-
09.Aralık.2006, 15:29
ALakası yok .. Ben süperim en iyisiyim havasında değiLim ,hırs ve öfke içindede değiLim.. Emek harcamışım kaç ay üstünde çaLışmışım, edinmediğim biLgi kaLmamış , gerçek hayattaki biLgilerime bu forumu araştırıp benden büyüklerin de fikirlerini aldığım ve ayrıca sırf taktik için not defteri biLe tuttuğum var. SöyledikLerin çok yanLış. Taktiği denemedim ve denemeyicem diyorsun sen biLirsin tabi ama şu forumdaki en kötü taktiklerin biLe başLığı en iyi taktik benimki diye başLık atıLmış . Hiç gördünüzmü taktiğini övmeyen , yada Bundan bişey oLmaz diye başLık atan ? 3-4 ay çaLıştım ben bu taktik üstüne keşke kuLlanıpta yorum yazsanız. neyse zaten taktik den çıktı bu konu kişiseL tartışmaya döndü. Artık konu kapansın LinkLeride kaLdırıyorum zaten.ve ben en iyisiyim havasında oLsam şu an Fm 08 de iLk kariyerime başLamazdım.. bekLerdim 2-3 ay taktik oLuştururdum oyunu tanırdım öyLe çıkardım herkesin karşısına.
Bu forumda hiç kimseye de saygısızLık etmem etmedimde. Dışarda nası biriysem sanaL da da böyLeyim. gereksiz poLemiklere girmem.. Ama burayı taktik payLaşımı yerine kişiseL tartışma haLine getiriLince çok saçma oLuyor .. Burda tartışıLıcak konu bu taktiğin gerçekten iyi mi kötü mü oLayıdır.. NasıLsa oyundaki bütün kupaLarı kazansam bana bir faydası oLmadığı gibi en iyi taktik benim desem de bana karı oLmayacak ..
Mesaj Yetkileri