İyi gidiyor Baran devam...
İyi gidiyor Baran devam...
Danny Haynes iyi oyuncuya benziyor, şampiyon olursun Baran![]()
(/s)
Tebrikler Baran abi Galatasarayla da berabere kaldığın için ayrıca teşekkürler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Zamanın değerini bil renkdaş ; bol bol oyna. Bizden geçti malesef, mecburiyet birazda.. (:
Başarılar..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
baran ligde iyisin güzel gidiyorsun
Ligte ilk 2'ye rahat girersin sana güveniyorum, transferlerin gayet iyi.. Avrupada da önün açık, biraz şansda lazım tabi kura şansı..![]()
İtalya'dan ilk izlenimlerini bildiriyorum;
Altuntaş İtalyan futboluna alışmış gözüküyor, Fatih Terim kadar olamasa da İtalyanca'yı öğrenmiş. İyi bir takım kurmuş ama İtalya'da başarılı olmak için sadece iyi bir takım kurmak yetmiyor. Başka alanlarda da iyi olmak gerekiyor, araştırmalarıma devam ediyorum, bu konuda şimdilik elimde kesin kanıtlar yok.
Bir başka aldığım duyuma göre ise Altuntaş, Napoli'yi yarı yolda bırakacak. Türkiye'den teklifer olmasına rağmen, Türk Ligi'ni kendisi için kalitesiz gören Altuntaş, İngiltere'ye gidebileceğinin sinyallerini verdi.
Türkiye'de mücadele eden takımların bu açıklamaya tepkisi ne olacak merak ediyorum. İtalya'dan izlenimlerle sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz.
Baran Altunta$ kesinlikle kaliteli bi teknik adam bende Ingilterede gormek isterim
Inter maciyla beraber ligdeki cok zor olan maclarimizi bitirmistik,takimin simdi bir galibiyet almasi ve seri bulmasi gerekiyordu.Ve bu dönemde bunu yakaladigimizi düsünüyorum,ligde liderlige ciktik.En yakin rakibimize 5 puan fark attik ve Napoli´nin sampiyonluk yarisinda olacagini herkese gösterdik !
Ayrica Atalanta ve Fiorentina karsisinda yaptigimiz sovlar görülmeye degerdi (:
Uefa Kupasinda Rubin macinda sov yaptik ama Marsilya macinda 3 sakat + 1 cezali as oyuncum macta olmayinca ve kalecim sapitinca farkli maglup olduk.
Son macimizda 4.siradaki Espanyol ile karsilacagiz,mac deplasmanda.Beraberlik cikmamiza yetiyor.
![]()
süper gidiyor. Şu İnter i yen artık![]()
Baran ligde çok iyi bir seri yakalamışsın. Uefa 'da da gruptan çıkarsın Espanyol kolay rakip değil ama sen zoru seversin![]()
Marsilya maçını hiç beğenmedim..![]()
Napoliye ne zaman gectin hiç haberim yoktu
Yine her zamanki gibi zirvedesin..Seni durduran yok..
Baran lig iyi de Marsilya maçı ne öyle yav
Ligde süper gidiyorsun baran. Perfetto
İnanıyorum Espanyolu yenip Uefa gruplarından da çıkarsın
Marsilya esmiş geçmiş![]()
Çok iyi...Tebrikler...
Tebrikler Baran abi lig süper de Marsilya maçı çok kötü olmuş.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
baran ligde süpersin avrupada grupten ne yap ne et çık
Kariyere devam ettim,ligi bitirdim,önemli kupalar aldim ama netteki sorunumdan dolayi buraya ekleyemedim.Simdi ssleri toplucana ekliyorum.
Sampiyon olduk ligde.
Uefa Kupasini aldik.
Baran Altuntas´in Napoli´de ki basarilari ...
2010 Dünya Kupasinda Fildisi Sahillerinin basina gectim,ceyrek final oynadik turnuvada.
Bu kariyerde burada biter.![]()
Bu kariyerde bana yoldaslik yapan herkese tesekkürlerimi sunuyorum,bu kariyerden zevk almissaniz ne mutlu bana diyorum ve kariyeri bitiriyorum.
Bundan sonraki kariyerim Ortak kariyer olacak galiba,ozaman görüsmek üzere (:
Baran keşke bitmeseydi.Ama çok başarılı olmuşsun tebvrikler![]()
Tüm sevinçleri yaşamışsın maşallah..
Kariyerin bitmesi isabet oldu bana göre, artık yeni kariyerler de buluşmak ümidiyle.. (:
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Baran istifa edip kötü bir takıma gitseydin bea
NapoLi'de ki son senende almadıgın kupa kalmamış.TebrikLer![]()
Bnecede kötü bir takıma gitsen iyi olurdu...
Bence kariyeri çok güzel bir yerde bitirmişsin.Yeni kariyerini merakla bekliyoruz.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Konu sahibi kariyeri bitirdiğine göre konuyu da kapatıyorum
Baran güzel işler başarmışsın. Şöyle biraz Avrupa'nın ücra köşelerine gitsen, İskandinav ülkelerine falan. Daha zevk alırızMadem ortak kariyer yapacağız, e hadi bizlere başarılar o zaman
![]()
(/s)