Trabzonspor | Manchester United
LaigLeNoiR | Liverpool
CeNTeR_TR | Chelsea
18.Hafta : Chelsea : 4 Manchester United : 3
Lampard , Terry , Mata , Essien gibi eksiklere rağmen kazanmasını bildik ..
İlk yarı oyunun tek hakimiydik inanılmaz oynadık ve çok morallendik.Maçtan önce rakibimizi tebrik eder durumdayken bir anda iddalı duruma geldik.Torres inanılmaz bir gol kaçırdı.Belki daha farklı bir skor bulabilirdik ilk yarıda.Rakip sahada adeta yokdu.Zaten istatistiklerden de bunu anlayacaksınız.
İkinci yarıya ise Manu gol ile başladı.Sonrasında birkaç pozisyon yakaladılar ve değerlendiremediler.Özellikle Nani'nin boş kaleye kaçırdığı gol tıpkı Torres'in kaçırdığı gibi.3-1 i yakaladığımızda bu iş bitti dedik fakat 85 de yediğimiz '' Korner golü '' ile skor 3-3 oldu.O sıra 1 puana sevinen rakiplerimize cevabı son dakikada söyledik ve maçı kazandık !!
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
19.hafta
Ligin ilk yaırsını 1 puan alarak kapdık.Rakibi boğduk boğduk ama nafile kaçırmalar burada da devam etti.Nani şu iki maçta kendinden o kadar nefret ettirdi ki beni anlatamam.Rakip bir kez geldi güzel bir gol atarak puanı kaptı gitti.
Artık ligin 2.yarısında en az hasarla şampiyonluğa yürümek istiyoruz.
Bundan sonrada hiçbir açıklamaya cevap vermemem kararı aldık.Oyuncularda basına demeç vermeyecekler.Sıkı yönetim ilan ediyorum.
Biz hiçbir zaman bir puana sevinmeyiz bir puana sevinecek olsak burada işimiz olmaz!
Chelsea bu saatten sonra şampiyonluğu vermez gibi geliyor bana. Chelsea-Manu maçından önce aradaki puan farkı 1 di. Chelsea yendi oldu 4. Manu bu hafta 2 puan daha bıraktı. Chelsea de yendiyse etti 6. Yani şampiyon Chelsea.![]()
TariboWest
Yanlış hesap ÜmitChelsea - Manu maçından önce Manu 1 puan ile öndeydi , Biz yedin puan farkını yaptık 2 bu hafta Manu bıraktı 2 puan eğer biz yenersek 4 e çıkacak
![]()
He ya karıştırmışım ben.İyi o zaman şampiyon Liverpool.
![]()
TariboWest
İşte o ihtimal çok zor bi ihtimalAma süprizlere açık bir lig Premier Lig (:
Tabiyki![]()
Olamaz mı ? - Olabilir ..
Dokunmayla düşmeyiz Ümit abi.Tutup atmaları gerekir ki onu da yapamazlar.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Liverpool takımın ligdeki son 4 maçı
Ligde oluşan puan durumu ;
1 Maç eksiğimiz var bu hafta Arsenal ile onyacağız 2 gün sonrada erteleme maçımız var..
3. sıraya kadar yükseldik. Bundan sonraki hedefimiz ise Şampiyonluk. Devre arasında takıma sağlam bir santrafor transfer etmek istiyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrikler Turgut abi önemli bir maçtan 3 puanı çıkartmışsın![]()
Arsenal'i de yendik mi tamamdır.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
20. Hafta
Deplasmanda güzel oyun farklı skorla galip geldik.Bale bu maçta az bir süre alarak ilk kez forma giydi.
Lahm bize gelmeden önce 4 ay sakatlanmış.
21. Hafta
Teşekkürler FM teşekkürler!
İsabetli şut yok ama adamalr yeniyor bizi.Üstüne birde rakip kalecinin oyunu.Her maç böyle yahu sinir olacam şu oyunla maç veriyoruz ya helal bize.
De Rossi Manu'da!
De Rossi'yi 46 milyon € bonservis bedeli ile kadromuza kattık.Takımıza hayırlı olsun.
19.Hafta : Arsenal : 2 Chelsea : 2
Maçın başında golü yedilk ve geriye düştük.İlk yarı biterken bulduğumuz gol ile kötü oynadığımız maçtan 1 puan alabileceğiz dedik 2.yarı ise 2-1 öne geçtik.Ve fakat tam son dakikalara girerken kesin bir gol daha yeriz dedik ve nitekimde yedik.Ama olsun bu futbola 1 puan iyidiir.
20.Hafta : Chelsea : 0 Bolton : 1
Şu maçı buraya koymanın amacı ne ? Arsenal macını oynayalı daha 48 saat olmadan bu maçı bize oynatmakdaki gaye ne ? Yorgunluk ve kötü bitiricilik sonumuzu getirdi ve maalesef önemli bir 3 puanı kendi sahamızda bıraktık.3 Gün sonra Aston Villa maçı peh.
21.Hafta : Chelsea : 0 Aston Villa : 0
Neyse Allah'dan yenilmedik hani oyun bazen saçmalıyorya o başımıza gelmedi.Tek kale top oynadık 2 tane topumuz direkde patladı.Bir ton gol kaçırdık.Rakip kaleci 9.3 ile oynadı.Aguero'yu keşke devre arasına alsaydım.
22.Hafta : Wolwes : 2 Chelsea : 4
Uzun zaman aradan sonra kazandık ve 3 puanın sahibi olduk.Ama öldük öldük dirildik.Rakip 2 golü de korner ve duran topdan buldu.Neyseki bizde son dakikalarda bir gol bularak maçı kazanmasını bildik.
Yeni puan durumunu merak ediyorum?![]()
TariboWest
FA Cup 3. raund
As sayılabilecek bir kadro ile sahadaydım.Farklı kazanıp üst tura çıktık.
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Musti/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
Sakatların iyileşmesi ile takım kadromuz çok harika bir hal alacak.
----------Adler----------
Lahm--Rio---Vidic----Evra
----------De Rossi---------
------Vidal-----------------
Valencia----Ganso----Bale(Vucinic)
---------Rooney(Bezelye)-----------
Murat da sizinle beraber oynuyor mu?Hiç ss eklemiyor. Yorumda da bulunmuyor.
![]()
TariboWest
Liverpool arkadan gelir mi dedik ama olmadı.Chelsea-Manu rekabeti de güzel bir şekilde devam ediyor.
TariboWest