1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: FM 2007'de Bundan İyisi Yok !(Home+Away)Varsa Buyursun!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    dostum taktiğini öyle bir anlatmışsın sanırsın amerikayı yeniden keşfediyoruz..

bu taktiğin aynısının neredeyse defalarca sürümü yapıldı ya.
    HakLısın şu an araştır bu forumu bir dünya dünyanın en iyi taktiği başLıkLı adı aLtında taktikler var.. Denersin denemezsin o senın biLeceğin iş.. Taktiğime güvenmesem o başLığı atmazdım.. Ayrıca Bu taktiğin aynısı fLn yok o senın dediğin sürümLerle bu taktiği yan yana koy anLarsın.. Hiç birinde ev ve depLasman için ayrı taktikler mevcut değiL.. Taktiği isteyen arkadaşLar için koydum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Hiç birinde ev ve depLasman için ayrı taktikler mevcut değiL.
    Burda yaniliyorsun

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    HakLısın şu an araştır bu forumu bir dünya dünyanın en iyi taktiği başLıkLı adı aLtında taktikler var.. Denersin denemezsin o senın biLeceğin iş.. Taktiğime güvenmesem o başLığı atmazdım.. Ayrıca Bu taktiğin aynısı fLn yok o senın dediğin sürümLerle bu taktiği yan yana koy anLarsın.. Hiç birinde ev ve depLasman için ayrı taktikler mevcut değiL.. Taktiği isteyen arkadaşLar için koydum.

sevgili arkadaşım taktikler konusunda genel bir şeyler söyleyeyimde , beni böyle anla..

şimdi sizler bir takım kuruyorsunuz..oyuncularınızı alıyorsunuz oynatıyorsunuz..ve taktiğinizle başarılı olduktan sonra çıkıyorsunuz meydanlara .."dünyada bundan iyisi yok" diye taktiğinizi anlatıyorsunuz..

burası gerçekten özgür bir platform ve aslında bu şekilde başlık atmanızda gerçeği yansıtmasada olabilir diyorum..

ancak şunu anlamanız lazım...

en iyi taktik budur..bundan ötesi yoktur ..diye genel bir yargı veremezseniz..verdiğinizde de doğru değildir söylediğiniz..

en doğru taktik nedir biliyormusun dostum..

en doğru taktik...takımınızın...kadro yapısınıa, oyuncu potansiyeline..ekonomik durumuna (oyuncu transferi açısından), lig hedeflerine uygun olarak berlirlenen taktiltir.

şimdi senin oynadığın ve en iyisi bu dediğin taktikle trabzonu zeniti başarılı kılabilirsin ama gel görki bu taktik bir başka takıma uymayabilir...

yazmışın oraya orta saha da biri oyuncukurucu biri dmc işini yapabilecek iki orta saha oyuncusu demişsin...eğer iki tane MC kullanacağın bir taktik uygulayacaksan kart ve sakatlıkları düşünerek en az 4 tane aynı pozisyonda oynayabileceğin adam lazım.

..açtın takımı baktınki..ortada oyanatabileceğin böyle adamların yok...alacak paranda yok...ne yapacan o zaman peki..

üstü düzey fener gibi trabzon gibi takımları çalıştırıp .FM yi bu takımlardan ibaret sananlar için iyi taktik seninkisi tamam...

ama FM de yüzlerce değişik kadro yapısına sahip takımların olduğunuda unutmayın....

arkadaşlar sizlere son olarak şunu söyleyeceğim...

buradaki taktiklerden faydalanın sizlere önemli bilgiler kolaylıklar sağlayacaktır...

ama bu dünyanın en iyisidir. bundan iyisi yoktur gibi başlıklarada itibar etmeyin...

en iyi taktiğin hangisi olduğuna takımınızı iyice inceledikten sonra ancak siz karar verebilkirsiniz...

adam klasik 4-4-2 de üç beş oynama yaparak dünyanın en iyi taktiği bu diyor...oysaki ben yeri geldi 4-1-3-2 taktiğiyle dünyayı salladım..yeri geldi..3-5-2 ve 4-4-3 ile büyük başarılara ulaştım...

ama öyle zaman geldiki bir takımı çalıştırırken harikalar yarattığım taktik...bir başka takıma uymadı...

velhasıl taktik konusunda genel geçer yargılar vermek mümkün değil...

sizlere tavsiyem takımınızı iyi inceleyin ve deneme yanılmaylada en doğru taktiği takımınıza uygulayın..ve en iyisidir bundan iyisi dünyada yok gibi sözleride çok fazla kaale almayın...

Mesaj Yetkileri