Sayfa 10 / 15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 434 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması 2008

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Bu hasasiyeti anlamis durumdayim ve yorumlarimi da ona gore yapiyorum zaten. Meslea Oguz Sabankay hakkinda yaptigim tek yorum gecen sene turksportal'in cikarmis oldugu yamada ona verilmis PPM'lerin yeniden verilmesi ve boy, kilo bilgilerinin oyuna eklenmesi yoksa baska biseyi ile yorum yapmadim oldugu gibi iyi gorunuyor zaten (yani gercege yakin). Hic bi oyuncun abartilmasindan yana degilim ama mesela bir Cem Sultan ile Cagri Yarkin arasindaki potansiyel farki oyuna yansitilmalidir ki yansiltiliyor zaten. Yaptigim yorumlarda bir tek Cem Sultan ile Emre Colak'in bazi onemli ozellikleri oyuna yansiltilmasi gerektigini dusundugum icin ona gore datalar girdim editor de bunlari da SS yaptim o kadar cunku genel olarak bi iki oyuncunun da ozellikleri 0 yani oyun her yeni oyun da rastgele ayarliyor bir tek Emre Colak'in PA'si -9 olmali diye savunuyorum. Ha bide yanlis mevkiler var tabi yani yorumlarim sadece su artirilsin diye degil. Onume gelene -9 ve -8 dagatmiyorum yani. Mesela Gurhan Gursoy icin de -8 PA dedim cunku zaten gecen FM'de -8 di ki gecen sene Sivasspoe'da gayet basarili bi performans sergiledi ki bu sene eger Fenerbahce'de kalmasaydi gene baska bi Super Lig ekibinde basarili performansina devam ederdi. Mesela bak bi Cafercan super olucak deniyordu ama fizik acisindan cok zayif bi oyuncu Cem bole degil fizigi cok uztun mesela yasitlarina gore ozellikle Turkkiye'de. Bunlari dusunerek yorum yapiyorum. Eger bir oyuncu yasitlarina ore cok uztun, farkli, gelecek vaad ediyorsa bu oyuna yansitilmali yaniliyormuyum?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Benim de gordugum su var asiri hasasiyetden yani abarti olmasin da kotu olsun daha iyi gibi oluyor bazen. Bu bi oyun sonucta genc oyuncularin ne olucagi her zaman cok belli olamiyor ama su gun bir oyuncu ole bi potansiyel vaad ediyorsa oyuna ole yansatmak ta yanlis olmaz. Hayatda neyin ne olucagi belli olmuyor yarin ayagi kirilir futbol hayati biter ya da eskisi gibi olmaz (mesela Okan Buruk) ama bunlari biz bilemeyiz. Ben demiyorum ki -10 PA verilsin bu cocuklar Ronaldinho gibi Messi gibi olcak -8 Turkiye de yildiz belki avrupaya gidebilir ve -9 Turkiye'yi asar avrupa da en azindan buyuk liglerden birinde top kosturu bunlari biliyorum ona gore yorum yapiyorum. Ha sahsi fikrime dusunmezsin o ayri ama Mesela Cem Sultan'in insan ustu gol istatistikleri veya Emre Colak'in assist istatistikleri bu oyuncularda farkli bir seylerin oldugunu gosteriri ki onlari ilzersen bunu gorursun. Mesela Emre Colak'in fizigi cok zayif bu da yansiltilmali oyuna yani bu yonlerini gelistiremezse vaad etigi yerlere gidemez ama ne olursa olsun, teknik ve ozel yetenekler onda her zaman olucaktir mesela bunlar rastgele olmamali.
    Last edited by licentia : 19.Aralık.2007 at 11:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

emre colak neden -9 olmali?
    kanitlayici birseyler olmali bence.

emre colak yeni bir messi, quaresma olacak galiba...

neyin nesi oldugunu bilmeden gercekten cok fazla abartiyoruz...paf maclarinin hic bi onemi yok, rakipler o maclarda kiyaslama olamaz.
    Aydin Yilmaz, Arda gibi gencler kendilerini professioneel maclarda gostermeyi basarmistir...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by yusufislam View Post

neyin nesi oldugunu bilmeden gercekten cok fazla abartiyoruz...paf maclarinin hic bi onemi yok, rakipler o maclarda kiyaslama olamaz.
    Aydin Yilmaz, Arda gibi gencler kendilerini professioneel maclarda gostermeyi basarmistir...
    hic Emre'yi izledinmide böyle yorum yapiyorsun yau...

