1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Büyükpivot'un Taktik ve Antrenman Analiz Odası

Threaded View

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Dostum 1.si Atak oynarken defansını önde kurman lazım ama gördüğüm kadarıyLa defansın geride kuruLmuş bence mantıksız.. 2.si kısa pasLarla hızLı hücüm nası yapıLır ?Gerçekte bunu ArsenaL yapabiLiyor sadece ve bu bir oyun üsteLik. YaratıcıLık 20 üzerinden 20 yapmışssın e her oyuncu kendi kafasına göre oynamazmı ? HızLı tempo ve yüksek aLan daraLtma rakibe çok boş aLan vermezmi ? Bunlara rağmen bu taktik iLe başarıLı oLduysan gerçekten bravo sana
    Yaratıcılığı yüksek tutmak dediğin gibi bazen oyuncuların kafasına göre saçma şeyler yapmasına sebep olurlar bu çok doğru ama bazende öğle anlar gelirki mesela defans oyuncuna top sürme demişsindir, yaratıcılıkta vermediğin için adam duraklar vede top sürüp tehlikeyi uzaklaştırabilecekken sabit durup top kaptırabilir. Çünki topu atacak adam göremez taca atacak kadar yetenekli de değildir. Yada baskı kurarken adama şut çekme dediğin için kale önünde bomboşken pas vermeye kalkıp top kaybı yaşatıp kontra yemeye neden olabilir Yaratıcılık başa bela çok versen bir dert az versen bir dert.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Deneyen herkese teşekkürler. Taktik ve antremanla ilgili sorunlarınızı ve görüşlerinizi bu konu altında veya bana özel mesajla iletebilirsiniz.
    Paylaşım için teşekkürler. Benim tek bir sorum olucak, şimdi antreman programını inceledim, mesela kaleci için normal taktik çalışması vermişsin. Genelde de piyasada dönen antreman programlarında hep taktik çalışması normel tutulmuş. Benim sorum şu, kaleci için en önemli özelliklerden olan Pozisyon alma vede iletişim antremanını az vermiş olmuyormuyuz. Yani Taktik antremanını yüksek vermek oyuncunun bu özelliklerini geliştirmezmi. Ben antreman programı yaparken galeci antremanı kadar taktikte veriyom, taktik antremanı oyuncu geliştirir diye, eğer geliştirmiyorsa bunu öğrenmek isterim.
    Sadece kaleciden örnekler verdim diğer mevkilerdede aynı sorum geçerli, taktik antremanını çok vermek o oyuncuya onunla ilgili özellikleri geliştirmiyormu...
    Last edited by yorukefe : 12.Aralık.2007 at 08:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri