[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
takım beklediğimdende iyi gidiyo quaresmada takıma uyum sağladı artık büyük beklentilerle alınmıştı ztn takıma
[IMG][/IMG]
ve şampiyonlar ligindeki dev randevunun rövanşında milanı sahadan sildik nazar değmesin gerçi barça ve real madrid maçlarını oynamadık daha ama o maçlara avantajlı girmek için çabalıyoruz
yedek bekleyen anguloda villanın yokluğunda mükemmel oynadı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya arkadaşlar hiç yorum gelmiyo ya ben ilk kez yapıyom bu işi yorumda yazmaya başladım eksik yada istediğiniz koymam gereken bi ekran görüntüsü falan varsa yardımcı olurmusunuz biraz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[IMG][/IMG]
diğer kariyerleri inceleyerek artık maçları bu şekilde vermeye başlıyorum
[IMG][/IMG]
kupada 1. tur beklenildiği gibi zayıf bi rakip a takımı dinlendirmek yedekleri görmek için iyi bi fırsat
[IMG][/IMG]
ve ligdeki önemli maçlardan biri iyi yanı kayıp vermedik baskında oynadık kötü yanı ise haftayada real madrid deplasmanı vicente sakat jo**uinde cezalı
[IMG][/IMG]
ve ilk yenilgimiz levskiden son dakikada kendi kalemize attık golü ama grup liderliği garanti hatta son maçı cskaya verirsem milan safdışı kalacak ama biz çıkıp mücadelemizi vereceğiz
[IMG][/IMG]
şanslıydık biraz talihsiz bi şekilde kendi kalelerine attılar ama bizde yaşamaştık futbolda var böyle şeyler başabaş bi mücadele oldu
[IMG][/IMG]
ligde son durum son maçta iki namağlup takım yenişemedi
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
oyuncu ve takım istatistikleri bizim takımı villa sürüklüyo aslında görüldüğü gibi