Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 62 sonuç

Konu: [TSL] Ankaraspor Araştırması 2008

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Ayrıca NECATİ'de değişiklik yapılacak mı merak ediyorum ?
    Necati'de değişiklikleri Ömer Abi yaptı Muratcığım

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Ferdi Elmas'a bu sene Turk vatandasliginin verlimesine veindim. Bi de Ferdi yanlis bilmiyosam Ajax'in alt yapisinda oynarken 10 numara olarak oyun kurucu rolunde oynuyordu yani AMC olarak. Her ne kadar Turkiye de bir sol kanat oyuncusuna donusturulmus olsa da asil mevkisi budur yani oyuna bu bi sekilde yansilitmali AMC ya accomplished olmali, hat da Naturel bile olabilir(her ne kadar iki tane naturel mevki verilmesi pek populer olmasa da).
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tita'nin Turk vatandasligi olmasi lazim.
    Last edited by licentia : 28.Aralık.2007 at 03:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Ferdi Elmas'a bu sene Turk vatandasliginin verlimesine veindim. Bi de Ferdi yanlis bilmiyosam Ajax'in alt yapisinda oynarken 10 numara olarak oyun kurucu rolunde oynuyordu yani AMC olarak. Her ne kadar Turkiye de bir sol kanat oyuncusuna donusturulmus olsa da asil mevkisi budur yani oyuna bu bi sekilde yansilitmali AMC ya accomplished olmali, hat da Naturel bile olabilir(her ne kadar iki tane naturel mevki verilmesi pek populer olmasa da)
    Verdiğin bilgiler için sağol notlarımın arasına ekledim

Tita'nin Turk vatandasligi olmasi lazim.
    Bu konuda tam bir bilgiye ulaşamadım sadece Tita değil Jaba da aynı şekilde,tff sitesinde yabancı uyruklu olarak gözüküyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gökhan ve Eren Ankaraspor'da

Ankaraspor, Gençlerbirliği'nde gözden çıkarılan futbolculardan kaleci Gökhan ve Eren'i transfer etti.

Her iki oyuncu Ankaraspor ile uzun süredir görüşürken, transfer bugün iki kulübün bonservis sorununu çözmesiyle sona erdi. Mavi-beyazlılar, Eren ve Gökhan ile 1,5'ar yıllığına anlaştı. Futbolcuların bonservis bedelleri ise açıklanmadı.

Öte yandan, Gençlerbirliği'nde, izlenen futbolcuların transferi bu hafta içinde netleşecek. Kulüpten alınan bilgiye göre, 3 futbolcunun durumu 10 Ocak Perşembe gününe kadar netlik kazanacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Necati Ates Ankaraspor'dan ayrildi simdilik GS'ye donmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu haber doğru Coskun, Ömer abi'ye bildiricem

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ugur Demirkol oyunda neden kötü? ve Umut Sözen niye yok?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Ugur Demirkol oyunda neden kötü? ve Umut Sözen niye yok?
    Uğur Demirkol CA:80 olarak yapıldı
    Umut Sözen oyuna eklendi CA:75

İnşallah 8.0.2 patchiyle beraber hepsini görebilicez

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by halil85 View Post
    Uğur Demirkol CA:80 olarak yapıldı
    Umut Sözen oyuna eklendi CA:75

İnşallah 8.0.2 patchiyle beraber hepsini görebilicez
    Sagolasin

Tevfik Köse nasil olacak?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sagolasin

Tevfik Köse nasil olacak?
    Tevfik Köse'nin CA sı 100 oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Anıl Taşdemir ve Erhan Kuşkapan nasıl olacak?Bir de Ramazan Kurşunlu takımdan ayrıldı mı? göremedimde karşılaşmalarda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Anıl Taşdemir ve Erhan Kuşkapan nasıl olacak?Bir de Ramazan Kurşunlu takımdan ayrıldı mı? göremedimde karşılaşmalarda.
    Anıl Taşdemir Diyarbakirspor'a kiralandı,Erhan Kuşkapan ve Ramazan Kurşunlu Ankaraspor'un resmi sitesinde yok ama tff sitesinde var (tff geç yenileniyor)
    Bu oyuncularla ilgili ayrıldığına dair bilgi bulamadım

