Acısıyla tatlısıyla yeni bir yılı daha geride bıraktık.2008 Yılına kimi sevgilili girecek kimi ise sevgilisiz.Sevgilisi olanlar yeni yıla girerken sevgilisine bir hediye alacakmı ? Alacaksa ne alacak ?
Acısıyla tatlısıyla yeni bir yılı daha geride bıraktık.2008 Yılına kimi sevgilili girecek kimi ise sevgilisiz.Sevgilisi olanlar yeni yıla girerken sevgilisine bir hediye alacakmı ? Alacaksa ne alacak ?
Vallahi benim bi arkadaş ikisinide baş harfinin olduğu bir kolye yaptırdı 2 tane , güzel bir hediye bana göreBir arkadaşta bir bir oyuncak ayının tuttuğu çerçevede ikisinin birlikte çekilmiş fotoğrafı olan bir şey aldı sevgilisine
![]()
AHMET sevgilim olsa ne hediyeler alırımda KAHRETSİN Kİ YOK...![]()
Sen Al ben benimkine veriyim![]()
Çokoprens aldım. Pazartesi günü vermeyi düşünüyorum.
yalnızlığa ne hediye alınır arkadaşlar bilen varmı?
Sevgili bulduk da hediye almadık mı sanki...
Gerrard figürü. (Lisa Gerrard)![]()
konuyu açan arkadaşıda tebrik ederim acaba sevgilisi olmasaydı bu konuyu açarmıydı![]()
![]()
Çok masraflı olacak ama alıcaz bişey![]()
Olanın var olmayanın var2008'in benim için bir özelliği var ilk kez sevgilimle dışarda kutlayacağız
Ona elinde happy new year yazan bir kalp tutan kocaman bir ayıcık aldım.Çok mutluyum bakalım beğenecek mi ?
Bana göre, bu hayatta ona verdiğim en büyük hediye benim.Yapacağız artık bişeyler.
(/s)
hiçbişey almayacağım.yılbaşı hediyeleri saçma geliyo bana..sadece doğum gününde ve sevgililer gününde alırım
sevdiğim kişiye almayı çok isterdim ancak şuan daha ona açılamadım bile![]()
Aslında hiç bir şeyde..
Kız bana almıs almamazlık olmaz acaba onerısı olan var mı hedıye bakımından.. :~)
Parfum al dicemde bitmicek bişey olsa daha güzel olur.Bi bulüz gibi bişey al ?
Olsaydı ki olabilridi ama olmadı. Ona sarılır ve bir öpücük verirdim... Romantizm kadar güzel bir hediye olmaz.Ama maddi değer olarak sanırsam yüzük veya kolye olabilirdi... Ama yüzük tek taş olmazdı...
![]()
Paraya kıydım kıyak bi kolye aldım inşallah beğenir,beğenmezsede kendi bilir o kadar para verdik.![]()
Bende bugün pazarda gezerken Barbie aldım.
Olsa paraya acımamda yok.Ama yinede bişeyler alıcam.
110 ytl ye patladı bide bunun yurt dışına yollaması falan offf gitti paraLar.![]()
Ben şöyle bi kolye almaya karar verdim.Kuyumcunun camında
"12 Ay Taksit Ayda 20 Milyon"
Yazısını görünce hemen uzaklaştım ordan.Gittim 15 Milyona KaLpLi YastıIK ALdım..
<3
Last edited by Ahmet_77 : 30.Aralık.2007 at 21:23
yokki........
Kendim yeterim.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Yine yalnız olduğum için bu soru benim için geçersiz. Olsa da alacak param yok zaten. Kaç gündür cebimde 5 YTL var yahuBir öpücük yeterdi heralde. Gel gör ki yine yalnızız arkadaş
![]()