-
18.Aralık.2006, 05:31
Turksportal TSL Tahmin Yarışması [16.Hafta Sonuçları]
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem:
En az doğru tahmin edilen maça en yüksek, en çok doğru tahmin edilen maça en düşük puanı veriyoruz.
En yüksek puan 4, en düşük puan 1 olup, tahmin sayısına göre 2 maç belirlenip puanlama yapılıyor.
Diğer 7 maç, eski sistemde olduğu gibi galibiyeti bilene 2, beraberliği bilene 3 puan olarak hesaplanmaktadır.
Öncelikle puan durumunu veriyorum;

Şimdi de istatistiklere bakalım;
Bu hafta oyunda bulunan 38 kişiden 24 kişi tahminde bulundu.
Galatasaray - Sivasspor 1 9/22
Gaziantepspor - Konyaspor 1 10/22
Ankaraspor - Ç.Rizespor 2 0/22
Trabzonspor - İstanbul BŞB 1 14/22
Kasımpaşa - Manisaspor 0 7/24
Kayserispor - Bursaspor 1 15/24
Denizlispor - G.Birliği Oftaş 1 17/24
Gençlerbirliği - Fenerbahçe 2 16/24
Beşiktaş - Ankaragücü 0 15/23
En az doğru tahmin edilen maç, 7 doğru tahminle Kasımpaşa - Manisaspor maçı oluyor. Bu maça 0 oynayan 4 puanı kazandılar.
(Hiç doğru tahmin edilmeyen Ankaraspor - Rizespor maçı var. Bu bir ilk oluyor. Fakat biz en az doğru tahmin edilene puan verdiğimiz için, hiç doğru tahmin edilmeyen bu maç, bu hafta herhangi bir etki etmiyor sonuca.)
En çok doğru tahmin edilen maç, 17 doğru tahminle Denizlispor - G.Birliği Oftaş maçı oluyor. Bu maça 1 oynayanlar 1 puan kazandılar.
Haftanın birincisi 14 puan toplayan avniaker oluyor. Kendisini tebrik ediyoruz.
Bu hafta lider yine Emurafu. Kendisini tebrik ediyoruz.
Tabloya yeni bir sütun ekledim. -1 ile gösterilen sütunda 1 hafta önceki sıralamanız mevcut. Yükselip düştüğünüzü görebilmeniz için ekledim.
Ard arda 3 hafta tahmin yapmayan yarışmacılar oyundan çıkarılır.
Bu kurala göre bu hafta the_imam912 tahminlerini yapmazsa yarışmadan çıkarılacaklardır.
Bu kurala göre bu hafta tahminlerini yapmayan EreN ve samet.süner yarışmadan çıkarılmıştır.
Hata olduğunu, yanlış hesaplandığını düşünenler varsa bana ulaşsınlar hatayı giderelim.
Last edited by Sekopej : 18.Aralık.2007 at 23:22
Mesaj Yetkileri