Kesin fanatik fenerlisindir..

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Yeni bir Messi veya Quaresma olucagini iddia etseydim -10 PA onerirdim ki bole bir seyi soleyen yok. Neyin nesi oldugunu bilmeden konusan sensin. Eger tartismaya eklicegin olumlu bir elestiri yoksa hic bisey yazma daha iyi. Ayrica Aydin GS A takiminda 18 yasinda oynamistir Arda da 19 ama Emre Colak su anda daha henuz 16 yasinda bu yaslardaki oyuncularda bir sene bile cok sey fark ettirir. 16 yasindaki Emre Colak'i paf takim ve u-17 mill takimdaki performansina gore degil de neyine gore kiyaslicaz? Asil bu olmaz iste. Eger Emre COlak 16 yasinda A takimda oynuyo olsaydi o zaman -10 PA hak ederdi cunku Turkiye'de o yasta bu seviyede sik sik oynamis kac oyuncu var? Bak mesela Batuhan bu sene BJK de bi kac mac oynadi ama tuturamadi cunku o seviye icin daha henuz tam anlamiyla hazir degil yas daha 16 cunku. Emre Colak belki seneye belki de 2 sene sonra pro maclarda kendisini gostermeye firsat bulucaktir ama su an icin zor gibi. O zaman gelsin yeniden gozden gecirilir zaten. Emre Colak ozel bi yetenektir bunu izleyen kisilerin gormesi guc degil ayni Batuhan gibi Cem gibi bu futbolcular farklidir hem gosterdikleri performans ile hemde istatistikleri ile ve oyunda bunun ayrimi yapilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

ugur ucar kotu bir futbolcu degil, ilerde yarari dokuncaktir!
    Fenerbahce formasiyla konusmuyorum, gorduklerimi soyluyorum...
    en iyisi cok abartmayin olur mu...
    maksatimiz 3 takim arasindaki standarti yakalamak degil...
    kimi hangi degeri hak ediyorsa o.

ugurun hangi ozelligi 14-13 u gecerki? Ben gercekten bilmiyorum, yardimci olursaniz sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

crossingi 16 driblingi 15 tacklingi 15 markingi 14 olabilir mesela
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Ben Uğur'un çok iyi top sürdüğünü sanmıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Berkin Arslan'in kontrat bilgileri: http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=875791 Kendisi AMC oynama ozelligi olan bir forvet'dir gecen sene Nazili Belediyespor'dan alinmistir. 50-60 arasi bi CA ve -8 PA hak eder. Son zamanlarda U-16 ve U-17 millilerde harikalar yaratmaktadir.

Bu da Okan Kanarya'nin kontrat bilgileri: http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiID=1068280 kendisi hakkinda baska bi bilgiye sahip degilim baskalarina aydinlatirsa sevinirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

ugur ucar kotu bir futbolcu degil, ilerde yarari dokuncaktir!
    Fenerbahce formasiyla konusmuyorum, gorduklerimi soyluyorum...
    en iyisi cok abartmayin olur mu...
    maksatimiz 3 takim arasindaki standarti yakalamak degil...
    kimi hangi degeri hak ediyorsa o.

ugurun hangi ozelligi 14-13 u gecerki? Ben gercekten bilmiyorum, yardimci olursaniz sevinirim.

yuh yaani...

Adam harika sekilde markaj ediyor, ortalari bence standartlarin üstünde..

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    crossingi 16 driblingi 15 tacklingi 15 markingi 14 olabilir mesela
    Bence crossing: bence 15'i gecmez 14 diyebiliriz , dribbling: bende bu konu da cok iyi oldugunu dusunmuyorum 13-14'u gecmemeli, marking ve tackling oldukca yuksek gibi su anda oyunda bunlari degistirmeye gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben sadece düz söyledim yani geniş olarak söylemedim onun dışında gerçekten katılıyorum sana crossing ve dribblingi 15 i geçmeyebilir
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    hic Emre'yi izledinmide böyle yorum yapiyorsun yau...

Kesin fanatik fenerlisindir..

yusuf bende fanatik fenerliyim..ama bu galatasaray hakkında yorum yapacağımız veya taraf tutacağımız anlamına gelmiyor...

hem sorduğunda bişey yok arkadaşın..

neden -9 kanıtlayıcı bişeyler olmalı diyor..haklı...

ben galatasarayın profosyenel takımda oynamayan paf takımındaki genç oyuncuları izlemediğim için iyidir veya kötüdür demiyorum..izleyen varsa ondan soruyorum..ama arkadaşımın neden emre çolak -9 diye sorma hakkınında olduğunu düşünüyorum..tartışmayı yanlış boyutlar çekmeyin fenerlilerin galatasarayın alt yapısıyla falan bir derdi yok...
    -__________________________________________________ _________________________

dünkü oftaş maçında özellikle barış bende hayal kırıklığı yarattı...maç motivasyonu çok düşüktü..çok az koştu..barışın motivason ve team work değeri düşebilir...tabi bu maç tek ölçu değil eğer böyle giderse...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    yusuf bende fanatik fenerliyim..ama bu galatasaray hakkında yorum yapacağımız veya taraf tutacağımız anlamına gelmiyor...

hem sorduğunda bişey yok arkadaşın..

neden -9 kanıtlayıcı bişeyler olmalı diyor..haklı...

ben galatasarayın profosyenel takımda oynamayan paf takımındaki genç oyuncuları izlemediğim için iyidir veya kötüdür demiyorum..izleyen varsa ondan soruyorum..ama arkadaşımın neden emre çolak -9 diye sorma hakkınında olduğunu düşünüyorum..tartışmayı yanlış boyutlar çekmeyin fenerlilerin galatasarayın alt yapısıyla falan bir derdi yok...
    -__________________________________________________ _________________________

dünkü oftaş maçında özellikle barış bende hayal kırıklığı yarattı...maç motivasyonu çok düşüktü..çok az koştu..barışın motivason ve team work değeri düşebilir...tabi bu maç tek ölçu değil eğer böyle giderse...
    Bu yaziyi mutlaka okumalisin...
    Bu yaziyi okuduktan sonra tartisalim..

Emre ÇOLAK; Asgari ücretli bir Hagi..
    Kaç zamandır istiyordum, bence bilinen futbolcularımızın konularını açmaktansa gepe genç, gelecek vaadeden oyuncularımızı yazarsak en azından google'da kendi isimlerini arattıklarında, kendi adına gördükleri haberler, yazılar onları daha motive eder. Özellikle futbolcu olmak konusunda yeni adım atmak üzere olan, hatta bu konuda kafasında şüpheleri olan genç bile diyemeceğimiz çocuklar için.. Bizim tek dileğimiz, iyi çalıştığı ve Sergen gibi sapıtmadığı takdirde gerçekten bir Hagi kadar, büyük bir futbolcu olması konusunda şüphe duymaması bu çocukların.. Bunlardan biri de Emre Çolak.

Neden Emre Çolak.. Kendisini Karadeniz Oyunları'nda keşfettim. Maçı 3. sınıf bir spiker anlatıyordu. Ve 2 maçta 180 dakkada adam hangi takımda oynadığını söylemedi. Cem Sultan'ı biliyordum, onu söyledi, Batuhan'ın hangi takımda oynadığını söyledi ama Emre'yi söylemedi, gol atsa bile, maçlara damgasını vursa bile.. Galatasaray'da oynadığını düşünmüyordum çünkü GS.'de oynasa söylerdi dedim.

Emre Çolak henüz
    16 yaşında (20.05.1991) olmasına rağmen, bir kanattan diğer kanata 40-50 metrelik isabetli pas atarken rahatlığını gözlemledim, yüksek isabetteki pas oranı, birebirde kolay adam geçmesi, en önemli olanı oyunu dikine tek pasla oynama zekası bu yaşta gelişmiş olması dikkatlerimi onun üzerinde topladı. Duran toplarda kornerler dahil tek kelimeyle müthiş. Lincoln dışında şuanki A takımdaki futbolcuların çok üstünde. Ayrıca disiplinli bir futbolcu çünkü Arda, Hasan Şaş gibi topu ayağında gereksiz tutmuyor, hep en doğru pası düşünüyor, kaleye yakınsa da en doğru gol pozisyonunu düşünüyor. Açıkçası Cem Sultan'dan çok şey bekliyordum ama Emre Çolak'ı görünce moralim bozulmuştu biraz. Cem'in yetenekli olduğu tartışılmaz topu ayağına iyi oturtuyor ve top ondayken bir tehlike yaratacağı hissi veriyor adama gene de çok da etkili olmamıştı. Peki kimdi bu Emre? Ertesi gün nette arattım ve Emre'nin hangi takımda oynadığını görünce tüğlerim ürperdi. Galatasaray alt yapısı çalışanlarının aldığı para helal olsun..

Emre'ye dönersek eksik olan yanı diğerlerine göre zayıf bir futbolcu olması. İyi bir fitness eğitimi alması gerekiyor, maçlarına bakın genelde 60. dakikadan sonra oyundan alınıyor, gerçi fiziği gelişecektir çünkü 16 yaşında bir çocuk henüz diyebilirsiniz oysa asıl bu yaşlarda iyi bir fitness eğitimi alması şart.. 20li yaşlar fiziği geliştirmek için geç bir dönem.

Emre altyapımızda
    mücadeleci kimliği kazanırsa 18 yaşında Galatasaray'da değişmez, takımı sırtlayacak oyuncu olur. Lincoln'ün yanında yetişirse de 20-21 yaşında Avrupa peşinden koşar.. Bunlar tabii öngörüden ibaret. Önemli olan kendisinin çalışması ve hocaları..

Geçenlerde G.S-Steau Bukres maçını izledim. O zamanlar Lacatus, Rotariu ve Hagi'li genç kadrosu ile finale yükselmişlerdi. O maçta Hagi'nin sahiden iyi bir kumaşı olduğu belli idi. Lafı şuraya getireceğim, o kumaş belli idi ama öyle de kalabilirdi kendisini yeterli görüp. Belki de o çalışma profesyonelliği olmasaydı 32 yaşında Avrupa şampiyonu bir takımda değil Sergen Yalçın gibi, Tarık gibi kendi ülkesinin 2.lig takımında top koşturacaktı.

Bir haberi hiç unutmam, Hagi antremanda kötü çalıştığı için kendine antreman sonunda çıplak ayakla şut çalışması yaptırmıştı, kendine ceza vermişti. İşte bu zihniyet sanırım herşeyi açıklıyor. Böyle zihniyete ve melikeye sahip bir profesyonel olduğu takdirde, sadece Emre Çolak değil, Cem Sultan, Oğuz Sabankay, Arda Turan, İrfan Başaran gibi teknik potansiyellerin önü açık olacaktır. Bu ülkeye alt yapısından yıldızlar kazandıran tecrübeli Galatasaray altyapısı eskisine göre daha iyi imkanlar ve daha profesyonel çalıştırıcılar ile bu sefer daha hazır, potansiyeli daha yüksek ve daha yetenekli yıldızlar kazandımalarını umut ediyorum. (Bir parantez, diğer rakip takımların forumlarını okuyorum, alt yapılarında adamların yetişmemesini, masabaşı memur gibi çalışan, sadece futbolcularına antreman yaptıran antrenörlere bağlıyorlar durumu, Galatasaray'da ise, Paf maçlarında da rakip futbolcuları değerlendiriyorlar, ahbaplarıyla kulübe sokulmayan potansiyeli yüksek oyuncularla çalışıyorlar, onlarla profesyonel ve oldukça yakından ilgileniyorlar diyorlardı, bence bu da eklenmesi gereken ayrı bir not, özellikle eski futbolcularımızın bu çocuklarla ilgilenmesi ayrı bir motivasyon olsa gerek). Takımımızın başında da Karl Heinz Feldkamp'ın olması Paf takımımızın değerini daha da arttıracaktır. Allah bize Hagi gibi

Aşağıda da Emre Çolak için tanıtıcı ilginç bir de hikaye var.. Gazetelerde de yayınlanmış bu haber.

Beşiktaş’ın şort bile vermediği genç oyuncu, Atışalan Kulübü’ne döndü ve G.Saray maçında keşfedildi. Para konuşmadan sarı kırmızılı formayı sırtına geçiren Emre, harçlığını Sami Yen’de çıkarıyor.

O, futbolun vitrinine Karadeniz Oyunları’nda çıktı. Golleri, gol pasları ile... 16 yaşındaki bu büyük yeteneğin futbol öyküsü ise hayli ilginçti. Atışalanı’nda oynarken bir Beşiktaş maçı ile Serpil Hamdi Tüzün’ün radarına yakalanmış, ona Beşiktaş Koleji’nde eğitim ile yol parası önermiş. Talihsizlik bu ya, Türk futbolunun alt yapı mimarı Beşiktaş’tan ayrılınca bu vaatler de suya düşmüş. Öyle ki, malzeme bile bulamamış, antrenmanlarda siyah şortlu arkadaşlarının arasına Atışalanı’ndan getirdiği kırmızı şortla çıkmış.

Yol parası bulamamış

Bu da babası Olcay Çolak’ın ağrına gitmiş ve "Oğlumun, kendisine bir şortu çok gören kulüpte yeri olmaz" diyerek, onu kolundan tuttuğu gibi doğduğu Atışalanı Kulübü’nde, Emin Tetikli’ye teslim etmiş. Bu kez bir Galatasaray maçı küçük Emre’nin talihini değiştirivermiş. G.Saray B Genç Takımı’nın antrenörü Recep Yazıcı, onu yanına çağırıp, "Seni G.Saray’a alacağım" demiş. Bu transferde hiç para konuşulmamış. Ve Atışalanlı Emre, sarı kırmızılı kulübe, "20 kaban, 20 topa" transfer olmuş. Kıt kanaat geçinen Çolak ailesinde elektrik teknisyenliği yapan babası o günleri anlatırken açık yüreklilikle konuşuyordu: "İşlerim bozulmuştu. Küçük yaştaki oğlumu Esenler’den Florya’ya antrenmanlara ve maçlara götürecek yol parasını bile bulamadığımız olmuştu.
    O nedenle kendisini tek başına yolluyordum. Metro ve otobüslerle giderken, onu yetiştiren Emin Hocası gizli gizli yol parasını veriyor, ya da kendisi götürüyordu. Onun hakkı hiçbir zaman ödenemez."
    Emre artık, hem G.Saray’da oynuyor hem de Ali Sami Yen’deki maçlarda top topluyordu. Sahaya atılan paradan da nafakasını çıkarıyordu.

Maçtaki günlüğü 30 YTL idi. Ya hasılat ne kadardı? "Abi ben kapalı tribün önüne gidiyordum. Çünkü orada hasılat çok daha fazla oluyordu. Açık tribünden sahaya 5-10 kuruş atılırsa, kapalı tribünden 1 YTL atıyorlardı. Ben de o paraları topluyordum. Maçın tansiyonuna göre 60-70 YTL hasılat elde ediyordum."

Hagi: Benim kopyam

Genç yıldız takımını şampiyon yaptıkça çıkışı da hızlandı. Üç yılda minikler, yıldızlar ve B gence ligin en iyi futbolcusu olarak yükseldi. Yıldız ve B gençte milli oldu, U15’e çağrıldı. Şu ana dek 28 kez milli formayı giydi. G.Saray’ın yaşayan efsanesi Gheorghe Hagi bile onu izlediğinde:
    "Bu çocuk frikiklerde beni taklit ediyor. Tıpkı kopyam. Bu çocuğa dikkat edin, özel çaba harcayın" demekten geri kalmadı.

Asgari ücretli yıldız

Sarı kırmızılı takımda en büyük hedefinin, A takımda Arda Turan’la birlikte oynamak olduğunu söyleyen Emre Çolak, "Bir sezon
    Arda abinin ayakkabıları ile oynadım, çok uğurlu gelmişti. Arda abi bizim maçı izlemeye geldiğinde bana ’İnşallah benden daha iyi olacaksın’ dedi. Bu sözler bana moral oldu" diyor. O, şimdi G.Saray’ın "asgari ücretli" profesyonel futbolcusu. Ancak parayı düşünmediğini, sarı kırmızılı formayı giymenin büyük onur olduğunu söylüyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yazi alintidir
    Last edited by YusufT : 24.Aralık.2007 at 14:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu an hjala B genç takımdamı öyle ise bende onu daha dikkatli seyrederim.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Şu an hjala B genç takımdamı öyle ise bende onu daha dikkatli seyrederim.
    gidip izle, resimde cek izin verirlerse

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Bu yaziyi mutlaka okumalisin...
    Bu yaziyi okuduktan sonra tartisalim..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yazi alintidir

yazıyı okudum gayet güzel olmuş,, zatwen aksini söylemedik..yetenekli de demedim yeteneksizde izleyenlerden soruyorum dedim...

ama şunu belirtmem lazım..eğer bir arkaaşımız emre çolaka neden -9 verilmiş diye sorarsa bu onun hakkıdır. fanatizmle fanatik fenerlillikle suçlamak nereden çıktı yusuf ona üzüldüm..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Paf maclari cok önemlidir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gidince resimini çekerim
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Bu transferden herkezin haberdar olduguna eminim ama genede burada haber gecmek istedim. Galatasaray Aknakargucu'nden Emre Gungor'u transfer etmistir sanirim daha henuz detayli bilgiler aciklanmadi Bouzid'in falan Aknaragucu'ne kiralik gidicegi konusuluyodu ama su anda resmi bi aciklama gelmedi. Emre'nin transferi Galatasaray'in resmi sitesinden duyuruldu linke: http://www.galatasaray.org/detay.asp...haberID=302994

Emre'nin CA ve ozellikle PA yeniden gozden gecirilse iyi olur sonucta buyuk takima transfer oldu artik. Kesinlikle degisiklik yapilmali demiyorum sadece bi yeniden duzenleme yapilabilir diyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Son olarak da GSTV'de gecen bi habere gore Song sozlesmesini uaztmis Fanatik'de de 1+1 opsiyonlu olarak uzatmis senelik maasi 1 milyon avro olucakmis diye geciyor.
    Last edited by licentia : 27.Aralık.2007 at 21:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dikkat ettiniz mi veya söylendi bilmiyorum ama özgürcan'ın yıllık maaşı 1.2 milyon euro bu fm 07 dede böyleydi neden düzeltilmiyor acaba?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Dikkat ettiniz mi veya söylendi bilmiyorum ama özgürcan'ın yıllık maaşı 1.2 milyon euro bu fm 07 dede böyleydi neden düzeltilmiyor acaba?
    Haberimiz var ve elimize gecen ilk firsatta duzelecek.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Bu transferden herkezin haberdar olduguna eminim ama genede burada haber gecmek istedim. Galatasaray Aknakargucu'nden Emre Gungor'u transfer etmistir sanirim daha henuz detayli bilgiler aciklanmadi Bouzid'in falan Aknaragucu'ne kiralik gidicegi konusuluyodu ama su anda resmi bi aciklama gelmedi. Emre'nin transferi Galatasaray'in resmi sitesinden duyuruldu linke: http://www.galatasaray.org/detay.asp...haberID=302994

Emre'nin CA ve ozellikle PA yeniden gozden gecirilse iyi olur sonucta buyuk takima transfer oldu artik. Kesinlikle degisiklik yapilmali demiyorum sadece bi yeniden duzenleme yapilabilir diyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Son olarak da GSTV'de gecen bi habere gore Song sozlesmesini uaztmis Fanatik'de de 1+1 opsiyonlu olarak uzatmis senelik maasi 1 milyon avro olucakmis diye geciyor.
    Sadece buyuk takima transfer oldugu icin bir oyuncunun CA/PA'sinin yukseltilmesi taraftari degilim.

Gecmiste Emrah Umut ornegi oldugunu da unutmamak lazim.

Ancak Emre bir kac sezondur dikkat ceken bir stoper ve sezon basindan beri gosterdigi performansi Ankaragucu arastirmacisi degerlendirecektir.

Ayrica yurt ici transfer olunca, oyuncunun ayrildigi takim konusunda yazmaniz daha dogru olur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bunun mantığı doğru mudur?
    FM'de 3. ligden birini alsak hemen yükselir mi değerleri
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ek
    Reputation'ı yükseltmekten bahsetmişsin aslen, yani daha oynamadan biraz şişirilmiş oluyor.Böylece oyun hemen yıldız gibi gösterir yetenekleri kısıtlı da olsa..
    Aslında basın şişiriyor sadece, seyirci görüyor zaten neyin ne olduğunu..
    Acele etmenin bir anlamı yok, her oyuncu kaldıramaz 3 büyükleri çok yetenekli olsalar dahi, anlamı ham yetenek işlenmeden yıldız yaratmaz, ancak overrated takımlarda yıldız gibi görünür..
    Last edited by Cengo : 28.Aralık.2007 at 01:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Simdi bence oyuncu abartilsin demedim yeniden gozden gecirilsin dedim baska bisey degil bunun sonucunda dusu de yapilabilinir yani zaten bu oyuncuyu ole yakindan takip etmiyorum o yuzden bi Ankaragucu arastirmacisi kadar bilgi sahibi olmama imkan yok. Emrah Umut'i hatirliyorum evet ama ikisini kiyaslamamak lazim sonucta Emrah GS'ye geldiginde o zamanin 2. lig A kategorisinden gelmisti her ne kadar Umit Mill takimda oynuyo olsa da Emre ise Ankaragucu gibi yillarin Super Lig ekibinden geliyor ve ayrica genc yasina ragmen o takimin kaptani. Suat Usta'yi da hatirlarim mesela o da U-21'in Tuncay Sanli'i Okan Koc'lu jenerasyonun yidlizlarin dandi ama Turkiye'ye gelince bekleneni veremedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Top hırsızı Emre!

Cim-Bom'un, Ankaragücü'nden transfer ettiği stoper Emre Güngör, isabetli paslarının yanı sıra rakiplerinden çaldığı toplarla dikkat çekiyor. Çeşitli kategorilerde 52 kez milli takımlara davet edilen 23 yaşındaki defans oyuncusu, bu sezon 12 lig maçında 1036 dakika forma giyerken, 366 kez topla buluştu. 206 kez isabetli pas yapan Emre, rakiplerinden tam 239 kez top çaldı. 12 kez faul yaparak 5 sarı kart gören başarılı oyuncu, 8 kez de faule maruz kaldı. Galatasaray'ın çiçeği burnunda oyuncusu, Ankaragücü'nden para için ayrılmadığını belirtti, "Sahip olduğum her şeyi Ankaragücü'ne borçluyum. Gitme kararını ailemle birlikte verdim" dedi.
    Futbolcu Bilgileri

ugur ucarın tartışıldıgını gordum ve bu ssyi koymak istedim

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

oooo bayağı iyi geliştirmiş, pa sı iyi demektir zaten bu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada o puan renk tonlama default mu?
    Last edited by Cengo : 30.Aralık.2007 at 21:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Crossingi yetersiz gözüküyor bu ss'de yani üzerinde oynamak gerekiyor
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Crossingi yetersiz gözüküyor bu ss'de yani üzerinde oynamak gerekiyor
    yaşının gösterilen ss'de 23 olduğuna dikkatini çekerim. gerekli antrenman programları ile crossing'i yükselecektir.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ama bence oynanmalı en iyisi oynanarak ç.ünkü istediğin değeri veriyorsun buda iyi bir şey oyunun uzaktan izlemesiyle bizim buradan izlememiz farklı o yüzden oynanmalı üzerinde
    Futbolcu Bilgileri

Sayfa 10 / 15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri