uzun zamandır bu kadar güzel bir eleştiri almadıydık açıkçası ve ben bu yazıyı okuyunca gerçekten çok şaşırdım. Yani hala böyle güzel eleştiri yapabilen üyelerimiz az kalmışlardı onlar nasıl oldular da yavaştan ortaya çıktılar diye.

neyse biz konumuza dönelim.

forumdaki bazı bölümlerde cansızlık olduğu doğru. hatta şunu da söyliyeyim bazı bölümlerimiz de aşırı canlı. ama bunu bizler yaratmıyoruz. bunu sizler yani üyelerimiz yaratıyor. yani forumun ne kadar canlı olup olmayacağını üyelerimiz belirliyor bizler değil. bizler sadece Aydın kardeşimin de dediği gibi forumu derleyip topluyoruz.

bi de şöyle bir olay var tabi. sorduğunuz her sorunun cevabını bir yöneticiden beklemeniz üstelik hemen beklemen biraz zor. çünkü o sırada forumda yönetici olamayabilir, Aydın'ın söylediği gibi o yöneticinin bilgisi dahilinde olmayan bir soru olabilir bunlar uzar gider...

ayrıca sonuçta bizler de insanız. mesela ben yeri geldiğinde forumdaki sadece mesajları okurum düzeni kontrol ederim. çünkü moralim bozuktur keyfim yoktur o gün içimden bişeyler yapmak gelmez. sadece denetlerim.

yani kısaca bunlar forumumuzda her daim olan şeyler. ama dediğim gibi forum da cansız konularımız olduğu gibi aşırı canlı olan olan konular da mevcut. onlara da bir göz at.

ayrıca düzgün ve yapıcı eleştirin için de arkadaşlarım ve kendi adıma teşekkür ediyorum.