Şampiyonlar liginde bu zorlu grupta çok iyi işlere imza atmışsın.Roma'yı yenmekten öte Man Utd deplasmanı önemli.Grup liderliğini mutlaka almak gerekir.
Şampiyonlar liginde bu zorlu grupta çok iyi işlere imza atmışsın.Roma'yı yenmekten öte Man Utd deplasmanı önemli.Grup liderliğini mutlaka almak gerekir.
ManU maçı hariç gidişat süper. Takım gol yediğinde oyuncuların maaşından mı kesiyorsun yahu, savunma iyice oturmuş.![]()
PSV kimmiş ?![]()
PSV'yi çok rahat geçersin Ümit. Alalım bu kupayı artık![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Profilini koyar mısın?
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Roma'nın teklifi son güne kadar beklettim. Atl. Madrid de 30.000.000 € verdi. Ama İnkoom ikisine de gitmedi.Deli para kazanacaktık, olmadı.
![]()
TariboWest
Real Madrid'e de gitmeseydi bari küstah herif![]()
Bu arada rezerv takımdaki İtalyan genç oyuncumuz Davide Romani gelişimine devam ediyor. Büyük ihtimal seneye as takımda kendine yer bulacak.
![]()
Kadroda 8 yabancı olduğu için Romani'yi kayıt edememiştim. İnkoom'un gitmesi ile Romani'yi lig ve ŞL için kayıt edeceğim. Artık yavaştan piyasaya çıkma zamanı geldi.
TariboWest
Süper para bırakmış.Gençler yararlı olacaklardır.Garry Bocaly'e bak derim Ümit abi.![]()
Bu Romani frikiklerde şov yapar.
Yarım sezonda 10.500.000 € kar elde ettik İnkoom'dan.Bocaly'e bakarım. Brezilya'dan aldığım kaleci var. Yaşı 18 olmadığı için sezon sonunda katılacak takıma. Artık geleceğin Fenerbahçe'sini de kurmaya başladık. ŞL'yi bu sezon alırsak gençleşmeye hemen başlayacağız. Eğer alamazsak alana kadar rezerv takımda veya kiralık olarak gelişimlerini sağlayacağız.
![]()
TariboWest
Sağ bek e transfer yapmaman seni sıkıntıya sokabilir. Serkan kurtuluş'un ne kadar verimli olacağı muamma!!! Takım senin takımın gerçi ama ben 3-5M € ya güzel bi sağ bek al derim. Yaşlı ve tecrübeli biri ŞL'de işine yarar...
İnkoom olayı ilginç olmuş.Murat Bocaly demiş, ben de Aurier'i önereyim.
PSV'yi geçeriz büyük ihtimalle. Kura şansı yanında olur umarım.