Sayfa 10 / 61 İlkİlk ... 891011122060 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 1809 sonuç

Konu: Tahmin Yarışması Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

11. hafta tahmin yapmayı unuttuk tee gelmişiz 23. sıraya hedef bu hafta ilk 20ye girmek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursaspor da yenerse 7 maç bilmiş olacağım. Bu hafta güzel geçti valla

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu sefer cortingen şitrayze kesin
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

cok kotuyum son 2 haftadir..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

9'da 4 yaptım. Önceki 2 haftada 7 ve 8 puanla kötü bir gidişattaydım, fakat bu hafta çift haneli bir puan bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;

En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.

Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.

Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.

Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.

Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.

Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;

Sonuç Tablosu;

Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
    • İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
    • İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
    • Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
    • Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
    Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 12. Hafta Sonuçları

Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;

Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bitürlü 15'e giremedik gitti arkadaş

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İşte bu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Olmadı bu , tebrikler vego.Yine bi üstüme çıktın
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tekrardan zirveyi ele aldık. Bu sefer bırakmamaya çalışacağım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Dibi çok sağlam görmüşüm, ama kapanır bu fark.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

13 puan. Uğursuz derler, ama yapacak bir şey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Dun 4 te sifir cekerken bugun 4 te 4 oldu. Yarin Bjk de kazandi mi bu haftayi iyi kapaticaz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Eskişehir maçından yüksek puan gelicek diye hesaplarsak Fener ve Antep maçlarından az puan gelir Mersin - Manisa'dan da iyi bi puan gelebilir yarın Ordu maçınıda bilirsek haftayı iyi kapatmış olabiliriz
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu hafta liderliği bırakıcaz herhalde, 1 verdiğim maçlar 0, 0 verdiğim maçlar 1 bitmiş

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

5/8 bu sefer iyi bir puan geliyor.Ama haftanın birincisi değiliz maalesef.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Oyuna başlayalı bu 2. haftam. Genel durumu bilemiyorum ama tutturduğum maçlar var. Son sıralamayı merak ediyorum.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

9 da 5. fena değil son haftalardaki formumuz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

8/9 yapan Genç Kartal savcılık seni arıyor olabilir , dikkat et 6/9 yaptık bu hafta.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

9da4 yaptık Kayseri maçı son anda gitti.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

9'da 5 yapmışım. Kayseri maçına 1 diyecektim, ama kural olduğu için değiştirip 0 verdim ordan gitti 1 maç. Şu kuralda biraz daha esnek davranılsa olmaz mı acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;

En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.

Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.

Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.

Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.

Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.

Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;

Sonuç Tablosu;

Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
    • İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
    • İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
    • Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
    • Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
    Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 13. Hafta Sonuçları

Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;

Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen sezonki yarışmada hiç haftanın en yüksek puanını alamamıştım.Bu sezon ilk defa haftanın en yüsek puanını aldım ve bu sezon bir haftada alınan en yüksek puan.Baya kopmuştum yukarıdan.İyi oldu bu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

67. sıradan, 55. sıraya yükseldim. Yavaş yavaş 30'ları görmek istiyoum. Bakalım bu oyundaki 3. haftam olacak. Bu hafta neler getirecek bakalım.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Cook kotuyum acil duzelmem lazim.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

İlk 3 hafta tahmin yapmadım sonra aksatmadım hızla yükseliyoruz. 25.sıraya kadar geldik.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bi 15'e gireydim iyidi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ulan 2.'dim ben be

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk 20ye atmam lazım kendimi artık. İlk 2 haftayı boş geçmeyeydim şimdi liderdim de neyse ben sizle dışarda oynicam

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

8'de 4. Bu hafta da sıralamada fazla yükselemeyeceğim anlaşılan.

Sayfa 10 / 61 İlkİlk ... 891011122060 ... SonSon

Mesaj Yetkileri