenerek takımımıza katıldı.

10 numara

Hedeften sapmadan aynen dewam ediyorum. Gençlere önem veriyorum çünkü onlar bu kulübün geleceği, ileriye yatırım. Başka transfer yapmadım. Ligin ikinci yarısı az sonra...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    DFB-Pokal 3. Tur

2.lig ekibi Offenbach karşısında etkili, göze hoş glen futbol vardı vu bu sonuca da yansıdı. 4-1 gibi net bir korla çeyrek finale adımızı yardırdık.
    Bundesliga 19.Hafta

Nürnberg her zaman ters gelen takımlardan birisi oldu bana karşı. bu maçta tam tersine son derece rahat oynuyorduk taa ki son dakikalara kadar...arka arkaya 2 kırmızı kart yememiz rakibin umutlanmasını sağladı...9 kişi kalmamız tüm oyun planımızı alt-üst etti ama Nürnberg aradığı golü bulamayınca altın değerinde 3 puanı aldık.
    ***maçın adamı Erick Delgado(Nürnberg)***
    Bundesliga 20.Hafta

Ortada geçen mücadeleyi kazanabilirdik aslında son vuruşlarda bu kadar etkisiz olmasaydık. Birde Fisher'ın etkili oyunu ve attığı iki gol zor durumda bıraktı takımımı. 1 puan, hiç puan alamamamızdan iyidir. Evimizde kazanmayı isterdik ama olmadı sağlık olsun.
    ***maçın adamı Manuel Fisher(Stuttgart)***
    3 kulvarda da emin adımlarla ilerliyoruz. Ligte liderliği bırakmadık...DFB-Pokal'de adımızı çeyrek finale yazdırdık. Şampiyonlar ligindeki üstün performansımız lider olarak bir üst tura çıkmamızı sağladı. Kariyer başında dediğimiz imkansıza yaklaşıyoruz galiba
    işte ligteki son durum...

Şampiyonlar liginde 1. eleme turu kuraları çekildi...

Çeyrek finalde rakibimiz yine 2.lig ekibi

Çekebileceğimiz en iyi kuralardan birisini çektik iki turnuvada da...Hayırlısıyla bir üt tura ismimizi yazdıracağımıza inanıyorum ben.
    Birde 17.fm turnuvasından not verelim
    yedeklerden dahil olduğum grupta tüm maçlarımı tamamladım ve 10 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 22 puan alarak lider oldum, Getafe'yi bir üst tura taşıdım.
    kariyerdeki taktiğimi paylaşmayı bende düşünüyorum ancak turnuvada da kullandığım taktik bu olduğu için ''yakında...'' diyorum kesinlikle paylaşıcam taktikği ama şimdi değil. Büyük ihtimalle kariyerin sonunda
    Last edited by Knightmare : 06.Aralık.2007 at 14:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Mesaj Yetkileri