1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: david villa ve arkadaşları (VALENCIA)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

takım beklediğimdende iyi gidiyo quaresmada takıma uyum sağladı artık büyük beklentilerle alınmıştı ztn takıma

[IMG][/IMG]

ve şampiyonlar ligindeki dev randevunun rövanşında milanı sahadan sildik nazar değmesin gerçi barça ve real madrid maçlarını oynamadık daha ama o maçlara avantajlı girmek için çabalıyoruz

yedek bekleyen anguloda villanın yokluğunda mükemmel oynadı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ya arkadaşlar hiç yorum gelmiyo ya ben ilk kez yapıyom bu işi yorumda yazmaya başladım eksik yada istediğiniz koymam gereken bi ekran görüntüsü falan varsa yardımcı olurmusunuz biraz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [IMG][/IMG]

diğer kariyerleri inceleyerek artık maçları bu şekilde vermeye başlıyorum

[IMG][/IMG]

kupada 1. tur beklenildiği gibi zayıf bi rakip a takımı dinlendirmek yedekleri görmek için iyi bi fırsat

[IMG][/IMG]

ve ligdeki önemli maçlardan biri iyi yanı kayıp vermedik baskında oynadık kötü yanı ise haftayada real madrid deplasmanı vicente sakat jo**uinde cezalı

[IMG][/IMG]

ve ilk yenilgimiz levskiden son dakikada kendi kalemize attık golü ama grup liderliği garanti hatta son maçı cskaya verirsem milan safdışı kalacak ama biz çıkıp mücadelemizi vereceğiz

[IMG][/IMG]

şanslıydık biraz talihsiz bi şekilde kendi kalelerine attılar ama bizde yaşamaştık futbolda var böyle şeyler başabaş bi mücadele oldu

[IMG][/IMG]

ligde son durum son maçta iki namağlup takım yenişemedi

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

oyuncu ve takım istatistikleri bizim takımı villa sürüklüyo aslında görüldüğü gibi
    Last edited by mustiUA : 17.Aralık.2007 at 05:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri