Mutu harika bir teknik; iyi bir bitiriciliğe sahip. Her takımın kadrosunda rahatlıkla oynayabilir bana göre. Bu para normal bir fiyat..
Mutu harika bir teknik; iyi bir bitiriciliğe sahip. Her takımın kadrosunda rahatlıkla oynayabilir bana göre. Bu para normal bir fiyat..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Ronaldo’da Adriano gibi Brezilya’ya Dönecektir
İnter'de sezon başından beri neredeyse hiç forma giymeyen ve uzun zamandır rehabilitasyon için ülkesinde bulunan Adriano bilindiği üzere sezon sonuna dek Sao Paulo takımına kiralandı. Son 1,5 yıldır depresyon ve alkol problemi yaşayan Adriano, Sao Paulo'ya bir nevi kendini toparlaması için kiralandı.Bu transfer bir takım kesimi şaşırtmış olsa da Brezilya futbol liginin önemli bir atılımının göstergesiydi.
Yazının devamı için aşağıda ki linke tıklayınız;
http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/874/
Koray Dusova making tactical change...
Mutu süper oyuncu zaten Chelsea seçimi ve uyuşturucu olayları bitirdi onu daha sonra Juventus yeniden yıldızın üzerindeki tozu aldı ve futola döndürdü. Şimdi Mutu ortada herkes peşinde Roma'ya giderse harikalar yaratır...
Roma'da cok iyi işler yapar Mutu,Fiorentina'yı sırtlıyor..
Mutu çok faydalı olur
Mutu faydalı olur ama Fiorentina Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorsa vermemeli.
Mutu çok faydalı olur Roma'ya.
Mutu Roma'nın aradığı forvet oyuncusu gerçi Batistuta'nın yerini hayatta dolduramaz ama gerçi onun yerini kimse dolduramaz...
Ronaldo'da Adriano'da Rivaldonun yolundan gidiyor.Rivaldo her ne kadarda Yunanistan'da tutunabildiysede brezilyaya geri döndükten sonra müthiş ünü fos diye inmiştir.Ronaldo ülkesine dönerse ve eğer sonra ordan ayrılırsa Rivaldo gibi Yunanistan'da bile tutunamaz bence.
Yahu Ronaldo neysede len Adriano sen neden Ronaldo´ya kanıyon hee..
puh sana birde beyendiğim oyunculardandın...![]()
Ronaldo da gelsin Fener'e. Zico adam eder onu.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İnter başkanı Massimo Moratti, Ocak ayında bir iki transfer yapacaklarını ancak alacakları futbolcuların İtalyan olmayacağını açıkladı.
Kadrosunda çok az yerli futbolcu bulundurduğu için sürekli eleştirilen İnter'de yalnızca 3 yerli futbolcu, Marco Materazzi, Francesco Toldo ve Paolo Orlandoni var.
Birçok sakatı bulunan ve son olarak Pazar günkü Milan derbisinde Walter Samuel’i de kaybeden İnter'in takımı takviye etmek zorunda olduğunu kabul eden başkan Moratti, “Ocak’ta para harcamayı düşünmüyordum ancak Samuel de sakatlanınca işler değişti. Akıllı bir transfer politikası uygulayacağız. Hem ekonomik hem de teknik anlamda transferin bize uyması gerekiyor. İtalyan bir futbolcu alacağımızı sanmıyorum, ayrıca yabancı bir oyuncu almamak için de geçerli bir neden göremiyorum,” dedi.
Luis Figo, Patrick Vieira, Dejan Stankovic ve Olivier Dacourt’un sakatlığında İnter’in öncelikle bir orta saha oyuncusu alması bekleniyor.
Bu mevkii için Sevilla’lı Enzo Maresca’nın adı geçse de Moratti bu haberleri yalanlayarak, "Maresca’nın yeteneklerini göz ardı etmiyorum ancak ilgilendiğimiz oyunculardan biri değil. Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek bir oyuncu alacağız," dedi.![]()
Brezilyalı kalecisi Dida’ya uzunca bir süredir güvenemeyen Milan, sonunda aradığı kaleciyi Meksika’da buldu: Guillermo Ochoa.Club America’nın 20 yaşındaki genç yıldızı, şimdiden geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor ve 15 milyon dolarlık yüksek fiyatı da bunu kanıtlıyor. Meksika’nın büyük takımları arasında yer alan Club America, oyuncusunu satmak istemese de Milan için fazla problem olmayan yüksek bonservis ücretine de hayır diyemiyor. Son zamanlarda oldukça fazla eleştirilen Dida’nın hatalarına geçtiğimiz haftasonu bir yenisi daha eklendi. Estaban Cambiasso’nun bir kaleci için zor olmayan şutunu kurtaramayan Dida, 2-1lik İnter mağlubiyetinin baş sorumlularından biri olarak gösterildi.Goal.com okurları hatırlayacaktır; Brezilyalı’nın bir diğer büyük hatası ise Ekim ayında Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Celtic maçında yaşanmıştı. Dida’nın Celticli bir taraftarın sahaya inip kendisine vurmuş gibi göstermesi ve bu nedenle maçı durdurması Avrupa’da çok tartışılmıştı.
maresca bi kere italyan degil mi o zaman kesinlikle almazlar, ama çok büyük bir isim de beklemiyorum açıkçası, ara transfer ne de olsa
Ochoa... fm'den hatırladıgım kadarıyla iyi bir kaleci ama daha genç, Milan'ın Ochoa'yı alıp hemen ertesi gün kaleye geçirecegini sanmıyorum.. ilerisi için iyi bir transfer olur ama 1-2 sezon daha Milan'ın kalesi Dida'ya bakar bence.. kim ne derse desin, Berlusconi ben bu takımla ilişkili oldugum süre içinde Dida takımın kalesine geçecek demişti bir süre önce, onun için sanmıyorum Milan'ın Dida'yı silebilecegini..
mantık olarak haçlı seferleri doguya yapıldıgı için bence inter'in bu formayı kadıköyde giymesi daha dogru bir durum olurdu onlar için ee böle yapmadıklarına göre sadece bir raslantıdan ibaret diyorum ben sadece..
dmden bildiğimiz bir kaleci süper biri alırsa 10 yıl kaede sorun yaşamaz
Milan'ın belkide en kötü mevkiisi kale. O yüzden Ochoa alınırsa bu bölgede 5-6 yıl sorun yaşamazlar.
I'm back...
Dida yaşlandı zaten 1 sene daha sözleşmesini uzattılar ondan sonra kale boş kalıyor.
Ochoa harika bir seçim olur bence Uun yıllar kaleyide koruyabilir
Ochoa yı şu anda Dünyanın herhangi bir takımında direk banko kaLede oynatabiLirsiniz.Eğer MiLan a transfer oLursa, iddaa ediyorum Buffon un Dünyanın en iyi kaLecisi yorumunu saLLandırabiLecek bir isim oLacaktır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Dida ile devam ederlerse işleri çok zor zaten Ochoa'da Fm den bildiğimiz yıldız bir kaleci adayı inş. transfer olur...
Superonline da bu adamı Galatasaray ile anlaşmaya yakın olduğu yazıyor mümkün değil Ochoa'yı almamız..
FM'den bildiğimiz bir yetenekBizim takımlarımızda bulsa getirse şöyle bir yetenek daha. Dida Milan için 10 beden küçük şu anda. Ochoa'da küçük gelebilir şu an için ama devamlı oynadığı takdirde daha süper bir kaleci olabilir. Zamanında beğenilmeyen Valdes de böyle olmuştu. Kalede devamlı oynarak kalbur üstü bir kaleci sınıfından iyi kaleciler sınıfına girmişti.
İtalya'nın Udinese takımı, Güney Amerika’nın gelecek vaat eden genç oyuncusu Carlos Villanueva’yı transfer ettiğini açıkladı. 21 yaşındaki Şilili orta saha oyuncusu içlerinde Real Madrid ve İnter Milan’in de bulunduğu Avrupa’nın önde gelen kulüplerince takip ediliyordu. Şu anda Audax Italiano’da forma giyen genç oyuncu sezon sonuna kadar İtalya’ya gelmeyecek. Villanueva'nın yanısıra iki Şilili futbolcu daha transfer eden Udinese, 19 yaşındaki Alexis Sanchez ve yine aynı yaştaki Mauricio Isla'yla el sıkıştı.
Tebrikler mükemmek oyuncular Udinese süper bir takım oldu...
Keşke bizim takımlarımız bu şekilde genç yaşta yabancı transferini rahatlıkla yapabilse. Aslında rezerv lig uygulaması yapılsa ve yabancı sınırı bu ligde olmasa iyi olabilirÇoğu takım gibi oyuncu yetiştirip satabiliriz. Bir Porto'nun gelirinin neredeyse %50sinden fazlası yetiştirip sattığı yabancı oyuncular.
bu oyuncuyu biliyorum fm de gelecek vaadeden oyuncular arasındaydı.pozisyonu amlc.copa america da ekvador maçında sonradan girip frikik golü atmıştı
Hayret! Milan genç oyuncu alıyor.Gözlerim yaşardı.
Bursaspor’un Anlaştığı Kaleci Kim?
Bursaspor As başkanı ve Basın Sözcüsü Ekrem Senal, "Yabancı bir kaleci ile anlaştık, ama Bursa'ya gelmeden, sözleşme imzalamadan ismini açıklamayacağız.Bu kaleci Copa America maçlarının tamamında oynadı.Yönetici arkadaşlarımız bana (ismini bize bile söyleme, sonra sıkıntı oluyor) dedi. O nedenle benden başka, başkan dahil kimse bu ismi bilmiyor'' demişti basına verdiği demeçte…
>>>>Meksika’lı Guillermo Ochoa’ya Türkiye’den bir teklif yapıldığını olduğu yönünde bir cevap verdi.Bu transferin olabileceği yönünde görüş bildirdi ve Ochoa’nın takımı Club America taraftarlarının bu transfer olursa büyük hayal kırıklığı yaşayacaklarını anlattı.Çünkü Ochoa Güney Amerika’nın gelecek vaad eden üç kalecisinden biriydi.Meksika futbolunda bu kaleci büyük istikbal vaad ediyor.Taraftarlar bu futbolcunun Avrupa’nın dev kulüplerinden birine gitmesi gerektiğini düşünüyorlar bu sebeple Bursaspor cazip gelmemiş olabilir.As başkan Senal Copa America’da forma giyen bir kaleci getireceğiz diyor,bu kaleci neredeyse tüm maçlarda forma giydi diyor,maçları takip edince bu isimleri değerlendirmeye alıyorum. Kanımca Ocho’yı transfer etmeleri çok zor hatta bence bu transfer olmaz fakat Türkiye’den bir teklif yapıldığını öğrendim ki bu takım Bursaspor, Bursaspor’un anlaştığı kaleci de aşağıda sayacağım isimlerden biridir diye düşünüyorum.Turnuvanın sürpriz ekibi ev sahibi Venezüela’ydı tabi ki,Avrupa futbolunda piyasası olmayan tıpkı Meksika gibi hemen hemen her futbolcusu teklif alabilir.Bunlardan biri de kalecisi Renny Vega… Oldukça başarılıydı ve çok iyi bir kaleci ,Bursaspor’la bu kalecinin de adı geçiyor.Oscar Cordoba tarzında,topu oyuna iyi sokmayı çok iyi bilen bir kaleci Vega…Ülkemize ilk Venezüela’yı Konyaspor getirmişti,Vega gelirse 2. olacak.Konyaspor’un kiraladığı isim de Jobanny Rivero’du,Roberto Carlos’a çok benzeyen bir futbol yapısı vardı fakat Konyaspor pek şans vermedi ve geri gönderdi. Latin kalecilerinde popüler olduğu Avrupa futboluna, genelde dışarıya Arjantin, Uruguay,Brezilya ve Kolombiya kaleci yolluyordu. Şimdi Meksika, Venezüela ve Bolivya gibi ülkelerinde kalecileri açılım yaparsa Amerika futbolu açısından iyi bir gelişme olur,bir kapı açar,arkasından bu ülke futbolcuları da tercih edilebilir.Böylece Güney Amerika’dan futbolcu tercihi konusunda tercih çoğalır,pasta genişler,bu kulüp takımlarının işine de gelir.Bakalım Bursaspor hangi kaleciyi alacak…
Guillermo Ochoa - Meksika
Robinson Zapata – Kolombiya
Hugo Suarez - Bolivya
Leao Butron - Peru
Renny Vega - Venezüela
Aldo Bobadilla - Paraguay
Javier Klimowicz - Ekvador
Daha önce Bursaspor'un Ochoa'ya teklif yaptığını öğrendiğimde yazmıştım Ochoa hakkında,şimdi Milan'la direkt alakalı olduğu için tekrar update etmekte fayda gördüm.Bursaspor Vega'yı transfer etmiş olsada ilk teklif Ochoa'ya gitmişti...
Koray Dusova making tactical change...