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Özer Hurmaci: üst düzeyde olan hücum özelliklerine savunma özellikleride katıyor ve büyük bir orta saha oyuncusu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Hep calisiyor hep en iyisini yapmaya calisiyor, Alt yapisi saglam. Disiplinli bir oyuncu, kolay kolay simarmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özer'in artı ve eksi özellikleri neler?
    "Ben tam bir orta saha oyuncusuyum. Kanatlarda da oynayabiliyorum ama özüm orta saha. Forvete dönük ya da defansa dönük iki yönlü olarak orta sahada görev yapabiliyorum, açıkçası kanatlarda verimsiz oluyorum. Kanatlarda oynadığım zaman mutlu olmuyorum, seyircilere de iyi bir Özer izlettiremiyorum. Orta sahada oynadığım zaman ise kendimi buluyorum. Gerçek bölgemde skora da katkıda bulunabiliyorum. Defansif yönümün Türkiye'ye geldiğim dört yıldan beri çok fazla geliştiğini görüyorum. Artık yavaş yavaş daha büyük hedeflere hazır olduğumu hissediyorum."
    http://www.sporx.com/detail.php?Type...i=129&go=94204

Özer Hurmacı ile yapılan röportaj Yusuf mesaj yazdıktan sonra aklıma geldi koyayım dedim

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Özer'e DMC: 10 MC:20 AMC:14 MR: 16 ML: 14

verilir artik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özer'e DMC: 10 MC:20 AMC:14 MR: 16 ML: 14

verilir artik.
    Özer oyunda MR:16 AMR:20 MC:14 AMC:12 ML:12 AML:12 olarak Verildi

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Özer oyunda MR:16 AMR:20 MC:14 AMC:12 ML:12 AML:12 olarak Verildi
    Bide DMC ekleyelim

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Yukaridaki röportajindan anladigim, Özer orta sahanin ortasinda oynadiginda kendisine göre daha verimli oluyor. Belki MC´yi 15 cikarip ve DMC 12 eklemek dogru olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Yukaridaki röportajindan anladigim, Özer orta sahanin ortasinda oynadiginda kendisine göre daha verimli oluyor. Belki MC´yi 15 cikarip ve DMC 12 eklemek dogru olur.
    yada MC= 20 MR=16 DMC=12 verilmeli...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özer'in mevkisini DMC:12 MR:16 AMR:20 MC:15 AMC:12 ML:12 AML:12 olarak değiştirdim arkadaşlar

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Özer'in mevkisini DMC:12 MR:16 AMR:20 MC:15 AMC:12 ML:12 AML:12 olarak değiştirdim arkadaşlar
    Iyi yapmissin Halil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Iyi yapmissin Halil
    Teşekkür ederim Deniz

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Ozer naturel mevkisinin kanat degil ortasahanin ortasi oldugunu soluyor sizce oyunda da naturel MC olmamali mi? Gercek bolgem diyor cunku yani Ankara'da su anda kanat'da daha cok ullaniliyor olabilir ama okdugum tum reportajlarda kariyerine MC olarak basladigini hep iki yonlu oyunculari kendisine ornek aldigini falan anlatiyor.

Bu durumda DMC: 12-14, MC:20, AMC:15, AMR: 18-19, MR: 16, ML:12-14, AML:12-14 olmasi daha dogru olmaz mi? Ozer'de sanirim bu yama'da cok buyuk degisiklikler olucak mesela daha once perpetua'nin solemis oldugu sevdigi kisiler ve takimlar, bildigi lisanlar, dogum yeri, bi de herhalde defansif ve fisiksel yonunu guclendirip daha all-round bi oyuncu haline getirilicek ole mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özer için şuan da verilmiş olan mevki değerleri bence yerinde sunuçta şuanda kanat oynuyor Ankaraspor'da, MC:15 rahatlıkla orta sahada oynayabilir bildiğiniz gibi.

Sevdiği kişiler eklendi
    Sevdiği takım eklendi
    Bildiği diller eklendi
    Doğum yeri düzeltildi
    Özer'in özellikleri şu şekilde oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Ozer su anda Ankaraspor'da kanat oyunuyor olabilir ama mesela GS'daki Ugur Ucar'da sagbek oynuyor ama oyunda naturel mevkisi stopper sebebide her ne kadar Ugur su ana kadar a takimda stopper olarak hic oynamamis olsa da kendisi futbol hayatina bir stopper olarak baslamistir ve kendisi de bir cok kez asil mevkisinin DC oldugunu belirtmistir tipki Ozer'in kendisini orta saha oyuncusu olarak tanimlamasi gibi.

