1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: TFF 1.Lig Orduspor-Giresunspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Radyodan dinleyebildim az da olsa.Genelde Giresun üstün oynamış diye duydum.Ordu bizim defansın hatasıyla gol atmış.

Maçın hakkı beraberlikti diyordu Radyolar.

Herneyse Ordu'ya tebrikler.Bu maçı kaçırdım çok üzgünüm.
    Denk bir maç oldu..Sizin 2 tane net golünüz kacdı..ikisindede basrolde Emrah.Birde Levent uzaktan vurdu okadar..genelde ortasahada top kapan hızlı cıkmaya calısdı..

Zaten bizimtakımda bek yoktu bu maçta..Sag beke ortsaha oyuncunu cekti hoca..Sol bekte genç cocuk..Bizdede önemli adamlar yoktu..Gerci son 3 maça görebiraz iyi oynadık..mücadele çok iyidi...

Emrah Cole Baya hızlı....

Maç ortasahada gecti..Bu arada radyolar hep taraflı anlatır bunu çok yasadım...Olaylarda yasanmadı buda sevindirici...

Yanlız hakemin yanlıs verdigi sarılar cok var..Hele vermedigi sarılar..Ali ye neler yaptılar sarıyok..Emre aygünü kaburgası kırıldı galiba hastaneye kaldırıldı ona sarı vermedi...

İki takımıda tebriek ederim...

Murat her iki takımdada aynı sorunlar var stoperler çok uyumsuz...Ortasahada lider yok..Forvetler yetersiz..Bekler vasat..Kaleciler kötü sayılır..
    Last edited by Emurafu : 16.Aralık.2007 at 18:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri