29 Aralık 2007 Maçları
216: Birmingham - Fulham: 1/1.70 => Bu sezon deplasmanda galibiyet ile tanışamayan Fulham Birgmingham deplasmanında üç puan alma olasılığını azaltıyor. Birmingham ise bu sezon evinde aldığı galibiyetler ile aşağı sıralardan uzak durmaya çalışırken düşme potasında olan Fulham'ı yenerek aralarında ki puan farkını artırıp rahat bir nefes almak isteyecektir. Taraftarı ile zafere ulaşır.
221: Chealse - Newcastle UTD: 1/1.20 => Maviler bu sezon evinde mağlubiyet tatmadı, zirve ile araları açılmaması için kazanmak zorunda olduğu bu maçı kazancaktır. Eğer sistem kuponu yaparsanız banko olarak işaretleyebilirsiniz.
226: Wigan - Aston Villa: Üst/1.75 => Aston Villa son oynadığı lig maçında Maviler deplasmanında 10 kişi kalmasına rağmen golü düşünerek oynadı ve maçı 4-4 bitirmeyi başardı. Bu maçtada cesur oynayarak Wigan kalesine gidecektir. Wigan ve Aston Villa arasında oynanacak maçın bol pozisyonlu geçeceğini düşünüyorum. Maçın üst olarak işaretlemek mantıklı görüyorum. Bu oranın iyi olması mutlaka bir kuponunuzda yer vermeniz gerekiyor.
343: V.Manisaspor - Altay: 1/1.60 => V.Manisaspor oynanacak Akdeniz Kupası maçında getirdiği Süper Lig tecrübesi ile Altay'ı yenecektir. Hazırlık maçları süprizler ile doludur ama eğer süpriz olmayacağına inanıyorsanız mutlaka kuponunuza koynamınızı tavsiye ediyorum.
345: Everton - Arsenal: Alt/1.65=> Everton ile Arsenal arasında oynanan son beş karşılaşmanın alt bitmesi ve Everton son dönemlerde gösterdiği çıkış ve maçı kendi evinde oynanması nedeni ile Arsenal'a uygulayacağı katı savunma nedeni ile maç alt bitecektir.
Cumartesi maçlarını bu kadar. Pazar günkü maçlar sonra eklenecektir. Bol iddaalı günler diliyorum. Kazancınız bol olsun...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben kupon tutturmaya çalışmıyorum benim burada yaptığım amaç sadece yorum getirmek, yorumlarıma göre bu maçları kuponunuza koyabilirsiniz. Ben hepsini aynı kupona koymuyorum.![]()