YİNE 1 PUAN!!
Tabzonspor 1-0 önde başladığı maçta galibiyeti koruyamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İSTİFA!!!!
Trabzonspor kendi sahasında 10 kiş kaldığı maçta Rize ye yenilince teknik direktör Umut Şenel istifa ettiğini açıkladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Walla mecbur istifa ettim.Takım baskılı oynasa da kendine güveni kalmamıştı.Takımı resmen sabote ettim.Yani istifa etmesem de kovulacaktım hiç yoktan karizmamı sarsmadımYeni takımlara bakıyorum uygun birine kapağı atıp onu da sabote etcem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Umut Şenel İspanya'da!!!!
Umut Şenel başarısız Trabzonspor macerasından sonra İspanya Second division ligi(3.lig derecesinde) takımlarından Alcala CD ile anlaştı.Umut bakalım düşme hattındaki Alcala'yı ligde tutabilecek mi?
İşte takımın puan sıralamasındaki yeri
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ligin 2.yarısının başlamasına çok az kaldığından hazırlık maçı için rakip bulamadım ve ligin başlamasına 5 gun kala 19 yaş altı takımımla bir maç oynadım.Oynanan futboldan memnunum ama e de olsa 19 yaş altı takım ölçü değil.Ligin 2.yarısı az sonra başlıyor.Bakalım bu serüven nasıl bitecek.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
PUANSIZ AÇILIŞ!!!
Umut Şenel yeni takımıyla çıktığı ilk maçta kendi sahasında lig 6.sı Cartega takımına yenildi.Oynanan futbol umut verdi.
![]()

Yeni takımlara bakıyorum uygun birine kapağı atıp onu da sabote etcem