Bolton Aston Villa ve Sunderland yenilgileri kötü olmuş Everton iyi seçim bu takımı taşırsın dünyaya sen![]()
Bolton Aston Villa ve Sunderland yenilgileri kötü olmuş Everton iyi seçim bu takımı taşırsın dünyaya sen![]()
Sezonu bitirdim...
İşte aldığım sonuçlar...
Bu sonuçlar ile oluşan puan durumu...
İstediğimiz gibi ilk sezonu ilk 4 ierisinde bitirdik ve CL ye katılma hakkı kazandık. Güzel sonuç
Oyuncu istatistikleri...
Andy Johnson Krallıgı 1 gol ile kacırdıYakubu da Gollerini sraladı... Asistlerde Mati Fernandez ve Yakubu isimleri vardı. Top calmada Defansın Demirbası Yobo 3.49 ile lider.
Ayrıca ss almayı unuttum Mati Fernandez(21) İngiltere Yılın genc oyuncusu oldu ve Yılın Kadrosunda ilk 11 de yer alan tek oyuncumuz oldu
Takım İstatistikleri...
Özellikle İç saha formumuz Süper... Goodison HeLL
Tüm bu basarılardan sonra ManU Ferguson ile devam etmek istemiyormuş ve Bakın işe ilgilendiği TD ler arasında yer alıyorumŞöhret olmanın gözü kör olsun kardesim
![]()
Veee UEFA Cup Final Macı !!!
![]()
Dev Maç Az Sonra !!! Kupayı kim kaldracak ???
helal adaşım hadi başarılar kupa maçında
Vee İşte UEFA Cup Winner Everton !
Zaragoza : 0 - 3 : Everton
Zaragoza ya Futbol dersi verdik ve Kupaya uzandık !!
Yeni sezon ile karşınızda olacağız![]()
Sizde Yorumları eksik etmeyin
Tek kelimeyle Mükemmelsin.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yasattığım basarılarla takımınn favori personelleri arasına adımı yazdırdımHemde ilk sezonda
Başarılı bir sezon geçirmişsin kupayı da almışsın tebrikler..
Transfer calısmalarına basladık ve "Bedava Sirke baldan tatlıdır" anlayışını benimseyen Everton 2 oyuncu ile anlastı
Pierre Wome bedelsiz olarak alınmıştır..
İsvec milli takımının basarılı oyuncusu Edman da bedelsiz alındı...
Bu 2 transfer kulübeyi güçlendirme amaclıydı. Asıl yıldız transferlerimiz gelecek
1 Oyuncu ile de şimdilik yolları ayırdık...
Arteta 17 MN € bedel ile M.City ye satıldı !
Böylelikle bi sag acık ve forvet almayı planlıyoruz. Daha sonra ne olur bunu zaman gösterecek..
Gelişmeleri ilerleyen saatlerde ekleyecegim, sizde görüş ve yorumlarınızı eksik etmeyin
Everton ile sezonu olabilecek en iyi derecede kapatmış, ilk sezonunda uefa kupasını da kazanmışsın. Tebrikler, takımdan ayrılmayı düşünmüyorsundur umarım...
forvete Toulouse den Elmander i al Emre...
Güzel bir sezon geçirmişsin zaten takım lign en iyi 6takımından biri...
çok güzel kariyer başarılar...
Arteta yı City ye 17mn€ ya satan Everton ilk olarak sag kanatta oluşan acıgı kapatmak için arayışlara girdi ve ilk tercih Tottenham ın 21 yasındaki genç yıldızı Aaron Lennon oldu ! Lennon u Milan, İnter, Sevilla gibi takımlar da istiyordu. ve sonuç :
Aaron Lennon Evertonda ! Yıldız futbolcu için 20 mn € bonservis bedeli ödendi...
Tüm bu gelişmeler yasanırken Everton un defansın bel kemiği Yobo ya teklifler yagıyordu. Barcelona nın teklifi reddedilince Yobo mutsuz oldu ve ayrılmak istediğini dile getirdi. Yobo ile Everton TD si Sir Emre arasındaki Konuşma :
Yobo : Hoca beni neden bırakmadın ? 28 yasındayım ve Barcelona benim için idael takımdı.
Sir : Yobo sen bu takımın kaptanısın. Takımla en iyi sezonu gecirdin ve UEFA zaferi yasadın. Gelecek sezon ki hedeflerimize ulasmak için sana ihtiyacımız oldugu için teklifi tereddutsuz reddettim.
Yobo : Hoca anlamıyorsun galiba ben yasayacagım herseyi burda yasadım artık gitmek istiyorum !
Sir : Bak koçuummmÖncelikle uslubunu takın. Senin karsında babanın oğlu yok
Gitmek istiyorsun madem bizim de seninle işimiz olmaz gelen teklifleri degerlendirecegim. Çıkabilirsin ! Hooop aslanım cakmagımı nereye götürüyon ??
[içinde düşünür ] ( Bu adamın da eli uunmuş , Kaska göz arasında altın kaplama cakmagı yürütüyordu
)
Vee bu konuşmalardan sonra Liverpool Fiyatını sorar Yobo nun. 8mn € degerinde olan Yobo için 20 MN € Bedel biçtim ve Liverpoola sundum... Sonuç :
Yobo 20 MN € karsılıgında Liverpoola satıldı !!
