Lider Tottenham ile oynayacağımız maç öncesi Fred ile özel olarak ilgilendim. O kadar para verip aldığımız oyuncu gol yollarında çok sıkıntı çekiyor. Özel konuşmamızda ona, “Sana güveniyorum, patlama yapacağın günü bekliyorum.” dedim. Bana;

-Hocam, henüz uyum sorununu atlatamadım. Bana güvendiğinizi biliyorum, sizi mahçup etmeyeceğim, dedi.

Bu konuşma işe yaramış gözüküyor ki liderle oynadığımız maçta 2 gol atarak bize 1 puanı getirdi. Deplasmanda iyi olan taraftık, kazansak 4 puanlık fark 1’e inecekti, şimdi aynı fark devam ediyor.

Sezonun belki de en rahat maçını Gloria deplasmanında oynadık. Fred bu maçta da 3 gol atarak yıldızlaştı. 10 kişi kaldıktan sonra da gollere devam eden takımımı kutluyorum.

Everton’u içerde 3-0’la geçerken Fred’den yine 2 gol geldi. 3 maçta 7 gol attı Fred. Aman nazar değmesin. Lig kupası 4. turunda deplasmanda Sunderland’ı 2-0’la geçtik. Maçın yıldızı 2 golü de atan Van Persie oldu.

Ve Arsenal’de ilk mağlubiyeti tattım. Kazansak lider olabilirdik ama City deplasmanından puansız ayrıldık.

Walcott son 2 ayda en iyi genç oyuncu ödülünü alıyor, formunun daha da artmasını sağlamak da benim görevim…