Bu degerlerle Ozer oyunda description olarak "winger" olarak gozukucek ve genc oyuncu oldugu icin buyuk olasilikla gelisimini bir kanat oyuncusu olarak gostericek ama benim anladigim Ozer su anda her ne kadar kanat oyuncusu olarak oynasada kendisini daha cok bir MC olarak gelistiriyor gelisistirmeyi hedefliyor ve bunu oyuna en dogru sekilde yansitilimasi description "midfielder" olmasi olur bence. Belirtigi gibi kendisini kanat'da olabilecegi kadar verimli bulmuyor ve tercihi bu degil yani teknik direktorun secimi olan bi mevki bi oyuncunun naturel mevkisi olmamali bence. Yani MC naturel olur ama AMR'a yuksek bi deger verilir ve oyuna da bu sekilde yansir. Mesela Hamit Altintop'da Schalke'de sagbek oynuyordu ama naturel mevkisinin sagbek olmasi hic dogru olmaz di cunku oda futbol hayatina bi MC olarak baslamis bi isim. Tabi son karar sizin ama baska orneklere de bakilirsa en mantiklisi MC yapmak olur gibime geldi. Son olarak CA puani ve PA ne olucak?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada vision 1-2 puan yukselebilir
    Last edited by licentia : 29.Ocak.2008 at 02:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dediklerinde haklılık payı var, bu gece dosyaları yolladım tekrar gelirse veya değiştirme imkanım olursa bu konu üzerine Ömer Abi'yle görüşücem
    Özer'in CA sı 110 PA-8

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Ozer hurmaci icin bence 120 CA cok yanlis olmaz sonucta GS'da Baris Ozbek'de 120 CA ama bence Ozer'den cok fazla artisi olan bi oyuncu degil (yani fiziksel yonlerde olabilir ama teknik ve mental yonlerd asla). Ozer icin bazi ozelliklere su degerler dusunulebilir:

Dribbling 16, crossing 14-15, first touch 13-14, passing 14, Technique 16, Bravery 10-11, composure 11, concentration 9-10, consistency 10, decisions 11-12, leadership 10, movement 10, positioning 9, teamwork 11-12, vision 14-15, work rate 11-12, acceleration 15, agility 14, balance 11, pace 15

Tabi bazi verdigim degerleri dogru bulmayabilirsiniz sonucta bu oyunculari arastirip en dikkatli gozle izleyenler sizler yani arastirmacilar bi de tabi degerleri verirken Turkiye' tum oyunculara kiyaslayip uzun uzun dusundugunuze eminim o yuzden verdiginiz degerleri kesinlikle elestirmek gibi bi niyetim yok. ama bence ozellikle mental ozellikler bakimindan Ozer, Turkiye genelinin ustunde olmalidir. mesela bi Baris Ozbek'ten teknik ve bazi mental ozellikleri kesinlikle ustun olmalidir. Ama genel olarak cok isabetli bi Ozer Hurmaci yapmis oldugunuz da dusunuyorum dogrusu.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ediz Bahtiyaroğlu geçen yıl çok iyiydi bu yıl çok kötü onun değerleri nasıl olacak?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ozer hurmaci icin bence 120 CA cok yanlis olmaz sonucta GS'da Baris Ozbek'de 120 CA ama bence Ozer'den cok fazla artisi olan bi oyuncu degil (yani fiziksel yonlerde olabilir ama teknik ve mental yonlerd asla). Ozer icin bazi ozelliklere su degerler dusunulebilir:

Dribbling 16, crossing 14-15, first touch 13-14, passing 14, Technique 16, Bravery 10-11, composure 11, concentration 9-10, consistency 10, decisions 11-12, leadership 10, movement 10, positioning 9, teamwork 11-12, vision 14-15, work rate 11-12, acceleration 15, agility 14, balance 11, pace 15

Tabi bazi verdigim degerleri dogru bulmayabilirsiniz sonucta bu oyunculari arastirip en dikkatli gozle izleyenler sizler yani arastirmacilar bi de tabi degerleri verirken Turkiye' tum oyunculara kiyaslayip uzun uzun dusundugunuze eminim o yuzden verdiginiz degerleri kesinlikle elestirmek gibi bi niyetim yok. ama bence ozellikle mental ozellikler bakimindan Ozer, Turkiye genelinin ustunde olmalidir. mesela bi Baris Ozbek'ten teknik ve bazi mental ozellikleri kesinlikle ustun olmalidir. Ama genel olarak cok isabetli bi Ozer Hurmaci yapmis oldugunuz da dusunuyorum dogrusu.
    Fikir ve düşüncelerin çok güzel teşekkür ediyorum

Ankaraspor'un kriterleri var ve bu kriterler ışığında Özer'in şuan ki CA sı bence uygun

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Ediz Bahtiyaroğlu geçen yıl çok iyiydi bu yıl çok kötü onun değerleri nasıl olacak?
    Ediz'in CA sı 105 olacak

Özer çok iyi olmuş ancak, flair'ı 16 yapılabilir diye düşünüyorum. Alex ve Delgado gibi oyunun kaderini tek bir hareketleriyle değiştirebilen oyuncular da bile 17 yokken Özer'de olmasını doğru bulmuyorum. Çok yetenekli bir oyuncu ancak, hala çok genç ve Ankaraspor'da oynamak, üç büyüklerde oynamaya benzemez. Bu da göz önüne alınmalı bence. 15 ya da 16 uygundur bence.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri