1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: FM 2007'de Bundan İyisi Yok !(Home+Away)Varsa Buyursun!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Roman yazmışın aLıntı biLe yapmayacağım o derece yani.. Mrk etme bu taktık her takıma uyuyor.. Standart zaten kücük ve normaL takımLara göre.. Tabi gidipte oyunu açar açmaz ReaL madrid'in başına geçersen anLayışını ofansif defansif çizginide öne çekersin.. kaç senedir cm fm serilerini oynarım bir kez oLsun büyük bir takımı aLmadım nedeni ise gerçekci oLmamasından doLayı. Uzun uzun yazmışın ama boş şeyLer geneLde. Taktiği denersin benim dedikLerim yaLansa , yada tutmuyorsa tamam o zmn yazarsın taktik kötü fLn diye.. Burayı tartışma aLanına çevirme. Çok biLiyorsan bu taktik işLerini konu açarsın yada açıLmış konuLara biLdiklerini yazarsın Oke
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca itibar etmeyın demişin çok komiksin gerçekten. Sanki dersinki beyefendi bakan yada başbakan haLka çağrıda buLunuyor. dostum sen kendi işine bak. Ben payLaşım oLsun diye koydum bu taktiği buraya ama geç oLdu 2 ay . Burdaki arkadaşLar taktiğimi kuLlanınca cebim para doLmayacak,sadece kendi ürettiğim bir taktiği payLaşıp oLumLu yorumLar aLmaktan mutLu oLurum,senin gibi biLmişLik tasLayıp,taktiği kuLlanmadan etmeden yani denemeden kafasına göre oLumsuz şeyler yazmasın Kimse. Pişman oLdum valla .AnLamıyorm ne yazcaktım yani .. ArkadaşLar bu taktikten hiç bir haLt oLmaz sakın denemeyin dünyanın en kötü taktiğimi diyecektim. Fm 2007'nin en standart ve en iyi taktiği Bu gayette normaL bir başLık. Sen git te bu engin biLgilerini ve yorumLarını Fm 2008 böLümündeki Dünyayı Sarsan Taktik konusuna yaz .
    Last edited by shamur1 : 09.Aralık.2007 at 22:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri