1 ile 30 arası toplam 816 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Serkan işte bende onu diyorum...

Yaslı bunu almayalım su zihniyeti bırakalım.
    İnanın bana Şu Hakanın Ölüsü bile takıma yetiyor..Bir takıma yaslı oyuncular lazım her zaman..

UEFAYI aldıgımız sene takım yaslı degilmiydi...aralara bir kac tane genç oyuncu serpiştirilmişdi...

Popescu-Hagi--Tafferel yaslı degilmiydi..Tecrübesiz takımla basarı beklemek çok zor..Büyük maçları hep yeniliriz..Eger derbilerden veya Avrupada adından daha fazla sözettirmek istiyorsan takıma en az 2 tecrübeli adam sart..Songun yanına biri gelebilir..Kaleye bir tecrübeli daha gelebilir..

Fenerbahcenin tur geçmesinde ne büyük pay Carlosun. Ocak ayında Bu gençlere faydalı olabilecek birilerini bekliyorum..
    Aynen Katılıyorum.

Hakan'ın adı var. Kafadan 2 adam marke ediyor Hakan'ı. O yüzden Hakan'ın partneri rahatlıyor. Boş kalıyor.

Dediğim Gibi. Bu takıma gençlere tecrübe verecek Futbolcu lazım ( Fm'de özel eğitim dediğimiz olay ) Hagi'nin Emre'ye verdiği tecrübe Bülent'in az da olsa Popescu'dan
    öğrendikleri. Hagi'den sadece Emre değil , Okan , Hasan'da bişeyler kapmıştır.

Uğur , Wederson Roberto Carlos olmasa bu kadar rahat sol tarafı kullanabilirlermiydi. Tecrübe işte her takıma lazım böyle oyuncular. Lider diye tabir ettiğimiz oyuncular. Pier'den sonra sıkıntı yaşamıştık Carlos geldi Liderlik sorunu bitti.

İşte Beşiktaş'a da lazım böyle futbolcular Sadece genç oyuncularla olmuyor bu işler gördüğünüz gibi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Karan'a teklif yağıyor!

Galatasaray'da son dönemde pek fazla forma şansı bulamayan Ümit Karan'a Avrupa'nın birçok kulübünden teklif yağıyor. Milli futbolcuya; İngiltere'den Middlesbrough ile Everton ve Almanya'dan Werder Bremen ile Hertha Berlin takımlarından ciddi teklifler geldi. Galatasaray ile iki yıllık sözleşmesi bulunan Ümit Karan, Karl Heinz Feldkamp tarafından kulübüye mahkum edildiği için bu önerileri düşünmeye başladı.

Kaynak: Sabah
    Last edited by nerazzuri : 22.Aralık.2007 at 16:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri