11. hafta tahmin yapmayı unuttuk tee gelmişiz 23. sıraya hedef bu hafta ilk 20ye girmek![]()
11. hafta tahmin yapmayı unuttuk tee gelmişiz 23. sıraya hedef bu hafta ilk 20ye girmek![]()
Bursaspor da yenerse 7 maç bilmiş olacağım. Bu hafta güzel geçti valla![]()
Bu sefer cortingen şitrayze kesin![]()
eto'o bitmiş.
cok kotuyum son 2 haftadir..
9'da 4 yaptım. Önceki 2 haftada 7 ve 8 puanla kötü bir gidişattaydım, fakat bu hafta çift haneli bir puan bekliyorum.![]()
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 12. Hafta Sonuçları
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
So what?
Saike
Bitürlü 15'e giremedik gitti arkadaş
İşte bu![]()
Olmadı bu , tebrikler vego.Yine bi üstüme çıktın![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Tekrardan zirveyi ele aldık. Bu sefer bırakmamaya çalışacağım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dibi çok sağlam görmüşüm, ama kapanır bu fark.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
13 puan. Uğursuz derler, ama yapacak bir şey yok.![]()
Dun 4 te sifir cekerken bugun 4 te 4 oldu. Yarin Bjk de kazandi mi bu haftayi iyi kapaticaz.![]()
Eskişehir maçından yüksek puan gelicek diye hesaplarsak Fener ve Antep maçlarından az puan gelir Mersin - Manisa'dan da iyi bi puan gelebilir yarın Ordu maçınıda bilirsek haftayı iyi kapatmış olabiliriz![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bu hafta liderliği bırakıcaz herhalde, 1 verdiğim maçlar 0, 0 verdiğim maçlar 1 bitmiş![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
5/8 bu sefer iyi bir puan geliyor.Ama haftanın birincisi değiliz maalesef.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Oyuna başlayalı bu 2. haftam. Genel durumu bilemiyorum ama tutturduğum maçlar var. Son sıralamayı merak ediyorum.![]()
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
9 da 5. fena değil son haftalardaki formumuz.
8/9 yapan Genç Kartal savcılık seni arıyor olabilir , dikkat et6/9 yaptık bu hafta.
9da4 yaptık Kayseri maçı son anda gitti.![]()
9'da 5 yapmışım. Kayseri maçına 1 diyecektim, ama kural olduğu için değiştirip 0 verdim ordan gitti 1 maç.Şu kuralda biraz daha esnek davranılsa olmaz mı acaba?
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 13. Hafta Sonuçları
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
So what?
Saike
Geçen sezonki yarışmada hiç haftanın en yüksek puanını alamamıştım.Bu sezon ilk defa haftanın en yüsek puanını aldım ve bu sezon bir haftada alınan en yüksek puan.Baya kopmuştum yukarıdan.İyi oldu bu.
So what?
Saike
67. sıradan, 55. sıraya yükseldim. Yavaş yavaş 30'ları görmek istiyoum.Bakalım bu oyundaki 3. haftam olacak. Bu hafta neler getirecek bakalım.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Cook kotuyum acil duzelmem lazim.
İlk 3 hafta tahmin yapmadım sonra aksatmadım hızla yükseliyoruz. 25.sıraya kadar geldik.
Bir Dost
Hellbells
Bi 15'e gireydim iyidi
Ulan 2.'dim ben be![]()
İlk 20ye atmam lazım kendimi artık. İlk 2 haftayı boş geçmeyeydim şimdi liderdim de neyse ben sizle dışarda oynicam![]()
8'de 4. Bu hafta da sıralamada fazla yükselemeyeceğim anlaşılan.