Yobo yu satan Everton Hemen stoper arayıslarına basladı ve ilk görüşülen isim Per Martesacher oldu. Werder bu oyuncu için 35mn € isteyince bu görüşme bitti. Sonraki hedef yine Bundesliga dan HSV kulübünün 26 yasındaki Hollandalı yldız stoperi Devid Mendes da Silva oldu. Görüşmeler basladı ve sonuç :
Mendes da Silva 16 mn € bonservis bedeli karsılıgında Everton da !! Yıldız futbolcu AZ den HSV ye 5 mn € bedelle gelmişti.
transfer calışmaları bu sekilde devam ederken Gravesen in Kirası bitti ve bir MC arayışları basladı. Bunun içinde ilk tercih M.City nin 20 yasındaki Genc yıldız futbolcusu Michael Johnson oldu . Görüşmeler sonucu :
25 mn € bedelle genc yıldız Everton a imza attı !!!
acıkları kapatan Everton Yakubu , Andy Johnson un alternatifi olabilecek bir forvet arayışlarına girdi. İlk hedef Werder in Portekizli forveti Hugo Almeida idi. Sonuç :
Hugo Almeida 12mn € bedel ile Everton da !! İmza töreninde Hugo nun mutlulugu gözlerinden okunuyordu !!
Bu transferle Oyuncu alımını bitirdik.
İşte Gelenler ve Gidenler:
Yorumlarınızı bekliyorumBi dahaki buluşmamızda hazırlık kampı ve maclar eklenecek
Last edited by PesimiSTyLa : 17.Aralık.2007 at 17:37
Transferler çok güzel.Yeni sezonda başarılar dilerim ama keşke Arteta'yı satmasaydın.
Hadi bakalım Emre transferler güzele benziyorBişeyler yaparsın artık
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
harbi sağlam transferler yapmışsın yobonun gitmeside problem olmaz ztn hem daha genç hem daha ucuza kaliteli bi oyuncu almışsın ztn biraz daha göndermesen elinde kalabilirdi yada çok daha ucuza giderdi hayırlısı olsun şampiyonlar ligi hedefin önemli bence en az yarı olabilir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yaw banada bi yorum yazan olsada screenshotları koysam artık ya![]()
Last edited by mustiUA : 17.Aralık.2007 at 18:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yobo ile sohbetin harikaydı, katılarak güldüm saolasın. Otoriteni ispatlamışsın...
Tebrikler Emre abi transferler süper yeniz sezonda da başarılar.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bugun oyuna girdim bi kac mac ettim ve oyunun sıktıgını anladım, istifa ettim![]()
Normalde sezon sonu ayrılacaktım ama sabredemedimTekliflri degerlendirecegim.
İşte oynadıgım maclar :
Puan durumu:
En iyisini yapmissin,sıktıgını anlayinca birakacaksin
Ispanyaya git![]()
Emre Ingiliz ligine sambacıları tangocuları ve salsacıları getireceksin anca oyle cekiliyor![]()
Canınız sıkılınca hemen istifa
Basarılar emre...
Şu ana kadar önemli teklifler aldım. Hertha, Espanyol , New Castle ve en önemlisi İnter . İnter in 127 mn € da transfer bütcesi vardı ama interi istemedim tamamını reddettim. Bakalım Boş devam ediyoruz teklifler yagıyor
Colchester, charlton, Leira, Atalanta, gibi binumum kulüp de istedi ama yüz vermedim![]()
vay bee imparotor emreetme kbl boşwerrrr
Everton dan istifa eden ve yaklasık 1.5 sezon boş gezen Sir EmreKırmızı Şeytanlarla anlaştı !!!
Sir Emre ManU da !!!
Evertona tarihinin en iyi sezonunu yasatan , UEFA - Super cup sevinci yasatan Sir Emre ManU ile anlastı. Ferguson saltanatını yıktı ve ManU nun sıcak koltuguna yerlesti![]()
Sir Emre İspanya ligini istemesine ragmen ManU yu kıramadı![]()
Bakalım ManU Yeni sezonda nasıl bi yol izleyecek.??
Sir Emre'nin Basın toplantısı :
Öncelikle Böyle köklü bir kulübün basına gectiğim için cok mutluyum. 1.5 senedir kafamı dinledim ve ManU nun basına gectim.
İngiltere de Everton ile cok güzel günler yasadım. Şimdi hedefim Manu yu istenilen yerlere getirmek.
Muhabir : Efendim adet bi saltanatı yıktınız . Ferguson yerinee sizin gecmeniz bi baskı olusturuyr mu ??
Ya şimdi egri oturup doğru konuşalımFerguson artık ununu elemiş, elegini asmış
ManU nun yakasına kene gibi yapişmişti
Sonsuza kadar bu takımın basında duramazdı. O nasıl yönettiysee ben daha iyi yönetirim ne baskısından bahsedion koçumm
Gerekli yerlere takviye yapip ligde ve avrupa da sampiyonluk hedefliyorum ...
Bi dahaki görüşmemizde Kadro , transferler eklenecek
Yeni takımında başarılar...
Last edited by KaF KeF : 27.Aralık.2007 at 20:05