1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: david villa ve arkadaşları (VALENCIA)

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

evet bayramın bitmesiyle evime döndüm ve maçlar en kısa zamanda geliyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [IMG][/IMG]

şampiyonlar ligi 2. turunda çeyrek final için iyi bir sonuç aldık kendi sahamızda maçı alıp bu işi bitirecez

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

ligde namağlup giderken 2 maç üstüste yenildik

[IMG][/IMG]

söylediğimiz gibi oldu ve schalkeyi sahadan sildik ve real madridle eşleştik

[IMG][/IMG]

ligde 2 mağlubiyetin ardından tekrar galibiyetle tanıştık

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

athletic karşısında şov yaparak real madrid maçı öncesi moral depoladık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [IMG][/IMG]

yarı final yolunda kendi sahamızda nistelrooyu durduramayınca pek de memnun kaldığımız bi skor çıkmadı ortaya

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

ve yarı finaldeyiz emektar kalecimizin mükemmel formu ve jo**uinin korner golü maça damgasını vurdu

[IMG][/IMG]

bu maçı hemen unutup önümüzdeki maçlara bakmak istiyoruz barça karşısında hiçbir varlık gösteremedik 3-0 dan sonra 10 kişi kalmaları ise 4. golü yememizden başka bişeye yaramadı

[IMG][/IMG]

aynı skorla galip gelerek teselli bulmaya çalıştık

[IMG][/IMG]

şampiyonluk yolundaki önemli virajlardan birini aştığımız için mutluyuz bu madridte çok çekti bizden bu sene ya

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

ve son olarak avrupa ve ligde son durum sezonun bitimine az kaldı ben maçlara devam ederken sizde yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [IMG][/IMG]

yine deplasman için iyi bir skor alamadık

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

ve finaldeyiz çok zorlu rakipleri 1 1 geride bırakıyoruz şimdi ise her zmn finalin diğer tarafında olan liverpool var sırada

[IMG][/IMG]

son dakikada genç yeteneğimizin golüyle şampiyonluğa 1 adım daha yaklaştık

[IMG][/IMG]

iyi oynamadığımız maçta uzun süre 10 kişi oynayan rakibimiz karşısında etkili oynayamadık

[IMG][/IMG]

barçanın puan kaybetmesiyle bu maçta şampiyonluğumuzu ilan ettik son lig maçında final için aslarımızı dinlendireceğiz

[IMG][/IMG]

yedeklerle çıktığımız maçta zorlanmadan kazandık şampiyonluğu finalden sonra çifte şampiyonluk olarak kutlayacağız. havaya girmeyelim

[IMG][/IMG]

ve sezonun son maçında iyi bir oyunla avrupanın en büyüğü olduk

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

işte sezon sonundaki durum böyle

şimdi transfere başlicam ve sizdende öneri bekliyorum ilk etapta ileri uç için transfer yapmayı düşünmüyorum öncelikli mevkiler GK,DL,DC,DM bunlardan yapabildiklerimize takviye yapmayı düşünüyorum bazı oyuncularlada yollarımızı ayıracaz özelliklede yaşlılarla. takımı gençleştireğiz. önerilerinizi eksik etmeyin sizden gelen öneriler transferde benim için önemli tabi benimde kafamda bi kaç oyuncu var onlarıda paylaşacağım burada. takip ettiğiniz için teşekkürler
    Last edited by mustiUA : 24.Aralık.2007 at 19:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri