-
26.Aralık.2006, 21:32
arkadaşlar bu cm ve fm benimokulun uzamasına neden oldu.. üniversiteye ilk girdiğim sene arkadaşlarımdan bir tanesi menejerlik oyunundan bahsetmişti ve benimde çok ilgimi çekmişti.. ozamnlar bir kac defa başkasında gördüğüm cm 2001-2002 oyununu oynamak istiyordum.veee bir gun ben internet cafede cm4 ile tanıştım.. tanıştığım dönem üniversitede derslerden sadece 1 ini gectim bir tanesinden kaldım diğer derslerden de devamsızlıktan kaldım.. okulum hala devam ediyor.. cm 03-04 ile çaylaklık dönemimi gecirdim. fm e cm alışkanlığımdan dolayı sıcak bakmıyordum.. ne zamn ki cm ye tat verenlerin fmciler olduğunu öğrendim ogun bu gundur cm ye bakmıyorum.fm 2007 ile çaylaklığımı uerimden atmış bulunuyorum.. fm oynarken bazı arkadaşlar da oynardı ben alıştırdım onları oyuna pek ilgi göstermiyorlardı yani taktik, antraman, genc oyuncu, önemsemiyorlardı.. ben her defasında kontrol ediyorum herşeyi.. ve yeni bir oyun acmak istemiyorum.. ayarları yeniden yapmak yuzunden.. bu fm alışkanlığım bana fm 2008 i orjinal olarak 75 ytl ye satın aldırdı..
arkadaşın yapmış olduğu değerlendirmeyi sonuna kadar okudum.. inş yeri geldiğinde o bilgilerden yararlanacağim.. emeğiniziçin ellerinize sağlık... herkese kolay gelsin
Mesaj Yetkileri