Yaratıcılığı yüksek tutmak dediğin gibi bazen oyuncuların kafasına göre saçma şeyler yapmasına sebep olurlar bu çok doğru ama bazende öğle anlar gelirki mesela defans oyuncuna top sürme demişsindir, yaratıcılıkta vermediğin için adam duraklar vede top sürüp tehlikeyi uzaklaştırabilecekken sabit durup top kaptırabilir. Çünki topu atacak adam göremeztaca atacak kadar yetenekli de değildir. Yada baskı kurarken adama şut çekme dediğin için kale önünde bomboşken pas vermeye kalkıp top kaybı yaşatıp kontra yemeye neden olabilir
Yaratıcılık başa bela çok versen bir dert az versen bir dert.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Paylaşım için teşekkürler. Benim tek bir sorum olucak, şimdi antreman programını inceledim, mesela kaleci için normal taktik çalışması vermişsin. Genelde de piyasada dönen antreman programlarında hep taktik çalışması normel tutulmuş. Benim sorum şu, kaleci için en önemli özelliklerden olan Pozisyon alma vede iletişim antremanını az vermiş olmuyormuyuz. Yani Taktik antremanını yüksek vermek oyuncunun bu özelliklerini geliştirmezmi. Ben antreman programı yaparken galeci antremanı kadar taktikte veriyom, taktik antremanı oyuncu geliştirir diye, eğer geliştirmiyorsa bunu öğrenmek isterim.
Sadece kaleciden örnekler verdim diğer mevkilerdede aynı sorum geçerli, taktik antremanını çok vermek o oyuncuya onunla ilgili özellikleri geliştirmiyormu...

taca atacak kadar yetenekli de değildir. Yada baskı kurarken adama şut çekme dediğin için kale önünde bomboşken pas vermeye kalkıp top kaybı yaşatıp kontra yemeye neden olabilir
Alıntılı Yanıtla