...
...
Abi süpersin her zamanki gibi ....
...
Abi bence şuanda skorlar normal norvichide yendik zaten ligde kalmaya bak puan topla belki sürpriz olur orta sıralarda bitiririzBirde finansını merak ediyorum koyarsan sevinirim
![]()
...
Lig Kupası 3. Tur
Lig kupası 3. Turunda karşılaştığımız West Brom karşısına forma şansı bulamayan oyuncularla genç oyuncular ağırlıklı bir kadro ile çıktık. Fena oynamadık ama elenmekten de kurtulamadık. Yedek oyunculardan bazıları ilk 11 için göz kırptı. Genç oyuncuların daha çok çalışması gerekecek.
...
6.Hafta
7.Hafta
Stoke deplasmanında oyunu dengede götürürken yediğimiz kırmızı kart maçın kaderini etkiledi belki de sürpriz çıkaracağımız maçtan eli boş döndük, Aston Villa'yı konuk ettiğimiz maçta yine kendi ayağımıza sıkan taraf olduk, kendi kalemize attığımız gol 2 puana mal oldu. Çok zorlu bir fikstür önümüzde var ; Tottenham, Everton, Chelsea, Manu ve Newcaslte. Tahminen bu maçlardan çıkacağımız 0 puan ile : ) Lig daha da zor bir hal alacaktır.
...
8.Hafta
9.Hafta
Tottenham karşısında alınan "öğrenilmiş çaresizlik" vari mağlubiyetin ardından kendi evimizde Everton'ı kendi sahamızda yenerek düşme hattından çıktık. Maçı kazandıktan sonra sahada bunun basit bir galibiyet olduğu edasıyla taraftarlara selam verip soyunma odasına geçtik. Daha sonra soyunma odasında ben ve oyuncuların galibiyet sevinci : )
Last edited by ReaList : 01.Aralık.2012 at 00:38
...
hahahah çok güzelmiş başarılar inşallah bu sene ilk 15 deyiz![]()
Chelsea n'olmuş öyleMorinho'ya baksen fena yardırıyor
![]()
@zeck17
İnşallah : )
@romelon
Bu hafta Chelsea ile oynuyoruz adamlar zor zaman yaşıyor biz de tam zamanında onlara deplasmana gidiyoruz, al sana ilaç, fenalardayız : )
@entolik
Onlar sadece dans etmek için oynamaya geliyor ama 33-34 oldular mı sahada oynatmak için getiriyorum, rahatız : )
...
PL'de kalacağına inanıyorum.Her zaman olduğu gibi yine doğru hamle yapıyorsun.
...
10.Hafta
11.Hafta
Chelsea karşısında 2 defa öne geçtik ama kötü zamanda olsa da büyük takım işte affetmiyor : ) Manchester karşısında beklediğimden daha iyi direnç gösterdik ve iyi bir oyun ortaya koyduk, oyuncularımın istekli oyunu beni şaşırttı üst üste 2 deplasmana gidiyoruz, hadi bakalım : )
...
İyi sonuçlar hadi kurtulalım şu düşme potasından eğer bu sezon orta sıralarda bitirirsek acayip prestij itibar olur haydi hayırlısı![]()
ManU dan puan alman iyi olmuş hocam
Hayırlısı.
Chelsea'den puan alırım diyodum ama işte aynı hesap : )
12.Hafta
13.Hafta
Newcastle deplasmanında flaş bir galibiyet alarak rahat bir nefes alıyoruz, oyunumuz iyiydi. Fulham deplasmanında 1 puanı hak edecek kadar iyi oynasak da ne yazık ki golü bulamadık ve yenildik, sağlık olsun lig uzun son haftalardaki oyunumuz bizim adımıza sevindirici.
Last edited by ReaList : 01.Aralık.2012 at 20:39
...
Senin altındaki takımları yensen bence ligde kalırsın Diren..
Gidişat kötü değil küme düşüceğini düşünmüyorum , Chelsea'de dediğin gibi senin maçla çıkışa geçmiş orada mazlum olmuşsunPinto'yu naptın almamışsın galiba ?
...
Hocam klasik modda mı oynuyorsun ? Yoksa klasik modu teması mı ?
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
...
Hocam bir şey merak ettim galibiyet başına filan para veriyorlar mı EPL de ?
...
Öncelikle başarılar, çok iyi gidiyorsun. Ben ilk sezon bu takımla epl de ligde 12. olmayı başardım. Şimdi epl de 2. sezonumdayım. Tavsiyem, brezilya-arjantin başta olmak üzere yetenekli regenler araştır ve alabildiğin kadarını al çünkü oyunda muhteşem regenler çıkmaya başlıyor 4.-5. sezonlardan sonra.
...
Su Arjantinli gelsede biraz daha gol gorsekValla Ibo iyi is basardin, bakalim avrupa ve sampiyonluk ne kadar surecek
Yeni stadin ismi ne ? Senin ismini vermedilermi ?